איזה באסה

ashton20041

New member
איזה באסה

במארז הסינגלים אין אף רימיקס למכת חום.

nerod 72

New member
נכון ש...

אין במארז אבל באתר של דנה יש רמיקס להורדה תיכנס לDESKTOP בחלונות למעלה- השני מימין בדף הבית של האתר ובסוף הדף של DESKTOP יש גרסה אחרת למכת חום...

nerod 72

New member
עוד לא יצא..

ואם את מעוניינת איזה שירים יש בו, כתוב באתר של דנה...

דנהה1

New member
אתם יודעים מה יכול להיות מגניב??

מי שאי פעם אהב את הבקסטריט בויז מכיר (נו מה לעשות, הייתי צעירה..חחח) פעם הם הוציאו מין דיסק כזה אינטרקטיבי שהוא לא רק מכיל את השירים (מין הסתם שירים), אלא ששמים אותו במחשב, יש בו אינפורמציה על הלהקה וכל מיני דברים שהם אוהבים ודברים מהחיים שלהם. אני לא יודעת איך או איפה עושים את זה ואם עושים כזה דבר בארץ, אבל זה יכול להיות ממש מגניב אם זה יצא עם האוסף, ככה גם אנשים יותר יקנו אותו. זה נראה די דבילי לרנות את האוסף הזה כי את השירים האלו יש בדיסק האחרון. למרות שמעריצי דנה מין הסתם יקנו אותו, אולי גם אני. שווה לחכות לאוסף הגדול

וואו! יש לי ת'דיסק שאת מדברת עליו!

גם אני הייתי קטן (כתה ו'). הבקסטריט בויז היו אז הלהיט הכי גדול וגם לי קנו את הדיסק המזעזע הזה (סליחה מכל מעריצי הבסקטריט בויז- יש עדיין כאלה???)... אני יודע על מה את מדברת. זה באמת רעיון טוב. חבל שהוא לא יקרה...

KristineW

New member
בקסטריט בוייז?!../images/Emo12.gif

אמא'לה, יא מזעזעים!!!
דווקא שהייתי בתיכון, שהם פרצו, ממש לא סבלתי אותם, הם היו להקה מזעזעת בעיניי, עם שירים כמו GET DOWN שרציתי פשוט להקיא עליהם!!!
(וזה לעומת N*SYNC אגב, שאותם מפיקים עשו אותם, אבל איפה הם ואיפה הם... אפילו מבחינת הלוק, הבקסטריט היו פשוט מזעזעים, חוץ מקווין אוליי...) ובכל מקרה, דווקא שכבר התבגרתי, הבקסטריט הוציאו את השירים הטובים שלהם כמו Show me the meaning, שהוא שיר פשוט
בעיניי!!!

דנהה1

New member
כן...

זה שיר פצצה! טוב נו הייתי פעם צעירה וטיפשה...מה לעשות...חחחחח (חוצמזה שאח שלי דומה קופי לבריאן, רק שאח שלי ג'ינג'י...חחחח)

למעלה