איזה בעסההה...

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

CBM

New member
איזה בעסההה...

סוף סוף התמקדתי על דיסקמן מזה נישמע מעולה, קראתי עליו הרבה, כל מה שצריך ואני ממש מוכן לקנות.. אבל! קראתי ביקורות גולשים..... וכמו תמיד, הווליום נמוך יחסית!!! למה זה ככה!?!? למה כל הזמן תמיד יש ווליום כל כך נמוך? :( יש לי דיקסמן קצת עתיק, בין 4 שנים, ויש לו ווליום חזק מאוד!!! איך זה שבחדשים של החברות הגדולות יש ווליום חלש?

יאיר B

New member
כדי לשמור לך על האוזניים אולי?

יש חוק שהתקבל במועצת אירופה על הנשוא: כל נגן שנמכר באירופה חייב להיות עם גבול לעוצמת המוזיקה. אני חושב שזה חכם מאוד - בעוד 20 שנה, כשתהייה חרש הטיפול בך יפול על המדינה והאירופאים לא רוצים את הבעיה הזו. החברות כנראה חשבו קדימה: בארה"ב תבעו בבית משפט חברות טבק, הם הפסידו וכיום הם צריכות לשלם לממשל הפדרלי מיליארדי דולרים שמיועדים לטיפול בסרטן באלו שמעשנים כבדים. כנראה שחברות המוזיקה לא רוצות להסתבך באותה צרה (משפט הטבק הוא תקדים בעניין), חשבו קדימה ומראש הורידו את העוצמה. אם תשנה את הקשוחה ותתקין אחת ללא הגבלת העוצמה (כמו באיריבר למשל) - החברות יטענו שאתה עשית זאת על דעת עצמך והן נקיות! כך שבעצם זה הכל כסת"ח.

CBM

New member
אז אתה אומר...

נניח והדיסקמן שלי חלש מידי, אני יכול לישלוח אותו למעבדה ושם יחליפו לי "קשוחה" ואז הוא יהיה גבוה? זה אפשרי? מזה בכלל קשוחה? חח ולא יפגע בדיסקמן?

gozmo

New member
אותו סיפור

קניתי לפני שלוש שנים דיסקמן של פנסוניק MP3 ולאכזבתי הרבה הווליום היה נמוך יחסים לדיסקמן סוני שהיה לי מלפני 3-4 שנים. קניתי שוב דיסקמן לפני שנתיים גם של פנסוניק MP3 ושוב אותו ווליום דפוק. המוכר באמת אמר לי את אותו הסבר. אני לא מקבל אותו כי כשיש שיר שקט והייתי נוסע באוטובוס יכולתי לשמוע את הפאלפונים של האנשים ונהרס השיר. זאת אחת הסיבות שעברתי לנגן. אתמול קניתי את נגן MP3 של סאנדיסק וביינתים בבית הגעתי לרמת ווליום שההייתי חייב להמניך כמו בימים הטובים. אני מאמין שגם ברחוב הווליום שלו הרבה יותר חזק מדיסקמן.

weird dust

New member
בעיקרון עש פיתרון לעיניין

יש אוזניות שניכנסות לתוך האוזן. האוזניות הללו בעצם חוסמות את הרעש מבחוץ והן ניכנסות עמוק יותר לאוזן וככה יש צורך בפחות ווליום. הבעיה, האוזניות הבאמת טובות עולות בשמיים (ולא שאין מי שקונה את זה). ואלו שפחות יקרות הן ברמה בהתאם (קצת באסים מוגברים, רצת חסימה פחות טובה וכ'ו).

amitamit23

New member
בחלק מהנגנים ובדרך כלל של סוני

יש כפתור שמאפשר לך להגביל עוצמה ואתה גם יכול להבדיל היו לי 4 דיסקמנים של סוני ובכולם היה את הכפתור הזה ובאמת שהוא היה מופעל שמעו חלש יחסית זה הגיע לווליום 3 מתוך 9 אבל היית יכול להזיז את הכפתור ואז זה היה מסיר את ההגבלה... בסוני קראו לזה AVLS חפש את זה...

stardust19

New member
צודק לי יש את זה- זה לא כפתור אלא

פונקציה שמופיעה כאשר לוחצים על כפתור הבאסים...זה פונקציה ממש טובה למי שלא רוצה לפגוע בעצמו. והצעה למי שאין לו כבר אחריות על הדיסקמן- אפשר לבנות מגבר שמע בתוך האוזניות- זה יעלה לכם הרבה פחות כסף, ניתן לתכנן את ההגבר שלו איך שרוצים וניתן להגיע איתו לעוצמה של 72dB עם רכיב קטן אחד ועוד מס' רכיבים פאסיביים מסביב... זה הכל שאלה של מה רוצים ואיך עושים

עצה שלי...

תקנה את האוזניות של סוני MDR-EX81 אני בדר"ך כלל היתי שומע עם הזן מיקרו שלי על ווליום יחסית גבוה מאוד אבל עכשיו עם האוזניות האלא אני שומע ממש יותר נמוך בהרבה. כמובן ששומעים איתם יותר טוב והם גם לא כאלה יקרות 30$ דרך אמאזון

amitamit23

New member
תנסה לחפש ליד הבטריות או בכונן עצמו

את הכפתור הזה זה זז קדימה ואחורה לאון ואוף ואני די בטוח שאם המינידיסק של סוני אז אפשר לבטל את זה...

CBM

New member
>>>

כפי שאני הבנתי הדיסקמנםי של סוני הרבה יותר טובים מבחינת הוליום לא? ויש אפשרות שזה יהיה על רמת של ווליום יחסית נמוכה.. על 3 וחצי... ככה זה אצלי... בכל מיקרה, הדיסקמן הזה שקיבלתי עליו המלצה מה אתם אומרים עליו? יש למישהו ניסיון איתו?

stardust19

New member
דיסקמן טוב, אני השתמשתי איתו פעם או

אחד דומה לו;אני כבר לא זוכר
. מהשאני לא אוהב בו זה התצוגה של DOT MATRIX שעולה כמעט כמו כל הדיסקמן עצמו...וכן יש לו א האפשרות של AVLAS. כמעט בכל הנגנים של סוני יש את האפשרות הזו, בתנאי שהם יוצרו לנפי 3-4 שנים.

CBM

New member
אתה בטוח שזה זה?

יש לו ווליום טוב? הדיסקמן הזה הוא של פנסוניק!... לא סוני

למעלה