איזה באסה שהתחיל החורף ..

Bartal j

New member
איזה באסה שהתחיל החורף ..../images/Emo10.gif

אוףףףף איזה באסה החורף התחיל וכבר ירד פה גשם איזה גשם סופה נראה לי.. אני לא מתה עלה חורף בגלל הקור וקשה ללכת לבצפר אבל מה שהכי חבל לי זה שלא יכולתי אתמול לשכב מתחת לפוך שלי עם כוס שוקו חם ולראות רוזוול אוףף אין לי כח לחכות עוד שלוש שבועות ....
אני מתגעגעת למייקל החתיך....

h e n y

New member
מתאים לה ילד../images/Emo8.gif

איזה איקוניים חמודיםםםם
למה אני חולה על החורףףףףףףף
שונאת מטריה
אוהבת ברק
ואוהבת שקר ליייייייייייייייייייייייייי
{אני לא מוזרה
}

elina002

New member
קלטו את זה

מרוב גשם וברד נשבר לנו הגג של בי"ס ככה שעד סוף היום אני וברטל היינו רטובות לגמרי. יום ראשון לא נראה אותו דבר בלי רוזוול זה כמו יום חמישי בלי מלאך שחור (אני מכורה לסדרות).

SmallVille Girl

New member
למה !?!! ../images/Emo188.gif

אני אוהבת נורא את החורף!!!! מזגן נעליי ביית ! פוךךךךךךךךךךךךךךך בגדים חמיםםםםםםםם ונעימים בקיץ חםםםםםםםםםםםםםםםםםם תסכלו חחחח...
והאייקון שלי הוא:

Dawson girl

New member
גם אני!

חורף זה כיף.... ללכת הביתה כשיש אוויר נקי וריח של גשם, עלים רטובים וקר! זה כיף! ולי אין אייקון. אני מורדת.

h e n y

New member
נ"ש:מישהו פה../images/Emo35.gif

טוב אם לא, אז לילה טוב לכולם

Bartal j

New member
כן איזה קור היה באמת קפאתי אז

איזה סופה הייתה אתמול הגג של בית הספר שלי ושל אלינה ממש עף וירד ברד והיה קפוא ממש קפאתי כמעט נהייתי קרחון! אני ואלינה נרטבנו לגמרי היו צריכים לסחוט אותנו מרוב שהיינו רטובים מזל שלא חטפנו דלקת ריאות ובכל בגלל הבצפר המפגר הקמצן שלנו שלא מטפל בפגמים שלו..! חחח

נמימה

New member
גמני../images/Emo113.gif../images/Emo108.gif

|
חולה על החווווורף
אוהבת גשם
אוהבת שייילג ואיש שלג
אוהבת שקר לי
להתכרבל מתחת לפוך החמים יאיייייייייייייייי

shasha14

New member
moi aussi../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בבצפר אני אוהבת בהפסקות להתרטב בגשם ואז שאני מגיעה לשעור רטובה אז אומרים לי ללכת להתחמם איפשהו......חחח

SmallVille Girl

New member
אוקיייייייייייייייייייי

לנו יש שוקו חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאמי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה