איזה באסה

באיה

New member
איזה באסה

חטפתי וירוס עם סחרחורות. הסחרחורות הופיעו עוד לפני המחלה ונורא נבהלתי. לא ידעתי איך לאכול את זה. פשוט חוסר שליטה בגופי שיגע אותי. הזמנתי תור לרופא שלי, אבל עד שתור הגיע הופיעו אתמול בלילה בחילות וחום. למזלי לא היו לי שלשולים והקאות, והיום גם הסחרחורות עברו, אבל עדיין אני חלשה מאוד. כל הגוף כואב כאילו עבר עלי מכבש. לעומת החברה שנדבקתי ממנה, זה נקרה שאני עוברת את זה יותר קל. ימים יגידו. הבנתי שמישהו התלונן על הפורט. ובכן לידיעתכם, הפורט מציק לי עד עצם היום הזה, וזה 10 חודשים לאחר הניתוח. לפעמים כשאני מתכופפת, וגם לא יכולה לשכב על הצד השמאלי, כי הוא מציק לי. האם זה נורמלי וכך צריך להיות, או שזה מצריך בדיקה? רויקו! אתה לבטח תדע את התשובה.
לכולם באיה

שרה16

New member
באיה יקירתי../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי את הודעתך הצנועה והנחבאת אל הכלים. מה שלומך!!!! האם זה משהו שחטפת מהיבשת ההיא? מקווים תבריאי מהר ונתראה בהקדם.
לידיעת המעונינים אז גם לי מציק הפורט והוא תקוע ממש לא במקום.... לתשומת לב העוסקים בדבר! אבל אין מה לעשות,וצריך לחיות איתו בשלום!(הי פורטי..)

רונה 29

New member
היי בננות... מה נשמע ?../images/Emo140.gif

באיה, תרגישי טוב... לאמא שלי היה משהו דומה עם סחרחורות וחום .(נדמה לי שקראו לזה "ורטיגו"...) לא נעים בכלל... אבל עובר.... תהיי אופטימית. שרהל´ה, צ´ה פאץ´ ?!? מה אני שומעת פה על ה"פורט" ?!? למה אתן חושבות שזה אמור להציק ?!? אולי תבדקו את העניין ?!? זה הרי לא הגיוני שתהיינה התופעות שאתן מדווחות עליהן... מה פה קורה פה
היידה ...בריצה קלה ( עכשיו אתן כבר יכולות..
) - לכו לבדוק !!! סופשבוע טוב לכולנו.

שרה16

New member
רונה רונה רונה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לא ראיתי ולא שמעתי לך יובלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה קורה מידל´ה? מה שלום כל הצאצאודס?(אצלי זה זוועתותים.....)

באיה

New member
שרה ורונה ../images/Emo51.gif

דאגתכן נוגעת ל
. היום קמתי עם הרגשה כאילו המחלה כבר הסתיימה, ובמרץ ירדתי לקניות. צריך לבשל משהו לא? לצערי מסתבר שאני עדיין לא לגמרי החלמתי. אמנם אין כבר הסחרחורות האיומות שהיו לי, אך בכל זאת אני מרגישה מן ריחוף קל, וזיעה קרה וחמה אוטפות אותי לסירוגין. אז התישבתי על יד המחשב לנוח, וזו התוצאה. לא שרה, לא יבאתי את המחלה אתי מחו"ל. פשוט למחרת בואי במקום שחברתי תבוא אלי, הלכתי אני לבקרה בגלל היותה חולה באותה מחלה. סמכתי על חוסני הבריאותי שעד עתה הוכיח את עצמו, אך הפעם הוא איכזב. הסחרחורות וחוסר שווי משקל הופיעו כמה ימים לפני התפרצות המחלה, ולתומי חשבתי שמשהו לא בסדר עם הבלנס שלי. ביום שלישי בלילה התחילו בחילות וחום, ואז חברתי שהיא אחות ואשת רופא אמרה לי "מזל טוב". יש לך שפעת וירלית שהיא נפוצה כיום. עד לפגש שיהיה לא משנה באיזה מקום, לבטח אהיה כבר חזקה כמו אריה. הבשורה היחידה הטובה מהמחלה, שתוך שלושה ימים ירדתי 1.50 ק"ג. אני מנצלת עכשיו את היצרות הקיבה לדחוס בה פחות אוכל, כך שאוכל עכשיו להמשיך ולרדת. כל טוב לכולם והמשך יום נעים שבת שלום באיה

למעלה