איזה בלגן נהייה אי אפשר לקרוא כלום

איזה בלגן נהייה אי אפשר לקרוא כלום

הלוווווווווווו הייייייייייי שמישהו יעשה קצת סדר

את רוצה שאני אקריא לך? ../images/Emo8.gif

מה הבעיה כפרה? ספרי, שתפי, שפכי....אנחנו אוהבים אותך ריקי

ראיתם איך בשנייה אני גורמת לכם

להתייחס אלי
אין בעיה כפרה ,אני פשוט לא עוקבת , כל פעם שירשורים עולים יורדים , אני ממש מבולבלת, סיגל מניוקה זה לא מהזריקה ,להפך הזריקה גורמת לי לישון כל היום, אז למי שלא יודע נתפס לי הגב הגדול שלי , עשו לי עין נראה לי על הפיגורה
או איזה חתול שחור עבר , זהו הכל בסדר , חסר לי הבוקר טוב של איריס
וחוץ מזה מה שלום כולם? רואים שאין לי מה להגיד ההההההההה שיהיה לכם אח'לה יום

Michal NS

New member
לא טוב בלאגן? דווקא את עם כל הכתום הזה

אוהבת מסודר?
תרגישי טוב העיקר שאת מחייכת ומחייה אותנו בוקר טוב ל כ ו ל ם!

כפרה תודה איזו מיכל זו? ../images/Emo4.gif

סליחה, אבל עם כל המיכליות , נפגשנו מותק? אם לא אז " נייס טו מיט יו"
חוץ מזה נכון אני אוהבת מסודר אני "עקרבית" תמנייה וגי'נגי'ת , אז זה כבר אומר הרבה לא???

כפרה עלייך, אז תגידי זו עם העיניים

איך אפשר לשכוח ,
ולמה שינית ? אני יודעת שאת samo אז מה קורה איתך מותק , מתכוננת ל 15 לאוגוסט? רק מלחשוב על זה אני כבר מתעייפת , לוקחת מעכשיו הרבה אוויר, לפחות לימים הראשונים של החופש, נראה כמה זמן אחזיק מעמד, למרות שיש לי ריאות גדולות
ככל שאני מנסה לארגן לי שבכל יום נעשה משהו אחר , נגמרים לי הרעיונות , זה יוצא המון זמן , מקווה שיהיו הפתעות לטובה , ושנשאר שפויים אחרי החופש , אני חושבת שצריך לארגן לילדים משהו כמו עיר משחקים, כזו סגורה שיהיה להם הכל שם שלא ירצו לצאת שכל היום יכנסו לבריכה יצאו לגימבורי , ויסתובבו כל היום בין המשחקים , ויחלקו להם כל היום ארטיקים ופיצות והמבורגרים , משהו כמו "הכל כלול" , ואף אחד לא יצעק על הילדה שלי שהיא אוכלת גלידה ישר מתוך הג'רה ומלכלכת, ואפילו ישנו שם באוהלים כאלה קטנים, ואנחנו ההורים נשב יחד נסתכל עליהם מרחוק ונגיד איזה יופי אנחנו נהנים,ומישהו יעשה לנו עיסוי בכפות הרגליים , וואלה איזה חלום רטוב על הבוקר , וואלה סיגל צדקה הזריקה באמת השפיעה עליי על הבוקר , אבל מה אכפת לי לחלום זה כייייייףףףףףףףףף, אורית עוד עלולה להפתיע אותנו ,כמו שאני מכירה אותה , הנשמה הזו

Michal NS

New member
סאמו??טוב שלא סומו...למרות שאני מתקרבת לזה../images/Emo6.gif

שיר רק תתני לה בבית לא רוצה לעשות הרבה...TV אוכל מחשב שירים בקולי קולות...ובמיזוג!! את גנובה חבל על הזמן...

למה כפרה עלייך ? הגזמתי?

ביקשתי הרבה ? מה יש? לא מגיע לנו לשכוח שהם מוגבלים , איזה בעסה אההההההה, אולי דודו טופז ,או הנדיב החדש שו אסמו, גיידאמק יכנס לפורמנו ויגיד וואלה אני נותן להם שבועיים כיף כייף עלייייייייייייי איפה שירצו,,,,,,רק תגישו לי את החשבון בסוף "לפעמים חלומות מתגשמים " , רואים עליי אההה כמה שאני במצוקה נפשית מעכשיו, נראה לי היא תצא לחופש ותחזור לביה'ס תעודי חולמת

תגידי מיכל ,מה רק שתינו בבית? כולם עובדים?

לא יכול להיות, ממש שתי סומואיות
קפה , אוכל , פורום, אח'לה תאמיני לי

Michal NS

New member
אני בעבודה נשמה...את גדולה ריקוש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עפה לפני שיעיפו אותי מפה.............

למעלה