איזה באסה.

נימרודל

New member
איזה באסה.

כנראה שאני או ממש שיטחית או שאני ממש נאיבית. כי כשקראתי שווטרס היה ממש שטלתן וציני, זה ממש עשה לי רע
בגלל שיש איזה תמונה אחת שלו בוויש יו וור היר שהוא נראה ממש נינוח כזה ובאיזי וכאילו הוא עושה את הדבר שהוא הכי אוהב בעולם בלי התחיבויות שלי לחצים בלי שומדבר מדרבן ככה רק כי הוא אוהב. וכשקראתי מה הסיפור שלו זה מש הרס לי הכל. איזה חבל זה הא? אוף סנטימנטלית שכמותי!

Nir of GondoliN

New member
רוצה להצטרף למועדון ה

לא-אוהבי-ווטרסס שלי שנפתח במקרה במקרה אתמול?

meandmeandme

New member
היי היי!

אנחנו לא שונאים את ואטרס!!! הוא גאון! נכון שגאונת לפעמים לוקחת את שלה אבל הוא בהחלט תרם רבות להצלחה הענקית של הלהקה.

HelterSkelter1

New member
נו באמת...

אפילו סטאלין והיטלר נראו נינוחים ונחמדים בתמונות שהם צולמו בהם. זה אומר משהו?! שניהם היו המפלצות הגדולות ביותר של המאה העשרים.

HelterSkelter1

New member
נו באמת...

אפילו סטאלין והיטלר נראו נינוחים ונחמדים בתמונות שהם צולמו בהם. זה אומר משהו?! שניהם היו המפלצות הגדולות ביותר של המאה העשרים.

DUDE5

New member
איזה השוואה...

ואגב היטלר לא נראה מי יודע מה נינוח ונחמד בתמונות שצולם בהם...

Shicky

New member
במילה אחת-כוס אימא שלך

את\ה משווה את ווטרס להיטלר וסטאלין? מה הולך פה?

meandmeandme

New member
ואו ואו!

תרגע... לא נסכים לכאלה הערות בפורום שלנו! יכול להיות שההשוואה שהוא עשה לא הייתה במקום לדעתך אך היא נכונה מכל הבחינות. שימוש בכאלה דמויות אולי היה שגוי במקרה הזה אבל אין צורך לכאלה מילים! לגמרי לא במקום, אני מצטער... נסה לגבש דעה מפורטת בנושא לפני שאתה מגיב בצורה כזו... נשמח לשמוע מה יש לך להגיד אבל כשאתה אומר את זה ככה זה פשוט מגעיל.

meandmeandme

New member
ואו ואו!

תרגע... לא נסכים לכאלה הערות בפורום שלנו! יכול להיות שההשוואה שהוא עשה לא הייתה במקום לדעתך אך היא נכונה מכל הבחינות. שימוש בכאלה דמויות אולי היה שגוי במקרה הזה אבל אין צורך לכאלה מילים! לגמרי לא במקום, אני מצטער... נסה לגבש דעה מפורטת בנושא לפני שאתה מגיב בצורה כזו... נשמח לשמוע מה יש לך להגיד אבל כשאתה אומר את זה ככה זה פשוט מגעיל.

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

גם ה"אידיוט" הזה היה מיותר...
טוב... זהו... הפורום הזה צריך להתחיל מהתחלה... בקרוב ינקתו מספר צעדים שיבטיחו לפורום הזה עתיד זוהר, מוצלח וחברתי.

Shicky

New member
אוי תשתוק!

תעשה לי טובה-אתה לא תקבע בשביל האחרים מה הם מסכימים ומה לא שיהיה בפורום וגם מי אומר לך שינקטו פה משהו חוץ מזה שאני מבטיח לך שאותי לא יעיפו מהפורום הזה!

Nir of GondoliN

New member
תראה אני לא בא להאשים אבל

מאז שבאת לפורום אתה בעיקר מתקיף ומקלל. כמו הודעת הפתיחה שלך ("אני מעביר ביקורת") בלי בכלל שלמשדתל להכיר אותנו אתה ישר מאשים בהאשות שווא. מאז שנכנסת לפורום יש בו רק בלאגן וקללות. אני חושש שבאת לכאן רק לשם טרולינג. אם הייתי המנהל כבר מזמן לא היית יכול להכנס. רק חבל שאני לא.

HelterSkelter1

New member
חבל

חבל שאתה משתמש בקללות. הבנת הנקרא לא תזיק לך. לא השוותי, אני לא משווה ואני לא ישווה בין אף אחד בעולם (כרגע) להיטלר (בקשר לסטאלין הדעות חלוקות). זה שבחרת לראות בזה כהשוואה, זה לא יותר מאי הבנת הנקרא ואולי מהבנה סלקטיבית. כדי שלא תקלל, ובמקום תדבר לעניין.

Shicky

New member
אוקיי...

לא התכוונתי להעליב או משהו והקללה הייתה מרגעי עצבנות! (אני מרוקאי) וכן השוות ביניהם בצורה שאמרת את זה זה ה-ש-ו-ו-א-ה!

למעלה