איזה בי"ס לברמנים לבחור?

איזה בי"ס לברמנים לבחור?

ומה הקריטריונים שצריכים להשפיע על קבלת ההחלטה? ההתלבטות היא בין לימון וברמאסטר. אני די מכוון על לימון בעיקר בגלל המלצות שקיבלתי.

אני לא מכירה את לימון..

אבל עשיתי את הקורס בבר מאסטר ומה שאני יכולה להגיד שהמדריכים מקסימים והיחס מעולה, והתכנים של הקורס גם כן. בהצלחה, במי שלא תבחר.. נעמה.

מיקה222

New member
לימון

אני אגיד לך מה דעתי בתור בוגרת של לימון... דבר ראשון הבנתי שברמסטר הם די תעשייה.. פחות יחס אישי שבלימון הוא מאוד בולט, דבר שני הקורס עובר באווירה טובה עם אחלה אחלה מדריכים שמלא שנים בתחום - באמת זאת אחת החוויות היותר טובות שעברתי בשנים האחרונות..

maxfain

New member
הצעה ידידודית..

כל הרבה שאלות מהסוג הזה עלו כאן, אם תריצי חיפוש בפורום, את תמצאי את כל מה שאת מחפשת - דעות, ויכוחים, המלצות וכו'. אני אישית למדתי בברמאסטר הרצליה, אבל רק כי זה 5 דקות מהבית שלי בהרצליה (לימון עוד לא היה קיים אז בהרצליה), אם היה לי לבחור בין שניהם, ששני הסניפים ממש קרובים, היתי הולך לשיעור נסיון בכל אחד מהם, רואה מה יותר פנאן, מה יותר זול ועושה. סך הכל את הנסיון והבטחון צוברים בעבודה ולא בקורס.

polekiko

New member
../images/Emo9.gif נמאס לי כבר לענות על זה...

תבחר מה שהכי קרוב אליך. אני בוגר לימון מבסוט וגאה. עובד ב2 בארים שאחד מהם סידרו לי מחלקת ההשמה של לימון. לא יודע מה קורה בבארמסטר, אבל לך לשיעור ניסיון בלימון. כשתגיע, דבר ראשון תקבל את המשקה שאתה הכי אוהב(מה שתבקש) אחרי זה תצפה בכל השיעור מהצד, תתרשם מהתרגולים ותשתתף בהם(בתור לקוח) ובסוף תשב איתך בטח איזו נציגה שלהם ותסביר לך מה שצריך ותענה על שאלות.. שוב. לא יודע, אולי בבארמסטר עושים דברים יותר טוב ומשכנע. אבל אני יכול להמליץלך רק על לימון, כי זה הבית ספר היחיד שעשיתי בו קורס...
ולפי דעתי כל אחד יכול להמליץ לך תכלס רק על הבית ספר שהוא למד בו כי אף אחד לא עושה 2 קורסים שונים. זהו. תודה רבה.. (מה אני עושה פה בשעה כזאת?!?!)

מיקה222

New member
כן

אני עובדת בבר באיזור שלי אני לא מאיזור המרכז.. לכן אני לא חושבת שתכיר גם אם אני אגיד לך את שם המקום אבל גם חברה שלי שהכרתי במהלך הקורס שלי שגרה במרכז והיא בוגרת של לימון עובדת באיזה פאב בהרצליה פיתוח ממש נחשק ועושה ים כסף, באמת שבמחלקת ההשמה שלהם יש הרבה אופציות למקומות עבודה טובים.

עזבי את האנשים כאן

אני אישית למדתי בזמן אמיתי. כל הקורסים הם הכי טובים בעולם לאנשים שהיו בהם, והם דיי טובים בלי קשר - לא סתם מישהו פותח בי"ס לברמנים. מה שאת צריכה לעשות היא להשתתף בשיעור אחד בכל בי"ס ולראות מה הכי מתאים לך.

אלכס990

New member
אתר מצויין שמצאתי בנושא

האתר http://www.myprice.co.il/barmen.html עזר לי המון יש פה אפשרות לקבל פרטים והצעות מחיר מ-5 בתי ספר מובילים בו זמנית

אתה לא תקבל כאן תשובה

כל אחד פה ימליץ לך על הבי"ס שבו הוא למד. לך לבתי ספר, כנס לשיעור נסיון, תברר מה הם מציעים לך. אני הייתי ממליצה לך גם לעשות סבב בארים ולדבר עם ברמנים. בהצלחה.

למעלה