איזה בדיקות רפואיות עושים לפני הצבא

liorz1984

New member
שלא תדעי..

מכניסים אצבעות למקומות שונים ומשונים.. נוגעים בלי אבחנה .. מה זה לפני צבא? צו ראשון לפני גיוס? מה? אם זה בצו ראשון אז עושים בדיקת שתן,לפעמים דם והקטע של להוריד חזיה (לבנות) לא, וזה לא נועד להסתכל על החזה המכוער של רובכן שבאמת יש לכן סיבה להתבייש בו אלא פשוט לבדוק אם אין בעיות בגב בגלל המשקל של החזה. הבנים יודעים פחות או יותר מה יש.. (תשתעל בבקשה..) וזהו !

לכולם עושים

ובדיקת דם לא כולם עושים רק אם הם רוצים אבל שתן תמיד עושים כדי לבדוק אם הכל טוב אצלך.

בדיקת שתן עושים בעיקר בשביל לגלות

אם המלש"ב משתמש / השתמש בסמים. שמעתי שהיום אפשר לעשות דרך רופא המשפחה ורק להגיע עם התוצאות. לא יודע כמה זה נכון. המון המון בהצלחה.

barakas

New member
שטויות

בדיקות שתן בצו ראשון לא עוסקות בכלל בשימוש בסמים בשביל זה צריך בדיקה מיוחדת...הם בודקים חלבונים ועוד כל מיני שטויות רפואיות שמצביעות על תפקוד כליות וכו´ סמים לא מוצאים...סמוך עלי ;)

../images/Emo6.gif יקיריי, אני יודע בוודאות...

בוודאות מוחלטת, שהבדיקה כוללת גם סמים. הבדיקה היא לא רק לגילוי סמים, אלא בין היתר. המטרה הראשונית היא גילוי מצבו הבריאותי של המלש"ב. אל תעשו שטויות
הבדיקה לגילוי סמים היא לא "מיוחדת" בכלל...אתם עוד תזכו (בתקווה שלא, כמובן!) לחזות בפשיטה של מצ"ח על בסיס כלשהו ואילוץ החיילים לתת דגימות שתן לצורך המטרה "המיוחדת" הזאת...
כל טוב

barakas

New member
אין שום קשר

פשיטות מצ"ח זה בזמן השירות ואז בודקים את זה...ככה סתם את נוכחות הTHC (שזה הדבר היחיד שבאמת יש להם סיכוי למצוא) אי אפשר למצוא בלי בדיקה מיוחדת...בדיקה שלא עושים בצו ראשון! כשהגעתי לשם אני מתפלא שלא צפו לי עלים בכוס :) ועדיין לא מצאו כלום

נריה_ה

New member
אצלי

אצלי פסלו את הבדיקה בגלל עודף חלבונים ואמרו לי לעשות חוזרת. אם זה מועיל לך...

למעלה