איזה גוון לדלתות? רעיונות בבקשה !

פיטנגו4

New member
איזה גוון לדלתות? רעיונות בבקשה !

אנחנו רוצים להחליף את הדלתות בביתנו, בקומת החדרי השינה, כולל המשקופים. כרגע יש למינציה דולה ולא איכותית ומשקופיל לבנים מתקלפים. באתה קומה יש סה"כ יש 6 דלתות: 1. חדר הורים בפורניר בוק בגוון דובדבן אדום. (דלתות חדר הארונות אותו דבר) יש ממנו יציאה לח. אמבטיה. 2. חדר ילדים בגוון בוק אדמדם כהה (איבזור בכחול) 3. חדר ילדים בגוון בוק מולבן (איבזור בירוק אוקינוס) 4. חדר ילדים בגוון שמנת (ניאטרלי, איבזור בכחול) 4. חדר אמבטיה (ארונית קטנה בגוון אגס, לא משמעותית) ב"לובי" שבין החדרים יש שידות בפורניר בוק בגוון דובדבן אדום (כמו בחדר הורים). חשבנו על דלתות למינציה (איכותית!) דובדבן - הגןן מתאים לכל החדרים אבל המרקם של עץ דובדבן, עיניים וכד'. האם זה עלול להתנגש עם מרקם הבוק (באותו גוון) בחדר השינה? יש רעיונות אחרים? חשוב דלתות שיהיו עמידות נגד לחות (אמבטיות) ונגד ילדים... תודה מראש על העזרה!
 

orit281

New member
הייתי הולכת על קרמים

לאו דווקא על דובדבן שהוא גם נוכחתי מאוד וגם עם הזמן במידה ותרצו לרהט מחדש כבר לא יתאים מה גם שפורניר הוא בעייתי חלק נראה כהה יותר וחלק בהיר יותר מניסיון. גווני האוופוייט למינהם אפילו תכלת בהיר מאוד יעשה את העבודה לדעתי הדלת היא לא חפץ נוי היא לא צריכה לבלוט אלא להטמע
 

פיטנגו4

New member
דלת צבועה או למינציה? ../images/Emo53.gif

גווני הירוק היחידיים שלא יתנגשו עם חדר הילדים הירוק הם ירוק מנטה, ירוק תפוח וירוק פיסטוק. גם צהוב בננה בהיר ואפרסק בהיר אפשרי. אבל... אנחנו קצת מפחדים מדלת צבועה, בעיקר בגלל התחזוקה (צביעה), וגם העמידות ללחות (באמבטיה). לעומתה ציפוי למינציה לא דורש תחזוקה בכלל, וכיום יש ציפויים כל-כך איכותיים שדומים למקור (בניגוד לדלתות הלמינציה הזולות שיש לנו כרגע...) מה דעתכם?
בנוגע לדומיננטיות של הדלתות - לא כל-כך נורא שהדלתות יהיו דומיננטיות. הסגנון השולט בבית הוא קלאסי ורגוע, משהו בין שמרני למודרני
- אין צבעוניות מוגזמת, אין תקרות עץ או ריהוט כפרי, אין ריהוט כבד או עתיק, והכל איכותי עם גימור טוב - פרט לדלתות הזולות והחלולות. העלות של הדלתות היא גבוהה מאד (6 דלתות!), וההשפעה על העיצוב עלולה להיות הרסנית או מוצלחת, כך שאנחנו גוררים את ההחלטה כבר יותר משנה... HELP !!!!
 

P u r p l e

New member
דלתות

אם אתה אוהב לימינאציה לך על זה! אתה מחכה שנשכנע אותך לדלתות שאנחנו אוהבים?
זה הבית שלך ואתה צריך לאהוב אותו ולחיות בו אני אישית אוהבת עץ צבוע בבייץ טבעי. מצרפת תמונה להתרשמותך אלה דלתות מאורן קרוליינה צבועות בגוון אגוז.
 

פיטנגו4

New member
מקסים! אבל מה קורה בלחות?

אני אוהבת יותר טבעי, זה בטוח. למינציה זה בגלל התחזוקה והעובדה ש-3 בנים צעירים זה דבר שצריך להתחשב בו: כדורים, בימבה וכדומה עלולים לפגוע בדלת, ואני לא רוצה לגרום להם להרגיש כמו במוזיאון... (תיזהר! הדלת! לא לרוץ!) נראה לי שצבע לא כל כך עמיד בלחות של חדרי אמבטיה. זה נכון?
 

P u r p l e

New member
מה קורה...

ומה קורה לארון במקלחת? גם הוא עשוי עץ תצבע את הדלת בלכה טובה על דלתות בצבע בייץ פחות רואים את הלכלוך מעשר על דלת צבועה בצבע שמן. אני לא אוהבת לימינציה - זה סינטטי. תעשה מה שמתאים לך ומוצא לך חן אגב... מה דעתך על דלת זכוכית מחוסמת למקלחת של חדר השינה? מאוד רומנטי...
 
למעלה