לא רציתי להתערב...
אבל
אני מצדיק במאה אחוז את "הבוס"... הוא משלם את החשבון, הוא זה שיקבע על מה הכסף יילך. אם הוא מעמיד טלפון לרשות העובדים, ומאפשר התקשרות לכל מספר (ולא מגביל בקטע הזה) זה יפה מאוד. זה מראה על אמון בעובדים, והטלפון באמת משמש לטובתם. פתיחים מיוחדים למשיבון הם לא דבר כ"כ חשוב לעובד בעסק (מבחינת המעסיק), והם סתם הוצאה מיותרת. ניתן להקליט הודעה אישית ורצינית, שמתאימה לעסק. צריך לשמור על רמה מסויימת, ובתור עובד שמייצג לקהל הרחב את מעסיקו - הודעה "משעשעת" כזאת היא לא תמיד "במקום". חוץ מההיבט הכספי יש גם את ההיבט התדמיתי לעסק. אם אותו עובד רוצה את השירות - שייקנה מכשיר בעצמו, על שמו, ישלם עליו מכספו - ויהנה מכל האפשרויות. יש גבול למה שמבקשים ממעסיק לתת, ואני חושב ששיחות חינם, SMS וכו´ הם מעל ומעבר. ומי שזה לא מספיק לא - זבש"ו. לזרוק הערות כמו "אתה לא כזה מנהל מוצלח" זה טיפשי, ומעצבן. על סמך מה קבעת זאת? אני שונא לקרוא בפורום הודעות מתלהמות כאלה, חסרות כל ביסוס, ושכל מטרתן היא לפגוע במישהו אחר. "תשתלט על העובדים"
מה זה, צבא? הוא יזרוק אותם לכלא? מקסימום הוא יפטר אותם, ולפי מצב המשק היום לא נראה לי שהעובדים יהנו מזה... חומר למחשבה... חי אדר, לפני שאתה מאשים - תעשה בדק בית. wiz