איזה גועל נפש... "איילת מטופלת"

tapuzo

New member
איזה גועל נפש... "איילת מטופלת"

צוחקים עליה מול הפרצוף שלה.. הבנות שם יקבלו מהם כל השפלה בשתיקה. זה ממש מחליא.

didush100

New member
זה בגלל שהבנים עשו לה היום טיפול פסיכולוגי

לא הבנתי למה אבל הם משום מה נהנים מזה יש להם משחק חדש לתינוקות

tapuzo

New member
גם את זה הם צינזרו

צינזרו חצי שעה של שיחת בית בצהריים בה ליז הבנו תקפה את דניאל שהיא זנותית ומנוצלת על ידי איתן, ושכל שאר הבנות מפחדות לומר משהו. בעקבות זה היה פיצוץ גדול. כרגע ליז לא עוזבת אבל נראה לי שזה זמני עד יום ראשון כשהיא כנראה תודח.

didush100

New member
אם היו סמסים היא בטוח היתה נשארת

אבל כשמדובר בהוד רוממותו אין לדעת

tapuzo

New member
לא ברור לי למה כמה מהבנות שם נשארות..

ברור להן שאיתן יעיף אותן, העניין היחיד זה באיזה סדר.. ומה זה חשוב? זה כמו לדעת שאתה תפסיד במשחק בכל מקרה ולהמשיך לשחק למרות שאתה לא נהנה.. לא מבין מה הן עושות שם.

רגע רק רגע

Active member
יש מצב שהמסמסים (כל השלושה)

יעשו דווקא לאיתן ויבחרו בזאת שהוא כל-כך לא רוצה. לאיתן יש אפשרות להעיף את כל מי שהוא לא מעוניין בה, מלבד אחת (לא משנה מי). זאת מתמטיקה פשוטה.

tapuzo

New member
ברגע שזה 4 ולא מתוך 2, מי יסמס? רק מזוכיסט

חבל לבזבז כסף, מה אכפת מאיזה 4 הוא בוחר? זה יהיה אולי רלוונטי כשישארו רק 5 או 6 בסוף.. הכל סתמי. למה שלקהל בבית יהיה אכפת את מי הוא בוחר או מדיח?? לא מתחברים לאף אחת שם..

רגע רק רגע

Active member
נושא ההתחברות לדמויות...

ושאלת - מי המסמסים? זה כבר עניין אחר. אני בסך הכל עניתי לעניין - מה יש לבנות שאיתן לא מעוניין בהן לחפש שם? איתן יכול לעשות שמיניות באויר... אם הקהל יחליט שענבר (סתם לצורך הדוגמא) היא תהיה הזוכה במיליון. לכן יש לה אינטרס להישאר שם. זה וכמובן גם האגו.

tapuzo

New member
זה לא נכון

כי ברגע שאין לו חיבור איתן הוא יחיד אותן כשיעלו להדחה.. אז למה להתאמץ, בין להיות מודחת 4 או 7.. בסוף ישאיר רק את 3-4 המקובלות שלו

רגע רק רגע

Active member
מתמטיקה...

אם זאת השיטה הישנה - איתן יגיע לשלב שבו תהיה רק אחת שלא מוצאת חן בעיניו והיא תעמוד מול מישהי שכן מוצאת חן בעיניו. הקהל משאיר את זאת שאיתן לא מתחבר אליה. אם השיטה החדשה - ישנה אפשרות שכל מי שתגענה לגמר, תהיינה בחורות שאיתן לא מתחבר עימן. מין הצבעת מחאה של הקהל. בשני המקרים - אנחנו הקובעים. טוב, לא בדיוק אנחנו, אלא מי שמסמס

tapuzo

New member
זה הרי לא יקרה כי ההפקה תתערב

ההפקה תתערב.. היא יכולה לקבוע איזה 4 שהיא רוצה שיעמדו להדחה. כל הס.מ.ס זה בדיחה מוחלטת..

למעלה