איזה בגדים כדאי לקנות על מנת להתחמם?

magal101

New member
איזה בגדים כדאי לקנות על מנת להתחמם?

קר לי...ואני הולך עכשיו עם 4 שכבות בגדים..מה כדאי לי לקנות בשביל להתחמם-לא מעיל אלא בגד לבית-ממה עדיף שיהיה עשוי-כותנה, צמר, וכ"ו (מתנצל מראש על הבורות....). שמעתי גם שבריקושט מוכרים איזו גופיה ששומרת על חום הגוף.

p a l o m a

New member
איך אפשר להתעלם משאלה ככ נוגעת ללב../images/Emo201.gif

אז ככה מאז שהמציאו את ה"פליז" בא לציון גואל . בגדי פליז, עם גופיה מתחת כמובן, וגרביים כמובן. ומרק טעים ומנחם, ותפוחי אדמה וכ ד ו מ ה .. ואיפה זה בארץ שכל כך קר? אולי בכלל כבר צריך לחמם את הבית?... שבת שלום

magal101

New member
מה זה בגדי פליז?

את מתכוונת לחולצות פליז, לסווצרים-מה לחפש בחנות? בקשר לחימום הבית-אני קצת מוגבל בכסף והחשמל כל כך יקר....

בבולה

New member
הרבה שכבות דקות

מחממות יותר טוב משכבה אחת עבה. הסיבה: בין השכבות נלכד אויר שמשמש כמבודד ביננו לבין החוץ.

cוורנה1

New member
הייתי מוסיפה מספר דברים מעבר ללבוש חם פעילות גופנית,גורמת לחום נהדר. אפשר לצאת להליכה,ריצה ולחזור הביתה,כבר לא יהיה צורך בחימום. ארוחות חמות וחריפות,כולל מרקיםהמוסיפים אליהם פלפל שחור לפי הטעם,יוצר חום בגוף. שתייה חמה הכוללת,תה,תה עם קינמון מחמם,או מעט תרכיז תפוחים,להוסיף מים רותחים ורבע כפית קינמון,שוקו חם, צריך לשמור גם על חום הרגליים,בנוסף לגרביים עבות להוסיף חותלות צמר,כך,הגוף מרגיש נעים וחמים יותר.

אתי1000

New member
רעיון זול וכדאי

לקנות בקבוק חם כזה שממלאים בו מים רותחים, לי הוא עוזר בטירוף.

צפנתי

New member
../images/Emo113.gifגמני קרטיב, יש לי עיצות../images/Emo24.gif../images/Emo135.gif

כמה דברים שעוזרים לי לעבור את החורף בשלום בלי חשבון חשמל אסטרונומי: 1. שרוול פליז על הצוואר ושרוול על הראש. אני יודעת, לא לכל אחד זה מתאים על הראש אבל על הצוואר זה להיט.צווארוני פליס. 2. חותלות (בנוסף על הגרביים) זה פשוט
קניתי ב"דלתא". אני מאמינה שיש בעוד מקומות. ניתן להסתירן תחת המכנסיים. 3. נעליי טיולים שוות וחמות. זו אמנם הוצאה גדולה מאד (כ-1000ש"ח) אבל הן מחזיקות שנים ומשרתות אותי בעבודות שדה. (כרגע יש לי VASQUE עם סוליה של VIBRAM, כבר שנה שנייה והן מחיזקות ונראות כחדשות. לאנשים עירוניים חשוב לקנות סלוייה קשה אחרת הסולייה נאכלת מהר על הכבישים/מדרכות).ממליצה להוועץ בחנויות טיולים. יש הרבה פירמות טובות, כדאי להוועץ בפורום טיולים וכו'. 4. והשוס ממנו לא אפרד לעולם: סדין חשמלי עם תקע "שעון שבת" מחמם לי את המיטה לפני שאני נכנסת. בלעדיו לא הייתי מפשירה לעולם

טיפ למניעת אבדן כפפות

זה פטנט של אמא שלי. קונים שרוך יפה ( בכל חנות דברי תפירה ) בצבע שרוצים ותופרים את קצוותיו לכל אחת מהכפפות. את השרוך עם הכפפות משחילים לשרוולי המעיל, כך שמכל שרוול יוצאת כפפה. כשמסירים אותן, הן פשוט נשארות תלויות במקומן ולא יכולות ללכת לאיבוד.

cוורנה1

New member
לא הבנתי,התפיסה הזו אמורה לשמור על הכפפה, איך היא לא יוצאת עם החוטים...

תדמייני

את לבושה במעיל, על שתי ידייך כפפות . לכפפה שמאל שלך מחובר שרוך שנכנס לשרוול, הולך לרוחב הגב שלך, נכנס לשרוול השני ומתחבר לכפפה ימין שלך. יש?

cוורנה1

New member
האאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,עכשו הבנתי הייתי צריכה תרגום בגוף הסרט../images/Emo8.gif

cוורנה1

New member
עכשו אני רואה שתינו נרשמנו לתפוז ב-2002 והמספרים הסודרים שלנו די קרובים, כמו בת' זהות... אם תעמדי על השם שלך,יופיע למטה מספר 343957 ועל השם שלי(הקודם כמובן...הגנית המקורית המופיע עם הקלקה על השם שלי) הוא 343339 שני הניקים נוצרו בדצמבר 2002 אנחנו חוגגות 5 שנות גלישה../images/Emo112.gif

למעלה