איזה בעסה

איזה בעסה

אתמול הייתי במסע חיפוש דירות נוסף, שכלל בתוכו מפח נפש רציני למדי: הלכנו לראות דירה שעם בעלי הבית דיברנו יום לפני כן ו...הדירה הייתה פשוט מושלמת! שני חדרים ענקיים עם ריהוט מצויין ובדיוק מה שרצינו ומה שלא ציפינו. ישבנו עם בעלי הבית וסיכמנו הכל, שבשורה התחתונה הם אמרו שישלחו לנו את החוזה במייל. ראינו שהיו שם עוד הרבה אנשים, אז כשיצאנו השותפה שלי התקשרה לחברה עו"ד להתייעץ מה כדאי לעשות על מנת להבטיח שאף אחד לא יגנוב לנו את הדירה. בהמלצתה חזרנו לדירה, כ-5 דקות אחרי שעזבנו אותה על מנת לחתום על "זכרון דברים" שאומר שקבענו סופית שהדירה שלנו, ומצאנו את בעלי הבית מקבלים מקדמה מזוג אחר שלטענתם ראו את הדירה לפנינו ורק הלכו להביא כסף. כששאלנו למה אם ככה הם סיכמו איתנו דברים, הם אמרו שהם לא היו בטוחים שהזוג באמת יחזור. כששאלנו למה מאיתנו לא ביקשו מקדמה כי היינו נותנות להם מייד במקום, הם אמרו ש"לא רצינו להתנפל עליכן עם בקשה כזאת"(על הזוג השני הם כן יכלו "להתנפל" ועלינו לא?) גועל נפש של אנשים. הדיירת שלהם ניסתה לעודד אותנו ואמרה שעדיף בשבילנו שלא נעבור לשם, אבל עדיין אנחנו מרגישות פספוס ושסידרו אותנו.

karnaf7

New member
אז תדעי לך, שבעל בית גרוע - זה חיים

קשים מאד. בעל בית, זה חלק מהדירה - תיקונים (גמישות בענייני שכ"ד) וכו' שיהיה בהצלחה עם הדירה הבאה...

אני עם גיא בעניין הזה

את רוצה בעל בית שיהיה הגון והוגן איתך, כי את אף פעם לא יכולה לדעת מתי תזדקקי לו. זה שיש לו נכס נאה עם רהיטים נחמדים זה הכל טוב ויפה, אבל ממש לא מספיק. באמת שיש המון דירות, ודי הרבה מהן בעלות פוטנציאל רב, כך שנראה לי שאם הוא אדם כזה, את צריכה לחשוב על עצמך כברת מזל. כמובן, ברור לי שזו לגמרי עצת ורדה רזיאל ז'קונט נוסח "תזרקי אותו" ו-"הזמן מרפא את כל הפצעים", אבל נראה לי שבמקרה של דירה, שברון הלב
באמת מתפוגג מהר יותר. אני מאחלת לכן המון בהצלחה בהמשך, ואני פשוט משוכנעת שבסוף תמצאו גם דירה מתוקה, וגם עם בעל בית נורמלי.

EyalPolo16V

New member
לי היה כבר פעם חוזה ביד (לא חתום)

ואחרי כמה ימים של "לא זמין" הסתבר שהדירה הושכרה למישהו אחר בסופו של דבר.... גם אני מצטרף לקודמיי. בעל בית נחמד זה אחד הדברים הכי חשובים בדירה. בשנה שעברה גרתי בדירה של בעלת בית זוועתית שלא הסכימה לתקן שומדבר, למרות שהדירה היתה קצת מוזנחת ועם בעיות צנרת כרוניות . בסופו של דבר פתרתי את העניין ע"י הזמנת בעל מקצוע על חשבוני וקיזוז עלותו משכר הדירה. כמובן לקחתי את הכי יקר שיש ... אחרי כמה פעמים כאלו, היא העדיפה להביא חאפר זול על חשבונה
כמובן שבשנה הנוכחית עברתי לדירה הרבה יותר טובה ועם בעלי דירה על הכיפאק....

לא נורא תתגברי

האמת, עוד לא התחלתי לחפש ואני כבר מפחד מכל החיפושים האלה

למעלה