איזה בדיקות צריכים לעשות?

yahel

New member
איזה בדיקות צריכים לעשות?

אנחנו מתלבטים אם לגשת לרופא ילדים כדי לקבל הנחיות לגבי הבדיקות שצריך לוודא שיעשו לילדה, לפני שנקבל אותה לאימוץ. האם זה מקובל? האם מישהו כבר עשה את הבירור הזה ויכול להמליץ? אנחנו לא יודעים אם יש על זה כל כך שליטה, אבל לפחות כדאי לדעת מה לשאול ואין כבעל נסיון...

מיכל@ל

New member
בטח יהלי

למרות שאני לא יודעת איזה סידור יש לכם בדיוק עם העמותות בנוגע לנושא הרפואי. לפני שנסענו פנינו לרופא ילדים [עד היום הוא הרופא של הבנות] שוחחנו עימו והוא בנוסף לכל הטיפים ורשימה של בדיקות מומלצות,צייד אותנו במטרנות,טיפות אזנים לטיסה אקמולי ושאר דברים חשובים שבדיעבד היו נהדרים. הוא נתן לנו גם את מספר הפקס שלו בבית וכשתוצאות הבדיקות הגיעו,שלחנו לו אותם [מחו"ל] והוא אישר שהכל בסדר. חשוב שתבחרו מישהו שאתם יכולים לסמוך עליו ושיכול לתת לכם תשובות אונליין במידה ומשהו יטריד אתכם [ויש הרבה בהתחלה,החל מסוג האוכל ובהמשך-בתגובות של הילד או כל דבר אחר].

לימור11

New member
אני כבר הייתי אצל רופא ילדים

בקופת חולים. היה לי מזל שנפלתי על רופא מדהים שממש אוהב ילדים ואפילו בדק ילדים עבור עמותות ברומניה. הוא יודע בדיוק למה צריך לשים לב ואישר את הבדיקות שהעמותה שלנו עושה. הוא גם יפענח לנו את התוצאות ויסביר האם צריך לעשות בדיקות נוספות כשיגיע הרגע (והוא עדיין קצת רחוק, לצערי)

מיכל@ל

New member
בכל מקרה,כשהרגע יגיע

והוא יגיע,אני יודעת עד כמה קשה להמתין... כדאי שתצטידו בטיפות אזנים לקטנטנים [לטיסה],אקמולי ובשאר הקישקושים שעושים לפעמים את החיים קלים יותר...

shira^

New member
הייתי ממליצה לפנות...

למומחה להתפתחות הילד,שימליץ על איזה בדיקות כדאי לשים לב במיוחד. אם תרצי יש לי המלצה לגבי הרופא. גם לאחר הגעתכם לארץ עם הילד\ה כדאי לגשת לבדיקה אצל מומחה.

למעלה