איזה דברים מוזרים

dingaleboom

New member
איזה דברים מוזרים

אתם עושים מאז שהפכתם למעריצי קווין? אני , לדוגמא, תמיד כותבת QUEEN באות גדולה, מוחאת כפיים כמו בקליפ של "רדיו גא-גא", כל פעם שיש משחק של מכבי ת"א שואלת את מי שרואה את המשחק אם הם שילמו זכויות יוצרים ללהקה, תמיד כשיש מצעד כלשהו בVH1 בודקת שכבודם של קווין במקומו מונח......(אני אפסיק פה כדי לא לצאת מוזרה לחלוטין)

החתימה שלך =|../images/Emo141.gif

לא לא לא לאאאא
5
חברה שלי... ושאר העולם... 6
אני 7
מייקל..... זה הסדר הנכון
ו... אני כותבת רק את הQ באות גדולה עם כזה הקו שנמשך מתחת לכל שאר הUEEN

../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

בא לך להציק לכול האנשים פה ולגרום להם להאמין במשולש
זה יכול להיות כיף
יחי המשולש הדגול

בטחחחחחח, למה לא?../images/Emo8.gif

נ"ב: בחתימה, אם כבר, שכחת להזכיר עוד פורום שלאחרונה את נמצאת
יחי הממ"ד (המשולש הממושקף הדגול)

יעני קומונת המ"ד../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif

זה לא פורום... או שיש פורום אחר ששכחתי

I n n u e n d o

New member
../images/Emo6.gif

הדבר המוזר ביותר שעשיתי עד עכשיו היה להתקשר לדוד שלי שהוא גר באירלנד ולשגע אותו שבוע לפני שהוא בא לבקר בארץ לקנות את הדיסק של הסימפוניה של קווין[הדיסק שאורכסטת לונדון מבצעת שירים של קווין] אגב הדיסק מומלץ בחום

שגעון נוסף שקורה לי בד"כ:

כל פעם שצופה בסרטים, שידוע לי שיש שיר של קווין, ישר, אבל ישר כדקה לפני, מגביר ת'קול שלא לפספס ת'שיר כמובן!
כמו למשל ב"סיפורו של אביר"

nkotb

New member
המ... דברים מוזרים?

לא עולה לי בראש שום דבר מוזר. אני יודעת כשאני טסה לחו"ל ורואה מוצרים של קווין אני סובלת מרעידות בכל הגוף, סחרחורת, קוצר נשימה ואני קונה כל מה שקשור אליהם אם זה דיסקים/ דיוידי / חולצות / חבילות מיוחדות/ מוצרים ועוד ולא משנה כמה זה עולה. ואז אני חוזרת לארץ ונכנסת למינוס. אני מאוד נהנית לראות את כל הספשיילים שלהם ב - VH-1, ובכלל. אני שרה עם השירים שלהם, מוחאת כפיים עם רדיו גא גא מה עוד? זה מה שכרגע עולה לי בראש. פגשתי את בראיין מיי, לפני הרבה שנים, בלוס אנג'לס, כחודש לאחר המופע לזכר פרדי מרקורי ז"ל. יש לי את הוידיאו להוכיח את זה.

aniroosh34

New member
חחח

ראיתי את הקליפ של Princes of the universe ד ושאלתי את אבא שלי מאיזה סרט זה אז הוא אמר לי מ"איש הנצח" אז הלכתי וקניתי את הדי וי די רק בגלל הפס קול... אגב, סרט מעולה, גם ההמשכים...

בדיוק על זה רציתי לדבר!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

סתם סתם סתם, לא רציתי, כי כבר דיברתי בהודעתי שלי
אחלה סרט מדהים והפסקול...אמממ-אמ!

Red Sunset

New member
כמו..

לנסות לשנות את הטונים של הקול ב"somebody to love", להתייאש, להתלונן ואז להשמיע את רדיו גאגא ולהתגאות בזה שמחיאות כפיים אני מוחאת מצויין..?
חח.. אבל חוץ מזה.. נו טוב, ראיתם ששלחתי ציור של פרדי.. D: הייתה לי תקופה מסויימת שהייתה אובססיבית לחלוטין.. הייתי מכוונת הקלטות של VH-1 בספיישלים שהיו באמצע הלילה, כדי לא להפסיד ולראות את הקלטת יום אחר כך- ובמקום לישון בשקט ולדעת שיש הקלטה נשארתי עם כל התוכנית עד שנגמרה רק כדי להיות בטוחה. [כי אף פעם אי אפשר לסמוך על הוידאו שלי. או על שום ווידאו. זו קנונייה.
] וחוץ מזה, יש לי דגם של הגיטרה של בריאן.
וזה היה יקר (נממ..) אבל בכל זאת קניתי, ואז לא יצאתי חודש מהבית רק בגלל זה. דאמ.
*-8 לונורא, עכשיו יש.
|אובססיה| וכשאני חוזרת מוקדם מביצפר אני רואה את ההופעה שלהם בבודאפסט ומגבירה עד שהשכנים צווחים עליי.

MaStIk BaZoOkA

New member
זה לא בדיוק דבר מוזר..

אבל אני כותבת תמיד בכל מחברת שיש לי F.M. 5.9.46-24.11.91 (בדיוק היום חברה שלי שאלה אותי מה הפירוש של האף אם..חח.. אז אמרתי לה שזה הסולן -ז''ל,של להקה שאני מאוד אוהבת.. ונראה לי היא חשבה שאני משועממת..חיחי..) ופעם מרוב שעמום כתבתי שורות שאני הכי אוהבת משירים של קווין בדפי פוליו שלמים בזמן שיעור (אני צריכה להתחיל להקשיב בשיעור נראה לי
..חח..) וגם היה נהוג אצלי לצפות בקלטות של קווין ביום הולדת של פרדי..חח. (עד שנעלמו עקבותיהן של הקלטות..חח..
) עדיף שאני אסיים פה..:)

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifגם אני. *-8

מזדהה במיוחד עם הקטע של השירים על דפי פוליו. והקלטות.. *מהנהנת בהבנה*

PennyLaneM

New member
זה לא מוזר :|

אבל אני תמיד צועקת על אנשים שחושבים שקוראים לפרדי מרקורי - "פרדי קרוגר". זה ממש מעצבן אותי :|

למעלה