איזה באסה

טים ג

New member
איזה באסה

אני חולה וכנראה אצטרך להשאר בבית היום (שישי). לא שיש הרבה מה לעשות באריאל בשישי בערב...

אני מבינה אותך..........

גם אני חולה ובאמת אין מה לעשות באריאל בימי שישי מה ללכת לקולנוע הענק שיש לנו באריאל או לפרוזו יוגורט או אולי פיצה ברודווי????????

LaSombra

New member
סליחה?!? החוצפה...

אני, בתור עובד קולנוע גאה (!!!), מספר לכולכם שהקולנוע שלנו הוא באיכות גבוהה מאוד. הסרטים הם החדשים ביותר שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו, ואם אתם רוצים, אני גם מציע את עצמי בתור עובד קולנוע, לדוח כאן בפורום על כל סרט ולהודיע בדיוק איך הוא או אפילו לתת ביקורת על הסרט... אבל רק בימי שבת כי אז אני רואה את הסרט פעם ראשונה... ואני רוצה שתדעו שהצוות שלנו הוא אחלה, ואנחנו כבר לא "יבגני ויבגניה" מימי הקומוניזם המלחמתי.... אז בואו בהמוניכם!!! ואת יודעת, אפשר לבוא גם כשחולים כי המקום מחומם ויושבים בכיף... השבוע יש את הסרט "זהות שאולה", מותחן שלפי מיטב הבנתי הוא ממש מעולה. אם מורגן פרימן ואשלי ג´אד (שהיא יפיפיה וגם מתפשטת כל סרט.... אני מקווה שגם בזה...)

LittleBigGirl

New member
אהם...

"ואשלי ג´אד (שהיא יפיפיה וגם מתפשטת כל סרט.... אני מקווה שגם בזה...)" אין לך חברה במקרה?.... just kidding.....
ליטל ביג

טים ג

New member
בקשר לחברה

אפילו אם יש למישהו חברה - תמיד כיף לראות את אשלי ג´אד מתפשטת

LittleBigGirl

New member
קודם כל זה

היה בצחוק.. דבר שני אני פשוט מכירה את חברה שלו די טוב... אז... זהו. ליטל ביג

LaSombra

New member
רגע רגע רגע...

אני רוצה להבהיר משהו לריטה... קודם כל, נכון, יש לי חברה, הבנאדם הכי נפלא עלי אדמות והכי מדהים שקיים בעולם. אני אוהב אותה מאוד... אז מה? אז זה הופך את אשלי ג´אד למכוערת שלא מעיזה לחשוף אפילו רגל עד הברך? את רוצה להגיד לי שאם יש לי חברה.. או יותר טוב, אם לחברה שלי יש אותי, כן? אז היא לא מסתכלת על איזה דוגמן של תחתונים שהיא רואה ברפרוף בעיתון ואומרת לעצמה "וואו.... אלוהים, איזה חתיך...." מה זה קשור? אני, אישית, באמת באמת לא חושב שיש קשר... אני מאוד מאוד מאוד מאוד (אפשר להוסיף עוד כמה מאוד אבל זה סתם משעמם) נמשך לחברה שלי, זה לא הופך נשים אחרות למכוערות יותר, זה הופך אותה לאהובת ליבי... יש מבין?

LaSombra

New member
אני טיפש... כמה מוזר...

עניתי להודעה שלך לפני שקראתי את שאר ההודעות שאומרות שזה היה בצחוק... ולכן עניתי לך ברצינות גמורה כי חשבתי שאת רצינית... לא נורא, אני עדיין מתכוון לכל מילה שאמרתי...

LittleBigGirl

New member
אני יודעת

שאתה לא טיפש טעות, טועים, טעינו... גם אני טועה... (אבל ששש. לאף אחד אסור לדעת...
) ליטל ביג

למעלה