~איזה ביאוס?!~

~איזה ביאוס?!~

אני לא מאמינה אני יפסיד כל השבוע ראש גדול אני ימותתתתתתתתתת אולי אני יקח תממיר של יס איתי נראה חעחחעח =(... וגם השיר שלנוווווווו בעעעעעעעעעעעעעעע....

°°NaTaLi°°

New member
אני הפסדתי!!!...

כמה פרקים של שבוע שעבר ודווקא תפרקים שאני הכי אוהבת אוףף בגלל שעבדתי עם אמא שלי. היום תכננתי להשלים אבל אתמול בערב הרגשתי רע ולא ישנתי כל הלילה אבא שלי הציף אותי בטיות אוזניים עד עכשיו לא ירדו חח ו2 כדורים לגרון הוא לא ישן עד 4 וחצי בבוקר מרוב שלא הסקתי לבכות ב4 וחצי הלכתי עליו הוא נתן לי נורופן ונרדמתי תוך חצי שיה ב8 וחצי קמתי ישנתי 3 וחצי שעות. הלכתי לרופא בדיוק בפרקים שלא ראיתי! למזלי ראיתי אותם כבר בחופש הגדול...

מה שטויות...

את יכולה לראות ביום שבת את כל הפרקים של ראש גדול של כל השבוע וביום שישי את כל הפרקים של השיר שלנו מכל השבוע אז ככה שאת לא ממש מפסידה (אלא אם את לא בבית גם ביום שישי ושבת)

אני פשוט השבוע בבית מלון...

אז יש קצת מנוחה מכל העבודה, וקצת נחת... אז כן - יש גם חופשה מ"ראש גדול"...

הייי גור../images/Emo70.gif

מה קורה

בסדר אבל...

אני חושב שאני לא הראשון שאמר: "הפורום זה לא צ'אט"... נכון בן ואביעד??? יש מסרים...

~הגעתיי!יום שבת יום שבת תגיע~

זהו חזרתייי!!טופ נו אני יחכה כבר ליום שבת שיגיע אני יחרוש על הטי וי!! היה משו מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן????????????????? שיגיע שיגיע שיגיע שיגיע שיגיע שיגיעע!!!!!! וגם יום שישיי!!טופ אני הלכתי לראות איזה פרקון חמדמדון של השיר שלנווו!!! חחיחיח בייוששש!!

למעלה