איזה באסה!!!!!!!!!

eyal41

New member
איזה באסה!!!!!!!!!../images/Emo122.gif

אני לקוח עסקי בסלקום ו*25 לא פועלת אצלי כי אני לקוח עסקי. למשה יש מושג איך לא להיות לקוח עסקי בסלקום
.

ashomer

New member
ככה:

מתקשרים לשירות לקוחות ושואלים. בעיקרון אתה צריך לשנות מסלול השאלה אם זה אפשרי... הם יידעו הכי טוב. נסה את אריאלה בפורום

ashomer

New member
ההיגיון הוא מאד דק!

נגיד אתה מנהל של איזה חברה. אתה לא רוצה שלעובדים שלך תהיה הודעה במשיבון כמו "שלום אני חייזר ממאדים וכרגע אני מקיים יחסי מין עם האוזן שלכם"... הרי פלאפון שנקנה במסלול עסקי מיועד לעבודה ועבודה זה דבר מכובד... אבל אני בטוח שאפשר לפתוח את זה בשירות לקוחות

חי אדר

New member
ממתי חברה סלולארית מחליטה ללקוחותיה

אם לאדם יש עסק פרטי הוא עדיין עסקי ואין מניעה שישים לעצמו פתיח מצחיק. סלקום נהיו יותר אכפתיים מבעל העסק? אלא אם כן יש דרך להוריד למישהו אחר את ההודעה ואז יש חשש שמישהו יעשה מעשה קונדס לבעל עסק...........

1אריאלה

New member
קצת היגיון, חברים!

הרי משלם החשבון העיסקי לא רוצה שהעובדים שלו יחיבו אותו בכל מיני שטויות כמו פתיחים מצחיקים! מהסיבה הזאת חסומה למשל האפשרות לשיחת גובינא ללקוחות עיסקיים.

m e i r

New member
משהו לא מובן

אמנם זכותה של סלקום שלא לאפשר לחלק מלקוחותיה שירותים כאלה ואחרים, אבל הרבה הגיון אני לא מוצא. האם סלקום דואגת לאכוף את יחסי העובד-מעביד של לקוחותיה העסקיים? זה מצחיק אותי. באה סלקום וקובעת שהיא יודעת יותר טוב מלקוחותיה העסקיים. הרי יש לבעל עסק דרך להסתדר עם עובדיו. הסיבה שחוסמים גוביינא ללקוחות עסקיים היא מפני שמלכתחילה מדובר בשירות שולי באופן שולי יש לו יתרונות אבל ברמת העיקרון מדובר במהלך שנועד לנער את כמעט מיליון הטוקמנים שיש בסלקום להתקשר ע"ח מקבל השיחה ועל הדרך גם לקחת 90 אג´(!) לדקת זמן אוויר. אם היו עושים דבר כזה ללקוחות עסקיים, הם היו חוטפים עצבים, אבל כנראה שלעשות זאת ללקוחות פרטיים זה מותר... אני לא חושב שאנשי עסקים ועובדיהם לא יכולים להחליט בשביל עצמם, גם במקרה של הגוביינא.

ashomer

New member
הרי אתם לא באמת יודעים

על מה אתם מדברים. סלקום כדי להיטיב עם לקוחותיה העסקיים חוסמת את האפשרות. אבל אני בטוח שהיא תסכים לפתוח אותו אם הלקוח בעל המכשירים יבקש זאת. זו היא מעין ברירת מחדל שניתנת לשינוי... תתעוררו!!! לחברות הסלולריות יש שירות לקוחות. השיחה לשירות הלקוחות היא שיחת חינם מהמכשיר. עשו לעצמכם טובה ולפני להתלונן על אותה חברה מסכנה התקשרו ותבדקו אולי הבעיה שלכם ניתנת לפיתרון ע"י לחיצת כפתור של הטלפן\ית במוקד השירות.

shlomi6

New member
אני בעל עסק ו..

ולא הייתי רוצה שהעובדים שלי יבזבזו כסף על שטויות. מיילה שהם משתמשים בטלפון צרכים פרטיים, לא אכפת לי (כל זמן שהם לא מיתפרעים על השיחות ), אבל גם להוציא כסף על שטויות? כמוכן צדק מי שטען שגם הפתיח במשיבון של העובדים הוא "פניי העסק", וגם פתיח שהוקלט אישית ע"י העובד צריך להיות סביר. כמוכן הטענה כאילו סלקום לא צריכה להתערב ביחסיי עובד מעביד, לא רלוונטית כי כל הקשר של סלקום הוא איתי בלבד והעובד לא צד לעניין עם כל הכבוד לעובדים עדיין אני הוא זה שמשלם את החשבון.

חי אדר

New member
בעל עסק?

אז תשתלט על העובדים שלך!! ואם אתה לא סומך עליהם כנראה שהבעיה היא בך, ושאתה לא כזה מנהל מוצלח.

wiz

New member
לא רציתי להתערב...

אבל
אני מצדיק במאה אחוז את "הבוס"... הוא משלם את החשבון, הוא זה שיקבע על מה הכסף יילך. אם הוא מעמיד טלפון לרשות העובדים, ומאפשר התקשרות לכל מספר (ולא מגביל בקטע הזה) זה יפה מאוד. זה מראה על אמון בעובדים, והטלפון באמת משמש לטובתם. פתיחים מיוחדים למשיבון הם לא דבר כ"כ חשוב לעובד בעסק (מבחינת המעסיק), והם סתם הוצאה מיותרת. ניתן להקליט הודעה אישית ורצינית, שמתאימה לעסק. צריך לשמור על רמה מסויימת, ובתור עובד שמייצג לקהל הרחב את מעסיקו - הודעה "משעשעת" כזאת היא לא תמיד "במקום". חוץ מההיבט הכספי יש גם את ההיבט התדמיתי לעסק. אם אותו עובד רוצה את השירות - שייקנה מכשיר בעצמו, על שמו, ישלם עליו מכספו - ויהנה מכל האפשרויות. יש גבול למה שמבקשים ממעסיק לתת, ואני חושב ששיחות חינם, SMS וכו´ הם מעל ומעבר. ומי שזה לא מספיק לא - זבש"ו. לזרוק הערות כמו "אתה לא כזה מנהל מוצלח" זה טיפשי, ומעצבן. על סמך מה קבעת זאת? אני שונא לקרוא בפורום הודעות מתלהמות כאלה, חסרות כל ביסוס, ושכל מטרתן היא לפגוע במישהו אחר. "תשתלט על העובדים"
מה זה, צבא? הוא יזרוק אותם לכלא? מקסימום הוא יפטר אותם, ולפי מצב המשק היום לא נראה לי שהעובדים יהנו מזה... חומר למחשבה... חי אדר, לפני שאתה מאשים - תעשה בדק בית. wiz

castroman

New member
../images/Emo41.gif שאלה לאריאלה ../images/Emo41.gif

המכשיר שלי עסקי... אין סיכוי שאני יכול לשים פתיח??? אביאל

למעלה