איזה בושם(גברים)- אתם ממליצים אני מחר טס לחו"ל ולא ממש עשיתי בדיקה ... תודה
© ©Shlomi© New member 28/8/03 #1 איזה בושם(גברים)- אתם ממליצים../images/Emo35.gif אני מחר טס לחו"ל ולא ממש עשיתי בדיקה ... תודה
א אופה3 New member 29/8/03 #2 יש מלא בשמים טובים אני ממליצה על ז'אן פול גוטיה הוגו איסימיקי לגבר ווא, יש מלא שמות,אבל אני זוכרת רק את צורות הבקבוקים אנסה להזכר בעוד
יש מלא בשמים טובים אני ממליצה על ז'אן פול גוטיה הוגו איסימיקי לגבר ווא, יש מלא שמות,אבל אני זוכרת רק את צורות הבקבוקים אנסה להזכר בעוד
א אלמקס New member 29/8/03 #5 הבושם הכי טוב שקיים: בתור בעל מקצוע בכל תחום הבישום, אני יכול להגיד לך שהבושם שמריח הכי טוב עלי (ונשאר לאורך כל היום ולא מתנדף אחרי שעתיים) הוא Allure של חברת שאנל בושם מדהים ומאד חושני. לא תצטער!
הבושם הכי טוב שקיים: בתור בעל מקצוע בכל תחום הבישום, אני יכול להגיד לך שהבושם שמריח הכי טוב עלי (ונשאר לאורך כל היום ולא מתנדף אחרי שעתיים) הוא Allure של חברת שאנל בושם מדהים ומאד חושני. לא תצטער!
A adam thats all New member 29/8/03 #8 תקשיב ותרשום ../images/Emo13.gif רומא ז'אן פול גוטיה רושאס(איך שלא תבטא את זה זה בצורת קונוס,קונכיה איך שתרצה) 212 ו........ זהו ....... יש לך עוד כסף
תקשיב ותרשום ../images/Emo13.gif רומא ז'אן פול גוטיה רושאס(איך שלא תבטא את זה זה בצורת קונוס,קונכיה איך שתרצה) 212 ו........ זהו ....... יש לך עוד כסף