איזה דבילי זה

• פותח הנושא dc24
  • פורסם בתאריך

dc24

New member
איזה דבילי זה

אתמול יצא לי לראות את התוכנית. את האמת הרבה מהזמן אמרתי שזה ממש דבילי. לא הרעיון של התוכנית, גם לא המשתתפות (אם כי חלקן מתאימות לדעה הרווחת על דוגמניות), אלא על השופטים. השופטים צוחקים על כולן, יורדים להם לנשמה, ומצפים מהן מה שאפילו קלאודיה שיפר לא עומדת בו. למשל, ה-"פפראצ'י". פפראצ'י ?? בארץ ?? נו ראבק. כולנו מכירים תמונות של מפורסמות (כן, כן, גם דוגמניות) שנתפסו עם פיג'מה או בגד שאפילו הפירחוני מאתמול - זוועתי ככל שיהיה - נראה טוב יותר. והעניין של להקפיץ באמצע הלילה ? כמה דוגמניות אתם מכירים שמקבלות קמפיין מעכשיו לעכשיו ?? כל צילום אצלן ידוע מראש. אין אצלן יום צילומים לא מתוכנן. מה ? פתאום מצלמים אותן באמצע הלילה ? מה ? הסוכן שלהן שכח לומר להן ? ואם יש להן צילום הלילה הן לא תשחקנה "אמת או חובה" אל תוך הלילה. מי יודע אם צוות התוכנית לא "הכריח" אותן להשאר ערות עד מאוחד בשביל האקשן. ובכלל, מנסים לתת גוון של מתח. הרי היה ידוע מי תתעופף. ואני אישית לא הבנתי למה זו לא אותה אחת שצעקה על מעצב השיער (שכחתי את שמה). אני חושב שיחס כזה היה שורף אותה הרבה יותר מצילום חמוץ בגלל עייפות או כסח עם מצולמת אחרת. הרי דוגמנית אמיתית לא חייבת להצטלם עם מי שהיא לא רוצה. והשופטים ? איך מיקי בוגנים יכול לרדת על האתיופית היפה והלבוש הסקסי שלה כשהוא לובש משהו כחול זוועתי באותו רגע ? איך הם יושבים כולם ומסתכלים בתמונות וצוחקים על כולן ובסוף רק אחת עפה ? מה ? דוגמנות זה הרע במיעוטו או הטוב ברובו ? זה נשמע כמו "מכל המכוערות - זו הכי מכוערת אז אותה נעיף ". וחוץ מזה מתוך איזה 200 תמונות לכל אחת (כן, כן, גם לאנג'לינה ג'ולי) יש תמונות שבהן היא ניראית כמו שד. אז בקיצור, חרטה של תוכנית, חרטה של שופטים. חוץ מגלית גוטמן והבנות המשתתפות, אין מה לראות.

המונשרי

New member
../images/Emo12.gif

מעניין מה היה קורה אם מור הייתה נדרשת להצטלם כך... רמז =====> התביעה מהאבא בדרך...

היא תעוףף לדעתי לפני שזה יקרה...

אחרת היא תאיים בתביעה... אני באמת לא מבינה למה היא הגיעה לאודישנים מה היא חשבה שיהיה???

התשובה לכך פשוטה....../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif../images/Emo199.gif

זו תוכנית ראליטי,שלא אמורה להיות מציאותית.זה כל הקטע.. אז מה אם ארגנו להן קמפיין בין לילה,אלו הן המשימות
השופטים פשוט עושים צחוקים(גם מעצמם)... המטרה שלהם היא לפגוע בדוגמניות לעתיד וליצור אקשן. סליחה על הנימה הביקורתית,אבל אני פשוט לא מבינה למה אנשים מצפים. זו בסה"כ ת=ו=כ=נ=י=ת ט=ל=ו=י=ז=י=ה
אני רואה את התוכנית בשביל הכיף,ולא בשביל לחפש מה בדיוק עושים השופטים,למרות שלפעמים אני צוחקת מהדברים שהם אומרים.

תוכנית דבילית זה מה שיפה בזה

נשפכתי ממה שרשמת רציתי להוסיף למה לא מראים איך בסוף השופטים בעצמם כולם בוחרים את הבחירה הסופית מראים רק את ההערות שלהם אבל בסוף את הבחירה הסופית שבחרו אי אפשר לדעת לדוגמא בפרק שעבר חשבתי שהם יעיפו את קרן מרוב הירידות שירדו עליה יותר משרון אבל בסוף העיפו את שרון בקיצור נראה לי שהבחירה הסופית להדחה לא עושים השופטים אלא הבמאים לפי מי שיביא רייטינג זה ההסבר היחידי שעלה לי לראש למה העיפו את שרון שברור שהיא הכי יפה שם מבין כל המכוערות ממש התעצבנתי שהעיפו אותה במקום את מור המכוערת והמעצבנת וגם קרן או מישל

ברודי

New member
ברור שזה לא מציאותי..

איזה סידרת מציאות היא מציאותית?
מעבירים אותם טירונות רק בשביל לבדר את הצופים ותו לא. בחיים האמיתיים 90% מהדברים לא קורים, מור לדוגמא היתה עפה תוך שנייה ושום חברה גדולה לא היתה מבקשת ממנה להיות הדוגמנית שלה. יצא לי לזפזפ בטעות לתוכנית של מיקי בוגנים [תוכנית מזעזעת אבל לא הייתי מצפה לפחות ממנו] ורז מאירמן [ההורס יש לציין] אמר בפרוש על הסידרה שהם מגזימים שמה במיוחד עם הקטילות של השופטים על הדוגמניות ושבמציאות זה לא ככה, ואפילו שירלי גליק [החצי השני של איה ושירלי] נאלצה להסכים.

למעלה