איזה בע"ח לקחת, אם בכלל?

איזה בע"ח לקחת, אם בכלל?

אז ככה, יש לי התלבטות וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בפורום זה... אני והחבר ממש רוצים כלב, אבל יודעים שבשלב זה זה לא אפשרי: אנחנו לא נמצאים מספיק זמן בבית, בעיקר אם מדובר בהתחלה בגור וצריך לחנך אותו לצרכים. בעיה נוספת היא שכל 3-4 סופ"שים אנחנו נוסעים לבקר את ההורים- באוטובוס- וזאת תהיה בעיה לקחת כלב איתנו בכל פעם וכמובן שלא נשאיר אותו לסופ"ש שלם לבד. אומרים שחתול צריך פחות תשומת לב אבל החבר ממש לא אוהב אותם... יש לכם הצעות איזו חיה אפשר לאמץ? אני לא רוצה תוכי או דגים אלא חיה שקצת יותר "מתקשרת" עם בעליה... אנחנו גרים בדירה בלי גינה או מרפסת. יש הצעות?

Sweet Fantasy

New member
רואים שאת לא מכירה תוכים ../images/Emo13.gif

תוכים מתקשרים יותר מכלבים או חתולים, בעיקר הבינוניים + (בלי להמעיט מערכם של הקטנים) יש להם מוח של ילד בן 3 והם מאוד מתקשרים. בגלל שאת לא ממש מכירה תוכים לפי מה שכתבת אמליץ לך לבחון את האופציה הזו לעומק, כמובן שתוכי מוחתם ולא זוג פראיים שהם באמת לא זקוקים למגע אדם. את מוזמנת לפורום תוכים לעוד מידע ,תוכלי לראות שם מגדלים ותביני שזה לא פחות מלגדל כלב או חתול. ואפילו יותר. בכל מקרה בלי קשר לסוג החיה, אף חיה לא תוכל להשאר לבד בסופ'ש ללא השגחה. אם באמת הבעיה היחידה עם כלב זה תחבורה אז אני יכולה לבשר לך שניתן להסיע כלבים בתחבורה ציבורית - גדולים עם מחסום פה ובתשלום וקטנים בתוך ארגז נשיאה. אם הבעיה השניה זה לימוד לצרכים תמיד ניתן לאמץ כלב בוגר שכבר מחונך. בהצלחה

אתה בטוח בקשר לתחבורה הציבורית?

זה ממש מעוגן בחוק או לפחות בתקנון של אגד או שזה תלוי במצב רוחו ואדיבותו של הנהג? בלי שום קשר, מנסיוני, גם כלבים קטנים מחוייבים בתשלום, אם מעלים אותם...

Sweet Fantasy

New member
קודם כל אני ../images/Emo90.gif

שנית כן, אפשר להכנס לאתר אגד ולקרוא את התקנות, חיה בתיק נשיאה לא מחויבת בתשלום (היו לי חמוסים שטיילו אתי בארץ, בעיקר ברכבות)- אני יודעת.

למעלה