איזה בלאגן בAFC...

JakeTheSnake16

New member
איזה בלאגן בAFC...../images/Emo58.gif

טוב, אז אחרי ההשפלה שספגנו בקנזס אנחנו לא נראים כמו קבוצה שמגיע לה לעלות לפלייאוף אמנם, אבל תודות לפייטון עוד טאצ'דאון אחד אני עובר את מארינו מאנינג והקולטס שלו, אנחנו עדיין בחיים. מדהים לחשוב איך כל אחת מהקבוצות שמעורבות בתיקו המרובע בAFC על הוואיילדקארד האחרון, בNFC היו יכולות בקלות לקבל גם משחק ביתי אחד בפלייאוף. מדהים ההבדלים בין שתי הליגות השנה ובכלל בשנים האחרונות, מישהו עוד בכלל זוכר את הרצף 13 אלופות מהNFC ? בכל אופן, את חוקי הTIEBRAKER קראתי כבר עשרות פעמים (משום מה כל שנה אני מוצא אותם רלוונטיים שוב :/ ) אבל להבין אותם ממש ולהשליך מהם על העונה הזאת אני עוד לא יכול, אבל מי אתם חושבים תהיה הוואיילדקארד האחרונה בAFC? בולטימור,דנבר,בפאלו או ג'קסונוויל? כרגע זה נראה לי כמו ג'קסונוויל פשוט בגלל שלהם יש את שני המשחקים הכי קלים מבין ארבע הקבוצות (פריסקו וצ'וקלנד) לעומת בולטימור ובפאלו שלשתיהן עוד יש את הסטילרס על הראש ודנבר שבשבוע 17 מקבלת את אותו מנפץ השיאים עם הפרסה על הראש. אני עוד מתפלל לאיזה Mile high miracle אבל מנקודת מבט מציאותית, זה נראה לי כמו ג'קסונוויל, שגם מחזיקה בטיי ברייקר על דנבר מהמשחק שלהן (ארררר ידעתי שהפאבמל ההוא של גריפין בדקה האחרונה יחרב את העונה בסוף)

JakeTheSnake16

New member
וכל הכבוד לפייטון מאנינג ../images/Emo58.gif

על הרוח הספורטיבית ועל כריעת הברך למרות בוז מהקהל הביתי בסוף המשחק. עם כל הכבוד לשיאים ולקהל שצמא לראות אותם נשברים, טוב לדעת שלפחות בNFL עוד יש קצת רוח ספורטיבית אני בטוח שעכשיו שאלי הפוטבול לצידו (למי שקורא TMQ ואני מניח שזה הרוב פה) בשבוע הבא הוא יתפוצץ לאיזה 5 TD's ושבור את השיא. הוא בליגה משל עצמו המאנינג הזה. class act . אתמול החלטתי סופית שעכשיו שהברונקוס עושים כל מאמץ לראות את הפלייאוף בטלויזיה, אם הם לא יגיעו לפלייאוף בסוף, אני עם הקולטס אול דה וויי. מגיע להם אליפות כבר.

למעלה