איזה באסה

gal33

New member
איזה באסה ../images/Emo5.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif

מחר חוזרים לעבודה. (לא לנזוף בי, אני אומרת תודה על זה שבכלל יש לי עבודה במצב של היום, וטוב יותר שיש למה לחזור!) 5 חודשים עכשיו אין חג. אני לא מבינה, כל כך הרבה חגים בדת היהודית, לא יכלו לחלק אותם באופן שיוויוני יותר על פני השנה?
התרגלתי מה זה טוב ליומיים עבודה, יומיים חופש, יומיים עבודה, יומיים חופש... שיהיה לנו רק טוב!

רוייקו

New member
זהו. ניגמר. עד חנוכה שקט !! ו-יאללה

חזרה לשיגרה. עליתי שני קילו החגים האלה, כוס דינו
גלי, הרימי טלפון כשתתפני, יקיריתי. תודה.

gal33

New member
נראה לי שאצלי זה יגמר ביותר משניים

קושקוש, כשאני אתפנה?? להזכירך, לך לא היה זמן אלי. אבל אוקי, הבנתי, אנסה שוב...

ronnymp

New member
גמני כמובן שעליתי - כמו רובנו כאן

היי רוייקו - מה העניינים ? מחר אני מוזמן לארוע (כאורח) ב"גן הפקאן" - אצלכם ממש לא בא לי לעשות את הדרך הזו - בשביל רבע עוף אבל זו המחוייבות למישהי מהעבודה - שמחתנת שם את ביתה . ואנחנו קבוצה של כמה חבר´ה מהעבודה - שהתיק הזה נפל עלינו משמיים . יללה - להשתמע רוני

רוייקו

New member
אחלה מקום - גן הפקאן. אוכל טוב.

נסה להגיע שבע, אחרת אני לא מקנא במלצרית..
אתם בטח תהיו קצרים בזמן ?! אם ישעמם לך, תרים טלפון. אבוא להציל אותך !!!

ronnymp

New member
אני כבר יודע שאשתעמם שם

אז כבר קח את זה כהזמנה אז אם ישעמם לך - ויבוא לך לקפוץ - אז בכייף יללה - יש לך את הפלאפון שלי - ולי יש את שלך אז להשתמע או להתראות רוני

../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif גל.... את אמא כבר?

כי אם היית בטח היית המאושר באדם לחזור לשגרה. אצל הילדים שלי יש חופש רצוף מלפני יום כיפור........... וכולם כולם כבר איבדו את כל הפרופורציות..... שלא לדבר עלינו המבוגרים שצריכים כל הזמן - כמו עשיו למשל להפריד ביניהם. סיום חופשה מהנה לכל ההורים לימודים ועבודה נעימים לכל החוזרים לשיגרה הברוכה הזו. וחג שמח לכולנו. אורית

gal33

New member
טרם... ומה אגיד לך, מה שרשמת לא

בדיוק מקדם אותי לשם...
בדיוק לפני היציאה לחופשה, מישהי אצלי בעבודה, עולה חדשה מרוסיה, בכתה לי ששם הילדים במסגרת עד 17:00, וגם בחופשים יש מסגרות פעילות. אני מצטרפת לברכותייך, אני חושבת שמה שהעולם צריך עכשיו זה שגרה ברוכה, אמן!

מירי,

New member
לא נכון ! לא נכון! לא נכון!

אני אמא וה"גדול" שלי בחופש ענקי... (ד"א עדיין במשרד החינוך יש איסרו חג) ואני בכלל לא מחכה שהחופשות ייגמרו - רק הייתי רוצה להיות בחופש ושהם יהיו בגן

מירי,

New member
היי גל מה נשמע???

אז אצלי הכל בסדר... החגים והחופשות עשו לי טוב , אני אומנם לא ממש עולה בקצב מסחרר אבל מגמת הירידה בהחלט היפסיקה , ואני חוזרת לשלב הדאגה איך שומרים על התוצאות... (נו טוב הנפילה שהייתה במלון הידליקה לי אור אדום שאני ממש לא מחוסנת!) ואיך הולך אצלך?

רוייקו

New member
מירי, שאלה:

איך את אוכלת, תגידי ? שאלתי אותך את השאלה הזו מזמן... משהו השתנה מאז ?? מה מראה המישקל ?

מירי,

New member
??? אני אוכלת בעזרת הפה, ואתה?

טוב אני מקווה שהבנתי את השאלה שלך , אז ככה , יש ימים נוראיים שאני אוכלת המון (כבר סיפרתי כאן על לפחות אחד כזה...) ואז זה כאוב, אוי כמה שזה כואב
אבל בעיקרון אני אוכלת שלוש ארוחות , כשאם אני לא אוכלת מהעיניים (וזוז הרי הבעיה העיקרית , לא ?
), אז הכמויות ממש קטנות, למשל לארוחת בוקר יכול להספיק לי גביע שלי , אבל אם אני כבר יושבת עם כולם אז הוא מייד לא מספיק...
, כנ"ל בכל ארוחה.... אז לזה התכוונת בשאלתך??

רוייקו

New member
למירי המשך לשאלתי

בטוח שלא הבנת למה התכוונתי. אני יודע שירדת מעל ומעבר למה שהיית צריכה ועכשיו את נימצאת מתחת למישקל. אני שואל את עצמי מה הביא אותך לתת המישקל. האם חוסר יכולת לאכול או בגלל שעשית סוויצ´ של 360 מעלות וכניראה שהסוויצ´ התלקלקל והוא לא מפסיק להסתובב ?! את יכולה גם לאכול ארוחות בנפח גדול ? יש לך בעיה עם אכילת מוצקים כגון לחם, ירקות, אורז וכדו´ ? מה לדעתך הבעיה ?

מירי,

New member
מה הבעיה???

באמת שאני לא יודעת! אם אני יכולה לאכול נפח גדול , - הגדר גדול.. אני אוכלת הרבה פחות מאשר לפני הניתוח , אבל בהחלט יותר מאשר לפני חצי שנה , וכאשר אני חורגת - זה כואאאב!אני לא נוגעת בלחם ואורז (פרט לכזה שבושל במרק עד לפירוק שלו..) וחוץ מזה אני אוכלת ה- כ-ל... ואני מקווה שהסוויץ היפסיק להסתובב! ותודה על ההתענינות...

gal33

New member
אצלי אותו הדבר.

חלה לי עליה מסוימת בנפח הארוחות, עדיין אני לא אוכלת הרבה בבת אחת. מנסה להילחם בזה בדרכים הידועות והמקובלות. לא מוכנה לנפח עוד. מתה מפחד. מקווה לטוב...
.

למעלה