איזה באסה לי!

גם אני

אני אהבתי ילד אחד ואני כבר לא אוהב אותו אבל אני אומרת לכולם שאני כן אוהבת אותו והילד שאני אוהבת אז יש לי חברה טובה שהיא אוהבת אותו כבר כמה שנים ואני לא יכולה לאציא לו חברות

g i l i

New member
תתעודדו..

אני מאוהבת במישהו שאין לי סיכוי איתו רק כי הוא ילד טוב כזה ואני לא... וחוצמזה שהוא נוסע לחו"ל ל-3 חודשים ולא שזה משנה משהו .. אוף.............

faith2

New member
המצב שלי הכי קשה?../images/Emo3.gif

המישהו היחיד שאני אוהבת נמצא בקנדה למשך כל חייו
המשפחה עשתה ירידה מהארץ לפני שנתיים

lady d23

New member
אצלי זה בכלל סרטים|:

הבחור שאהבתי אמר שהוא אוהב אותי, קצת באיחור כי אני אוהבת אחר. האחר לא מוכן להכנס לקשר בינתיים, למרות שהוא אוהב אותי "עד כאב", כמו שאמר... ~בינתיים אני על hold:/~

g i l i

New member
איזה בכייניות אנחנו!!

כאילו תסתכלו על כל השרשור חבורת בנות אומללות שנראה להם שהן אבדו את אהבת חייהן!!!... cheel u will find your true love someday... אני אומרת ומיישמת... מחכה שהוא ייסע כדי להתגבר עליו בינתיים אני מסתכלת מהצד..

faith2

New member
חחח../images/Emo3.gif

יש לי מזל שאני לא הכי מאמינה באהבת נעורים...

NoFi M

New member
אני יכולה להצטרף? ../images/Emo15.gif

בטח תגידו שזה שטויות אבל לכם לפחות יש\היה משו... אני פאקינג בכיתה ט ועוד לא היה לי חבר רציני ואפילו לא שום קטע! ~ילדה אומללה שאף אחד לא רוצה אותה...~ (אל תדאגו, אני לא באמת חושבת ככה! סתם קצת צומי לפעמים...
)

lady d23

New member
כעעעעעע אשכרההה.. בואו נחתוך ורידים

עניינים בלגניםP: סתם. ונופי, את בכיתה ט'. יש לך זמן. תחסכי לעצמך את השטויות האלה. כאבים והכל|:

NoFi M

New member
לא לא, כואב מדי... ../images/Emo15.gif

אני וחברות שלי הגענו למסקנה שהכי טוב זה עם כדורי שינה-והרבה... הולכים לישון ולא מתעוררים... חוסך את כל הכאב... (טוב, כן, נו... זה לפחדנים בינינו...)

עינת

New member
../images/Emo4.gif

מה נהיה פה ??? כדורים ורידים? אולי נשמור על פרופורציות מה דעתכן???

g i l i

New member
עינת את ידועת שאנחנו צוחקות נכון??

חוצמזה מותר לך להשתתף ולספר לנו על אהבת ילדות נכזבת...

למעלה