איזה גודל בנות הכי אוהבות ?

איזה גודל בנות הכי אוהבות ?

יצא לי לשמוע לפני כמה ימים על מישהי שממש לא מתקרבת למישהו שיש לו 25 בגלל הגודל שלו! וזה רציני ביותר! תמיד חשבתי שבנות אוהבות כמה שיותר גדול...

shellush

New member
גדול מדי נשמע מפחיד אבל

זה לא מה שיגרום לי להירתע, הייתי עם גברים בעלי זין קטן וחלקם היו יותר טוב מאשר כאלה עם גדול, כך שהגודל לא קובע וזה מניסיון אישי!!!

פוmיקי

New member
גדול זה טוב, אבל גם מפחיד...

אני אישית בעיקר אוהבת עבים... הגודל מוסיף אבל לא חשוב כמו העובי... החבר הכי "גדול" שהיה לי היה 24.5 ס"מ עבה וגדול... אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי אותו הייתי המומה מכמה הוא ענק... אבל מאד רציתי לנסות, פעם ראשונה באמת קצת כאב לי... אחר כך זה הפך להיות הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם, אין מה להשוות אותו בכלל לכל גבר אחר שהייתי איתו. אבל, גדול זה גם מפחיד, זה יכול להכאיב אם את קטנה, זה יכול לתת לך הרגשה של דחיסות יותר מידי וחוסר שיחרור... כך שיש נשים שנירתאות. אם היו שואלים אותי מה אני מעדיפה גבר עם דק ו25 ס"מ גבר עם עבה ו17 ס"מ או גבר עבה עם 25 ס"מ... הייתי עונה את השלישי, אבל גם השני הוא אופציה... ובסופו של דבר זה התרגיל שקובע, ולא הגודל... וגם האהבה. (וכן, לפי מה שכתבתי, מה שלא בסביבות ה17 ס"מ, עבורי הוא קטן מידי..., אני אוהבת להיות מלאה.)

חבל רק על הבורות שלך

אם הגופ שלך לא בנוי אחרת לגמרי מכל שאר הנשים בתבל אין כזה דבר פחות מ17 סמ קטן מדי???

זה עיניין של ההרגשה האישית שלה...

עד שלא הייתי אישה, ולא הרגשתי זין בכוס שלי, אין לי שום אופציה להתווכח עם מה יותר טוב. תשמע... כמו שיש את פומיקית שרוצה גדולים, יש בחורות שמחבבות קטנים, זה כמו הקטע עם הגברים והחזה... חלק אוהבים גדולים חלק אוהבים בינוניים חלק אוהבים קטנים וחלק - ממש לא משנה להם... אז ככה זה עם איברים. הכל בסקס הוא כל כך אינדבדואלי ובגלל זה מה שהכי חשוב לדעתי הוא למצוא התאמה מינית. חבל למשל שבחור עם זין קטן ילך עם אחת שאוהבת גדולים או שבחור שאוהב בחורות עם חזה גדול ילך עם אחת שאין לה חזה. התאמה מינית היא חשובה, בגלל זה בודקים - לא? כל הויכוחים האלה, גדול קטן, 23 ס"מ עבה דק רזה 12 ס"מ הכל כבר מתחיל להימאס... אני מתחיל להבין סוף סוף את מה שחופ שיה כתבה.. זה ניראה כאילו כל הפורום הזה הוא תחרות אחת גדולה על טיב ואיכות וכמות... זה ממש לא ככה... צריך לזרום עם הכל, ויהיה טוב. זהו. סקס טוב לכולם.

טדי הדוב, אני חייב להגיד לך שאהבתי

אני חייב להגיד לך שאהבתי תתגובה שלך זה היום הראשון שלי בפורום תפוז ההודעה הזאת לא באמת היית חשובה לי סתם כתבתי אותה מתוך סקרנות... אני רוצה להגיד לך שממש אהבתי תתגובה שלך וזה גרם לי לחשוב קצת אחרת תודה :)

תודה מסטול, אבל תבין...

בדרך כלל אני הייתי זה ששואל את השאלות על אורך גודל אורגזמות וכמויות... רק שבאחרונה הדיעה שלי השתנתה... למה? כי לפני כמה ימים היה שירשור ששינה את דעתי על הכל.

פוmיקי

New member
אוף אתה קשה

פחות מ17 ס"מ זה לא קטן מידי פיזית בשבילי, אלא קטן מידי כדי שאני ארגיש מלאה... ולכן כששכבתי עם מישהו שהיה 15 ס"מ... נהנתי פחות. הביצועים שלו היו טובים וזה חיפה על זה, אבל היה חסר לי תחושה של מלאות... לכן, אם אני רואה שיש למישהו יותר קטן, אני לא אסלק אותו מהמיטה, אבל אני אדע שאני צריכה לנהוג בו אחרת כדי להגיע להנאה מקסימלית. אבל מ17 ומעלה, אני שמחה, כי זה תחושה של עונג רק מהחדירה בלי שום קשר לכל הייתר. ושוב, זוהי תחושתי האישית.

אני חייב להבין משהו

איך את בתור אישה יכולה להגדיר את עצמך ? 17 זה עד כמה שידוע לי זה נורמל נורמל בקושי מספק אותך אישית או את כלל הבנות ? או שאני טועה ?

עזוב מסטול...

כיף לה עם 17 סבבה... כל השאר לא מספיקים בשבילה, סבבה למה אתה תקוע עם זה. אני בטוח שהיא יכולה להנות גם עם זין של 10 סנטימטרים היא גם לא אמרה שהיא לא יכולה להנות איתו. היא רק אמרה שהיא מעדיפה שבע עשרה ומעלה... זה כמו שאני אגיד שאני מעדיף ישבנים על חזה.. אז מה?

פוmיקי

New member
אתה טועה

מה זאת אומרת איך אני מגדירה את עצמי? 17 זה לא נורמאלי... 17 זה הקצה העליון של הבינוני. 15 זה ממוצע קטן זה עד 15 15-19.5 זה בינוני 20 ומעלה זה גדול 25 ומעלה זה ענק 30 ומעלה זה עצום אבל בכל מקרה לפי מחקרים בארץ הממוצע זה 15.4 בבריטניה 17.2 זה מה שאני זוכרת בע"פ... נורמל נורמל בקושי... הלוואי שכל הישראלים יבורכו ונורמל בקושי שכזה... שוב, כל אחת מסופקת מתחושה אחרת... אני מספוקת מתחושה של מלאות, חשוב לי להרגיש מלאה, חשוב לי להרגיש שמזיינים אותי. אני אוהבת חדירות קשות, ובשביל זה צריך זין שימלא, אחרת החיכוך הוא רק מוגבר, אבל לא מטריף. ושוב התרגיל זה מה שחשוב, והעובי הרבה יותר מהאורך... נשים שאוהבת סקס חלק ועדין למשל אני משערת שפחות יהיה חשוב להן תחושת המלאות... שלי כל כך עושה את זה. אין משהו שכולן אוהבות סקס זה דבר אינדבידואלי.

1ציפורה

New member
הנה כאן יש מבחר ../images/Emo3.gif

כמו בכל דבר בחיים יש כאלו שאוהבת גדול ויש קטן. הכי חשוב מי מחובר לזיין הזה.

למעלה