איזה דגם כדאי לי

איזה דגם כדאי לי

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות MP3/MP4/טייפ מנהלים בכדי להקליט הרצאות בעיקר. אני צריך נפח די גדול (נראה לי בסביבות ה-8GB), מקליט עם מיקרופון מובנה (רמקול מובנה יכול להועיל אבל לא חובה). עם רדיו מובנה. והכי חשוב שיהיה כמה שיותר זול (אבל עדיין לא דפוק) מצאתי באייבורי את: נגן MP4 תוצרת I-TECH נפח 8GB נגן MP4 תוצרת Silver Line דגם Extreme 409 נפח 8GB נגן MP4 תוצרת Silver Line דגם Extreme 407 נפח 8GB אשמח לביקורות על דגמים אלו וכן הצעות לדגמים נוספים (ואם אפשר גם איפה מומלץ לקנות) ואני מזכיר, שיהיה זול וטוב (יחסית).... בתודה, סופר פריק

or121210

New member
כולם נגני מדבקה, לא לקנות.

תקציב? יש רצון בוידיאו?

תודה על התגובה

התקציב הוא 150-200 ש"ח (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו משתלם...) אין צורך מיוחד בוידאו..

יאיר B

New member
8GB אין סיכוי בסכום הזה.

להלקטה אני תמיד מציע מקליט יעודי, אבל לאלה אין רדיו. אין לי מושג מה היא איכות ההקלטה של נגנים מאחר ולא ניסיתי לבצע הקלטות בננגים שלי. 8GB הזול ביותר (וגם סביר) שיש זה הסנסא קליפ שעולה משהו כמו 350 ש"ח בערך (תבדוק בזאפ). אם אתה מוגבל לסכומים שכתבת - רק נגני מדבקה.

יאיר B

New member
המילים מדבקה ואיכות סבירה לא הולכים ביחד.

יש בזה סיכון מסויים: לפעמים הם עובדים ולפעמים לא (יכולים למות גם אחרי שבוע ואז צריך לרוץ אחרי השירות). אני לא יכול לתת ביקורת על נגני מדבקה מאחר ואני לא משתמש בהם. הנגנים הללו הם חיקוים של איפוד וסביר להניח שמגיעים מאותו מפעל (מערכת ההפעלה שלהם היא אותה אחת).

אני אשמח להמלצה על מכשיר מקליט+MP3

לא צריכה רדיו :) בעיקר חשוב לי שאוכל להקליט הרצאות באורך של עד שעה ושאוכל לשמוע מוזיקה. תקציב - עד 600 ש"ח מה הכי כדאי?

לא בטוחה אם כדאי מיקרופון מובנה

או לא. מה היתרונות במיקרופון מובנה לעומת כזה שלא? אפשר להגדיל את התקציב. אבל אשמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות במחיר שרשמתי :)

יאיר B

New member
אני לא יודע אם יש נגנים שניתן לחבר להם מיק.

חיצוני (יש נגנים עם כניסת Line In, לא בטוח שמיק. יעבוד טוב בכניסה הזאת). מיק. מובנה - הוא נמצא בתוך המכשיר. קטן, לא קולט מרחוק ויש הגבלה על זוית הקליטה שלו. מיק. חיצוני - צריך לקנות בנפרד, יש במחירים שונים (מעשרות שקלים עד אלפי שקלים למקצועיים), צריך גם לקחת אותו בנפרד בנוסף לנגן, יכולות קליטה של קול טובות יותר משל המובנה. לגבי נגן: הקלטה של שעה כל נגן יכול לבצע כיום. אם את רוצה גם מוזיקה - כמה שירים (או מקום) את רוצה? אפשרות שעולה בראשי כרגע היא איאודיו 7 עם 8GB (עולה כ-500 ש"ח). גרסת ה-16GB (די הרבה מקום) עולה 600 ש"ח. איכות הקלטה סבירה מקרוב (אם מדובר על הקלטת שיעורים באוניברסיטה, צריך לשים את הנגן על שולחן המרצה, בדרך כלל דורש אישור מוקדם להקלטה מהמרצה).

הקיזומ

New member
יאיר ../images/Emo124.gif

שאלתי למטה עוד שתי שאלות בעקבות התשובה שלך. תוכל בבקשה להסתכל ולענות אם אתה יודע את התשובה?

נשמע טוב מה שהצעת :)

ותודה על כל הפרטים הטכניים
8GB זה מעולה ומספיק לי לשירים :) אבל אולי באמת אקנה את ה-16GB בשביל קבצי ההקלטה. אני מקליטה את עצמי (מלמדת מדיטציה) אז יש לי אישור מהמרצה
אני אכנס ל-zap, אלא אם יש לך המלצה היכן לקנות את המכשיר :)

למעלה