איזה דבר הזוי...

new revolution1

New member
איזה דבר הזוי...

כהרגלי ישנתי לנוחי עם צלילי פינק פלויד באוזניי, מקשיבה לpulse הצד השני כלשפתע הוכתי בחלום מוזר: יצאתי מאיזשהו מקום והוכתי תדהמה כשראיתי את האישה ששרה את the great gig in the the sky מה שעוד יותר מוזר שראיתי את פניה בבירור ומעולם לא ראיתי אותה באיזשהו הקלטה של ההופעה. היא פנתה אליי, עמצתי את עיניי וכאשר פתחתי אותן הבנתי שהכל היה חלום. זה היה כל כך לא מציאותי וכל כך אמיתי. החלום קרה בעת ששמעתי לשיר.. חלום נוסח פינק פלויד
יום מקסים!!

אם לא ראית תמונה שלה

זה יהיה מאוד מעניין. אל תנסי לגלות את השם שלה, ותחפשי אחריה. רק תתרכזי ותארי לנו מה ראית? איך היא נראת בחלום? אם זה יהיה נכון אז את אורי גלר הבאה.

new revolution1

New member
חחחחח, טוב אנסה..

לא נראה לי שזה מתאים לתיאור שלה אבל זה מה שראיתי: היה מאוד חשוך ובקושי ראיתי משהו, אך מה שכן ראיתי זה אותה, היא הייתה עם שיער מתולתל די קצר, פניה היו מעט מבוגרות- נראתה בגיל 30-45, היא לבשה מין חליפה שחורה כשהיא התקרבה אליי היא חייכה אליי והתנהגה כאילו היא הכירה אותי וניסתה להראות לי דבר מה, באמצעות קולה ובאמצעות פניה.. זה מה שאני זוכרת, עוזר במשהו? דרך אגב, מי זה/זאת אורי גלר?

wish i was here

New member
לא לא חחחח

היה לה שיער חלק והיא היתה שמנמנה וצעירה יחסית. אורי גלר זה איזה בן-אדם שרוכב על אופניםם עם עיניים עצומות, מכופף כפיות בעזרת המחשבה ועוד כל מיני דברים פסיכדלים

new revolution1

New member
אההה... הוא..

חחחח, אז מעניין מי האישה הזו שהייתה בחלומי.. טוב לדעת :)

One Echoe

New member
זה מהתת מודע שלך..

בטח ראית אותה מתישהו. זו לאו דווקא מישהי שאת מכירה, אגב.

One Echoe

New member
חח לא.

סתם מישהי שראית ברחוב ומשכה את תשומת ליבך, קרוב להניח. אבל מאיפה אני מכיר את הנפש שלך...רק שתהיה בריאה!

new revolution1

New member
מממ.. לא חושבת..

מישהי עם תלתלים, שחורה, שמנמנה עם חליפה שחורה? לא. לילה דוב וחלומות פינקים..

new revolution1

New member
נראה לי יש לו סדרה..

ראיתי אותו במין סדרה של תפיסת פושעים, הוא שיתף פעולה עם יוצרי הסדרה והלך לחנות וניסה באמצעות "קסמיו" ושמו לגנוב שרשרת, לא ממש הצליח.. זה היה מוזר מה שעשה עם הכפיות

הזוי ביותר!!!

ילדה פסיכודלית שכמותך. חחח, אז מי זאת האישה הזאת? ומה זה המקומות האלה שאת מבלה בהם? התת-מודע שלך בבלבלות רציניות. חלום חמוד אבל.

למעלה