איזה בוקר

איזה בוקר

קמתי בבוקר וראיתי את הגשם החזק, החלטתי להשאיר את הבנות בבית אח"כ הקטנה ביקשה שוקו והייתי צריכה להכין לילד לאכול הורדתי את הרגל לריצפה וקפאו רגליי, חשכו עיניי וכו,,, הבית היה מוצף
בקיצור מאז ועד עכשיו אני רק מנסה לייבש את הריצפה עכשיו סיימתי אבל עדיין יש מקומות שרטוב אוףףףףףףףףףףףף איזה ייאוש

אורא

New member
פנינה תני כתובת אני באה לעזור ../images/Emo140.gif

שיעמום מוות בעבודה, אני נרדמת וממש לא בא לי להגיע הביתה מוקדם היום

אורא יקירתי

הבית כבר כמעט יבש אבל עכשיו נוצרה בעיה אחרת, מרוב שהתעייפתי אין לי כוח להכין אפילו מרק אולי ארם 12 רואה תהודעה ותבוא עם איזה סיר אוכל?!?

נו , מכל המים האלה ולא יצא מרק../images/Emo35.gif

היית לפחות קולפת ירקות וזורקת על הריצפה , מפעילה חימום ואחללה מרק ובאותו מחיר !

סיגל הרגת אותי עם המרק

איזה רעיון מעולה. העיקר שיצא לה שטיפה טובה של הבית וגם לך עם המכונת כביסה. לי גם יצאה פעם שטיפה טובה. בעלי החליט לעשות אקווריום. לא קטן. גדול. חודש ימים עבד על זה ועשה משהו לתפארת ומילא אותי דגים וצמחים וכו´. אני אישית אוהבת רק כלבים וקצת חתולים אז לא התחברתי כל כך לדגים האלו. יום אחד חזרתי הביתה מהעבודה ומיים קידמו את פני. הקריזה שחטפתי כשראיתי את כל השטיחים והרהיטים צפים הוא לא ישכח. גם הכרחתי אותו ליבש ובהזדמנות זאת היטב וגם חסל סדר אקווריום.

נו ובמקרה שלך ליידי

דגים וצמחים על השטיח אחללה חריימה
, ואיזה צירוף מיקרים גם לאחותי זה קרה ובדיוק שלשום , כל האקווריום הענק התנפץ לה בסלון. במקרה של פנינה חצי בית מרק והחצי הנוסף לשטיפה.

עכשיו יש לנו כלבה קטנה במקום../images/Emo107.gif

היא שוקלת 1.9 קילו בלבד אבל עושה מה זה הצפות. בדרך כלל ליד המקרר. בגללה התחלנו ללכת עם נעלי בית בבית. את מתארת לך איך זה שאת הולכת באמצע הלילה למקרר, בחושך, שלא יתפסו אותך על חם, ופתאם את מרגישה שרטוב לך ברגליים?

אני במקום הכלבה הייתי מפזרת

פעמונים על הרצפה בכדי לתפוס אותכם על חם. פיפי זה כבר לא תופס לגביכם. תציעי לה

מה שבטוח אנחנו חיברנו לה פעמון|גיטר

וככה היא קודם כל לא הולכת לנו לאיבוד בבית. בגלל הקוטן. ודרך אגב, איך שמישהו מגיע למקרר, מכל מקום שהוא בבית או בחצר היא תיכף מתייצבת ומסתכלת לבן אדם בעיניים עם פרצוף ככה על הצד. לא מבקשת כלום רק זה ברור שהיא רוצה משהו. לא חשבו מה. משהו. ואז היא לוקחת את זה בשמחה לזולה שלה ומשאירה את זה שם.

זה מה שנקרא "כלבה בולגריה"../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

גם בעלי לא מבקש אבל מייסר אותך מצפונית עד שתוציאי מהפה ותיתני לו

המצפון שלי נולד כשהתחתנתי

עם ה "בולגרי". לחמי יש שפם ענק ענק על כל הפרצוף. כשהלכנו אתמול להחליף לו מסיכה שאל הבחור מה תאריך הלידה שלו. שאלתי : איזה תאריך?" ענה : "הלידה" עניתי : יש לו שתיים , איזה מהם אתה רוצה" (חמותי הבינה וכמעט נחנקה מצחוק) ענה : "מה זאת אומרת?" עניתי: יש תאריך לידה ראשון וזה של השפם שלו ותאריך שני הוא נולד" ההוא - ה ת ע ל ף

לא ידעתי את זה. בולגריה?../images/Emo35.gif

לא מכירה הרבה בולגרים. הכלבה היא במקרה הונגריה. עם ייחוס אנגלי ויפני. משהו מדהים.

../images/Emo6.gifנו את מבינה? בטח מהמיקס

של הייחוס הכלבה בעצמה מבולבלת ולכן מתנהגת כמו שמתנהגת

לדעתי היא היצור הכי שפוי בבית הזה.|

לפחות יש לה הכי הרבה ייחוס וגם תעודות שמעידות על זה. וגם אילן יוחסין ומספר תעודת זהות. YT663

arem12

New member
פנינוש ../images/Emo24.gif

היתה לי בעיה עם החשמל בבית היה חשמלאי שתיקן בקור הזה חצי בית בלי חשמל ואין חימום. אחרי זה בעיה עם המחשב. משה הטכנאי עכשיו יצא מפה. הנני פה מוכנה לשמוע כל בעיה שלך ושל כולכן+ כי אני מאמינה שאני גמרתי עם צרות להיום. ואת מוזמנת מחר לאחלה מרק. ויש לי חדר פנוי בקומה שישית עם יהיו עוד שיטפונות. אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד

הייתי באה בשמחה, חולה על מים

מכל סוג ובכל שעה. מזכיר לי סיפור: מרוב שאני היסטרית לגו´קים אני מקפידה להכניס תמיד בתום עבודת מכונת הכביסה את הצינור פנימה הביתה ולתוך המכונה. יום אחד הכנתי כביסה במכונה , הפעלתי ויצאתי מהבית. כשחזרתי חשכו עיניי כל הבית היה מוצף. מה הסתבר? שאני הסתומה לא הוצאתי את הצינור החוצה וכל המים זרמו לתוך הבית!!!!!!!

למעלה