איזה בעאסה שאנחנו לא יכולים להצביע!

MiZeGoogle

New member
איזה בעאסה שאנחנו לא יכולים להצביע!

יש מדינות מאסיה שיכולות להצביע באס אם אס, ישראל לא אחת מהם !!! זה פשוט מעצבן!!!!!!!

לגמריי!! יש הריי עכשיו ת'הצבעת אסיה

אבל זה רק לכל "מדינות הצונאמי" האלו.. למה לנו לא?! הם גם יכולים לזכות לטוס לגמר
אני רוצההההההההההההההההההההה
בעעעעעעעעעע
רונה.XXX

זה לא משנה

בדקתי באתר של סטאר וכתוב שם במפורש שהההצבעה הזו לא משפיעה על התוצאות של התחרות, זה סתם בשביל ההגרלה. אני מציעה להפציץ את פוקס במיילים עצבניים בשאלה למה נותנים להצביע רק מתוך אמריקה המייל: [email protected]

מה הקשר?

זה עדיין אמריקן איידול, מעצם העובדה שהמתמודדים אמריקאים, אבל אין שום סיבה שרק לאמריקאים יהיה מותר להצביע! בסופו של דבר האינטרס של ההפקה זה לעשות כסף, שמגיע מפרסומות, וככל שיש יותר קהל הפרסומות מכניסות יותר, ואנחנו בתור צופים מהווים מקור הכנסה להפקה, אז למה שלא נצביע?! במיוחד שמדובר כאן במיליוני צופים בכל אסיה. אה והנה תמונה של קונסטנטין עם מעריצה i'm soooo jealous!

Juliann

New member
אהההההההההההההההההההההההההה

אמאלה איזה חתיך הוא פההההה!!!!!!! מי הפוסטמה שפגשה אותו?!

MiZeGoogle

New member
אני את שלי הפגזתי!

תודה על פרסום המייל, חסכת לי עבודה.

שלחתי להם כרגע אימייל על זה..

ואני עכשיו הולכת לשלוח להם אימייל מהאימייל השני שלי בקשר לאותו הדבר.. אם הרבה אנשים ישלחו אימיילים אולי הם באמת יקשיבו, אז יאללה, אנשים-אל תתעצלו!! תשלחו להם אימיילים!! לא הייתם רוצים לדעת שבאמת עשיתם שינוי ושבאמת תכנית בסדר גודל של אמריקן איידול מושפעת על ידכם? תחשבו איזו הרגשה טובה תהיה לכם אם בזכותינו הם יעשו הצבעה לאסיה!! זה יהיה ממש שווה!! אז יאללה!! לאימייל!! רונה.XXX

MiZeGoogle

New member
בחיי אני מקנה בך - rainbowsNbutterf

לעשות שינוי בתוכנית טלוויזיה עושה לך הרגשה טובה?! אצלי, בשביל ההרגשה הטובה, חייב להיות מעורב איזה חוף +צל של עץ קוקוס ומשקה טרופי עם מטרייה... אצלך זה כ"כ הרבה יותר פשוט - כולי קנאה...

עץ זה בסדר, הקוקוסים זה כבר לא כדאי

יש לכם מושג כמה דוגמניות נפגעו ומתו בשנים האחרונות מקוקוסים שנפלו עליהם בזמן שעשו צילומים לאיזה מגזין????? נשמע מצחיק, אבל רציני ביותר....

MiZeGoogle

New member
אז זהו שבתאילנד לפחות...

אחרי הצונאמי, לדעתי, לא נשארו שם הרבה קוקוסים על העצים...

היית אי פעם בהוואי שאת אומרת את זה?

אין לי מושג מה יש בתיאלנד ובקריביים אבל בהוואי יש חופים מדהימים....(מניסיון) ואין לי שום דבר אישי נגד תיאלנד, זה סתם לא נשמע טוב. (תמיד כשאני שומעת תיאלנד אני מקבלת תמונה של ילדים קטנים ומורעבים, חיילים עם רובים שמכים אנשים, והמונים ברחובות אוכלים דברים שעדיין חיים.... אני יודעת שזה לא כך במציאות אבל זה האסוציאציות שזה מעלה לי....)

Johanna1

New member
לא הייתי בשום מקום מהמקומות האלה..

אני מדברת לפי תמונות שראיתי........ החופים של תאילנד נראים הרבה יותר יפים.. אבל נכון, זאת מדינת עולם שלישית, ויש אנשים שלא אוהבים את זה..

MiZeGoogle

New member
ב"מדינת עולם שלישי" כמו תאילנד

יש הרבה יותר מאשר בארץ - בזה את יכולה להיות בטוחה! הרבה יותר אדיבות וחיוכים. הרבה יותר מוצרים אלקטרונים מתקדמים - במחיר הרבה יותר נמוך. הרבה יותר אופציות לתיירות. הרבה יותר שטח לא מיושב. הרבה יותר שטח כן מיושב. הרבה יותר תרבויות. הרבה יותר סבלנות וסובלנות. הרבה יותר תוכניות שאת היית אוהבת בטלוויזיה. הרבהיותר מועדונים ברמה שבארץ מעולם לא ראו. וכולי...

MiZeGoogle

New member
תאילנד מדהימה !!!

הוואי היא הרבה יותר מערבית והרבה יותר יקרה. בתאילנד יש הרבה יותר מ"ילדים מורעבים"! החופים של תאילנד לא נופלים מהוואי והגלים הרבה יותר רגועים . האוכל התאילנדי הוא מצויין , לפחות החלק הפחות חריף שלו. יש בתאילנד כל מה שיש בתרבות מערבית במחיר הרבה יותר נמוך. לצערי, פקד אותם אסון עכשיו, ופשוט כואב הלב להיזכר בזה. תאילנד היא מדינה מדהימה עם אנשים אדיבים ומלאי צניעות וחיבה לאחרים.

לא היה גורם לך להרגיש טוב אם היית

מצליחה לעשות שינוי במשהו? גם אם זה הדבר הכי קטן?

למעלה