איזה גיוס זה ה 25/9??????

elinor18

New member
איזה גיוס זה ה 25/9??????

מישהו מתגייס ב 25/9 ??????????

snoway

New member
מי אמר 25 בספטמבר?

גם אני אהיה שם. 7:30 בתל השומר. יום לפני ערב יום כיפור, כיפאק היי... מירב הסיכויים הם שאני אהיה מש"קית תכנון. בעקרון זה גיוס כלל צה"לי.

נריה_ה

New member
זה הגיוני שהצבא מגייס ביום לפני ערב

יום כיפור? זה לא מראה שהתאריך זמני? נריה.

רוטש

New member
לא זה לא יהיה יום הגיוס

הצבא לא אמור לגייס בערב יום כיפור ככל הנראה, זו טעות טכנית של המחשב, והצבא ברגע שהוא יקבל את לוחות השנה העבריים הוא ישלח תאריך חדש לגיוס...אסור לו לגייס ביום שכזה.

snoway

New member
גם אני רוצה להשתמש בהדגשה

הגיוס הוא יום לפני ערב יום כיפור.

elinor18

New member
היי snoway ../images/Emo35.gif

יופי אבל אני בלשכת גיוס בי-ם.את חושבת שישחררו אותנו יום אחרי?????

snoway

New member
או שכן או שלא

בת דודתי היקרה התגייסה באפריל האחרון בדיוק לפני ליל הסדר. הן היו 4 מחלקות בטירונות. 2 שיחררו כדי שיוכלו להנות מתהליך הכנסת אלפי קלוריות לגופן בערב אחד בלבד. לעומת זאת, 2 מחלקות נשארו וחוו סדר פסח צבאי כשר למהדרין. דווקא אומרים שזה נחמד. אז בקיצור, ככה לפחות הבנתי, 2 מחלקות משחררים ו-2 משאירים. זה עניין של מזל. והתאריך הוא מאוד מאוד סופי.

פזמבמבה

New member
אף אחת לא מתגייסת ב25/9 TRUST ME

ולמה את חושבת שאת תהיי מש"קית תכנון את מאותרת לזה?

snoway

New member
מאיפה הידע הזה?

ברצינות. מישהו אמר לך שבטוח לא יגייסו בתאריך הזה? את חיילת עם מקורות גישה למאגרי מידע? להרבה חיילות הזיזו תאריכי גיוס ל-24 ו-25 בספטמבר. זה די הגיוני ובהרבה מאוד מחזורי גיוס יש גיוסים כלל צהליים יום אחרי יום. אני פחות או יותר מאותרת. כבר היה לי תחקיר בטחוני.

פזמבמבה

New member
אני חייל לא חיילת

אל תדאגי תסמכי עליי, ב25 את לא מתגייסת את תקבלי תאריך אחר

אני רוצה לשתף אותכם במשהו..

בזמן שאתם תתגייסו או לא ב25 בספטמבר, אני משתחררת בתאריך הזה!!! אז נתראה בבקו"ם.. שירות נעים וצום קל!!!

snoway

New member
"תסמכי עלי"

בלי לפגוע חייל, מאיפה לך? אני נורא לא אוהבת את המשפט הזה "תסמכי עלי". כבר שינו לי את תאריך הגיוס מספיק פעמים. זה תאריך סופי בגלל שכמו שאמרתי הרבה בנות כבר קיבלו צו ליום שלפני והרבה לאותו היום שבו אני קיבלתי. אז אם אתה רוצה להגיב, אל תגיד "תסמכי עלי". תגיד למה.

אלירן18

New member
25.9

25.9 זה תאריך סופי, פיזרו את כל התאריכים של אלה שהיו אמורות להתגייס ב-23.9 לפני שבוע בערך ולא הגיוני שישנו אותו עוד פעם פחות מחודש לפני הגיוס (ושבוע אחרי השינוי הקודם...). בקשר ליום כיפור, זה ממש לא קשור זה בדיוק כמו שאתה מתגייס ביום חמישי הולך לבקו"ם וחוזר יום אחרי ככה תבוא לבקו"ם ותחזור למחרת בבוקר. לאלה שישאירו אותם בבסיס שיהיה לכם צום קל...

elinor18

New member
היי אלירן! :+)

שלום אלירן! אמרת שפיזרו את כל אלה שהיו אמורות להתגייס ב 23/9 אז זה לא ממש מדוייק אני הייתי אמורה להתגייס עם כמה בנות שאני מכירה ולהן התאריך נשאר ולי דחו וחוץ מזה בצבא אי אפשר לדעת ויכול להיות שהתאריך ישאר. אתה באמת חושב שהצבא לא ישחרר אותנו ביום כיפור? מה איתך?מתי אתה מתגייס?לאן?ומאיפה אתה?:)רק לשם ההיכרות....ביי,אלינור

אלירן18

New member
אלינור

זה נכון שיש בנות שמתגייסות ב-23.9. המשבץ הראשי בבקו"ם (קשרים, עזבו) אמר לי ששינו תאריך לרוב הבנות בגיוס הזה כי הוא היה ממש ממש גדול. להיפך אני דווקא כן חושב שישחררו אותך ביום כיפור. כי הצבא לא יתחיל טירונות ביום כיפור כמו שהוא לא מתחיל טירונות בשישי שבת. בגלל זה לדעתי תלכי לבקו"ם תשני שם לילה ויוציאו אותך לחג (כמו מי שמתגייס ביום חמישי ישן לילה בבקו"ם וחוזר הביתה לשבת). אני מתגייס לחמ"ן שחקים (חמ"ן תלפיות) ומתחיל לי קורס עוד בערך חודש וחצי. ואני מחיפה. מאיפה את?

elinor18

New member
אלירן

היי,מה נשמע? ספר לי מה זה התפקיד חמ"ן תלפיות?!בכל אופן אני גרה בישוב ליד שדה התעופה בן גוריון...ביי,אלינור

אלירן18

New member
אלינור ../images/Emo9.gif

היי, מה קורה? אצלי הכל טוב חוץ מזה שמחר אני צריך לחזור לבית ספר למבחן באנגלית (בהצלחה אם את נבחנת ובכלל לכל מי שנבחן מחר). חמ"ן תלפיות מורכב מכמה מסלולים שזה שאני הולך אליו קשור לחטיבת המחקר, הרבה אני לא יודע כי זה ממש חסוי. יש ישוב ליד נתב"ג? זה דווקא נראה לי ממש נחמד (יצא לי לבקר שם הרבה בזמן האחרון
) אבל בטח ממש רעש. את יכולה לדבר איתי באייסיקיו מס´ 74521459. אלירן

fireman

New member
זה שהרבה קיבלו לא אומר כלום

שאני התגייסתי 3 שבועות לפני הגיוס כל אותו מחזור קיבל צווים ב 13/3 שבוע לפני הגיוס כל אחד קיבל תאריך אחר מאוחר בכמה ימים ולבודדים (גבעתי במקרה הספציפי) התאריך נשאר 13/3 גיוס קל ונעים

למעלה