איזה באסה. התחילה איתי אתמול מישהי

Lancelot99

New member
איזה באסה. התחילה איתי אתמול מישהי

נורא חמודה
אז למה באסה? כי זה חייב לקרות (והיא באמת ממש חמודה) דווקא כשאני לא יכול. למה אני לא יכול? (תסלחו לי, אבל אני אוהב לדבר בשאלות לפעמים..
) כי יש לי מישהי אחרת בראש ובלב כרגע. אנחנו כרגע בסוג של "הפסקה" שביקשתי ממנה לקחת לעצמה ולחשוב מה היא רוצה, כי עד עכשיו תקופה ארוכה מאוד היא די הסתובבה במקום וכל הזמן התחמקה מתשובה עניינית |סביבון| אבל זה לא העניין. בגללה אני לא יכול להיות אפילו בסתם קשר עם מישהי חדשה אחרת. לא כי היא לא מסכימה. היא אפילו להפך- היא בעד זה. אני לא רוצה. לא יכול
זה רק אני דפוק כ"כ או שגם לכם זה קרה?

lostharpy

New member
אופיר...

פעם ראשונה שלי פה, אבל בגלל שזה אתה אני רוצה להגיב. אתה עושה בדיוק את מה שאני עשיתי לפני שבועיים, שאמרת לי תשכחי ממנו ואמרתי לך שאני לא יכולה, נכון, אי אפשר לשכוח, אבל לי הספיק כוויה מדרגה שלישית מהבחור והצעה יותר טובה שבאה בשביל שהלב שלי כבר יתעסק בחדש (אלוהים ישמור זה לא הולך להגמר טוב). ואיפה העצה שלי בכל הזיון שכל הארוך הזה
שבשורה התחתונה אתה מחכה לאישור שלה, ומן הסתם היא תגיד שתלך על זה (מצטערת לאכזב אותך אבל יש לי תחושה שכמו שהוא עשה לי ככה היא תעשה לך ותגיד בסוף לא) וככל שאתה יותר תחכה לה יהיה לך יותר קשה לקבל את ה"לא" שלה. מצטערת על הפסימיות, אבל תמשיך הלאה. היא לא היחידה.

Lancelot99

New member
אז זהו, שזה לא ממש דומה למקרה שלך.

בך הוא פגע (וזה מה שאמרתי לך מראש שיקרה לפי מה ששמעתי עליו ממנה). במקרה שלי זה די להפך - נראה לי כרגע שאני עלול לפגוע בה יותר מאשר היא בי. ברור שאני אהיה מזה מבואס אם היא בסוף לא תרצה (למרות שלדעתי הרוחות נושבות בכיוון ההפוך מזה. עוד כמה ימים תהיה לי תשובה ממנה מה היא החליטה ורוצה). בכל אופן, עד שאני לא מקבל תשובה ממנה בנוגע ל"יחסינו לאן", אני לא יכול ולא רוצה להמשיך הלאה עם מישהי אחרת, כי אז יגיעו המחשבות והתהיות של "ומה אם?" במידה והיא תרצה להמשיך אבל אני כבר אהיה עם ההיא מאתמול למשל. כי באמת היא משהו שלדעתי מאוד חבל לאבד אז אני החלטתי לחכות לשמוע ממנה נ.ב מאיה - הוא באמת חתיכת חלאה חסר רגשות וכבוד לאנשים ונשים. בבקשה אל תשווי אותה אליו

Lancelot99

New member
*לגבי הנ.ב - זה ממה ששמעתי עליו

כמובן. אני אישית לא מכיר אותו.

lostharpy

New member
../images/Emo7.gif אני לא השוותי אותו אליה,

רק אמרתי שהסיטואציות דומות. הכי עצוב שאיבדתי איתו חבר קרוב, יותר מאשר אהבה, וזה כל כך כל כך חסר לי.
בכל אופן אופיר, קח בפרופורציות, ותגיד תודה שהתחילו איתך.

Lancelot99

New member
כן, חבל שאיבדת חבר. חבר קרוב? אני

לא יודע כמה אפשר להיות קרובים במספר חודשים בודדים מאיה.. אבל ברור שזה עדיין חבל. חח השורה האחרונה שלך..
גרמה לי להיקרע מצחוק פה!

lostharpy

New member
בכמה חודשים אפשר להקשר למישהו

וזה מה שקרה, חוץ מזה שדיברנו מלא מלא מלא בהתחלה והרגשתי ממש חלק מהחיים שלו. אוף זה נורא. באמת חשבתי שהוא יהיה.. אתה יודע.. אוף.

bali

New member
מנהל
לגבי הקרבה בזמן הקצר

לפעמים פוגשים אנשים שלגמרי נפתחים בפניהם, יותר מאשר עם אנשים איחרים, ואז מרגישים מאד קרובים אליהם, וכמה חודשים זה בהחלט זמן מספיק לתחושה כזו. גם אני יצאתי עם מישהו 4 חודשים אבל מרגישה מאד קרובה אליו, וזה לא תלוי בזמן אלא בכמה נפתחנו בקשר.

Cobe1982

New member
חייב להסכים..

לא מעט ידידות וחברים שלי היו מאד מאד קרובים אלי כבר מההתחלה.. וגם היום, הנה- אני מאוהב מעל הראש בבחורה שהכרתי רק לפני חצי שנה.. ואנחנו חברים, והקשר מאד עמוק ורציני. נכון שיש עוד לאן להתקדם, אבל גם עברנו כבר לא מעט.. זהו.

Lancelot99

New member
חייב להסכים, אבל מדובר פה בתקופה

הרבה יותר קצרה פשוט
לילה טוב!

seeyou

New member
לא רק אתה דפוק כ"כ!../images/Emo108.gif

כאשר בנות "מתחילות" הבנים -חלקם-נסוגים.... הן לא למדו שצריך לתת לבנים את ההרגשה שזה בא מהם! יש לך מישהי אחרת בראש ובלב כרגע? השאלה מה יש לה בראש ובלב או במקום אחר בגוף ,כרגע! שנה טובה יוסי בדרך כלל החיים מתנהלים ע"פ צורת הסינוס! בחור מסודר מחפש בחורה שתסדר אותה כפי שסידרו אותו ...

למעלה