איזה דיכאון

איזה דיכאון ../images/Emo7.gif

ממש מבאס לחשוב שנשאר רק עוד פרק אחד להכי גאים. מה אני אעשה בימי שישי בערב? ומה אני אעשה בלי מלאני?! (היא בטח לא זאת שתחסר לכם, אבל מה לעשות, לי היא עושה את זה) טוב, אחרי ההתבכינות שבת שלום לכולם מהקיבוצניקית. ועוד משהו,מישהו יודע אם יש פסקול שניתן לקנות של הסדרה?

MARMELAD

New member
אולה קיבוצניקה

האמת שגם היום לא יצא לי לראות את הסדרה........זה כבר ממש איום ונורא. לגבי פסקול, כן, יש. אני מאמין שיש בחנויות ואם לא אז... גם כאן אפשר לקנות

the_new_guy

New member
באמת דכאון ../images/Emo7.gif

קיבוצניקית! לאחרונה פגשתי קבוצת חברים חדשה, הם אצלי בתוך הטלויזיה בסלון בימי שישי בחצות (אולי את מכירה אותם?). בהתחלה הכל נראה מושלם ואידילי, עד שפתאום הם מודיעים לי ששבוע הבא זה הפרק האחרון. וזה לא רק זה(כאילו שזה לא מספיק): הם בעצמם מתפצלים ל-4 קצוות תבל-דיגיטל, ככה זה נראה לפחות. באמת דכאון! יש שמועה על שידורים חוזרים בקרוב... לגבי הדיסק: אפשר להשיג את הדיסק בחנויות- ראיתי אותו בטאוור-רקורדס במגדלי האופרה בטיילת.

MARMELAD

New member
קצת אושר בחיים:

תתחברו ל YES. יש את קוויר בעיר. ולחיות את החיים. וזה שווה. אני התחברתי. וזה נורא כיף.

אוף עם הקיבוץ הזה

הכל בגלל הקיבוץ. אני צריכה להגיד תודה שיש לי בכלל כבלים. הלוואי והייתי יכולה ככה סתם להתחבר ללוין, הייתי יכולה סוף סוף להחליט איזו גירסא שווה יותר, הבריטית או האמריקאית. אבל לא נורא, יש לי את רב הפרקים מוקלטים ככה שבשעות משבר אני פשוט אשב ואצפה בקטעים נבחרים.

MARMELAD

New member
אוף ואוף ../images/Emo6.gif

אפשר לקנות את כל פרקי קוויר בעיר והכי גאים... (בווידאו כמובן) ואומרים שזה מומלץ!

Roi inc

New member
פשוט בורות...../images/Emo128.gif

חכו חכו, אתם כל כך לא תעריכו את עצמכם אחרי שתראו את הגירסה הבריטית. פשוט מצחיק אותי כמה אנשים סוגדים לסידרה עשויה כל כך לא טוב.

Roi inc

New member
נכון, ניסוח חדש...../images/Emo36.gif

הסידרה הבריטית - מלכה. הגירסה האמריקאית - נו... עדיף שאני לא אתפרץ. במילה או שתיים: עלבון ליוצרי קולנוע וטלויזיה!! תראו את הבריטית, דחוף

MARMELAD

New member
הבנתו´ש

אז אתה ממחנה ג´רי י.א. שתמיד טען שברגע שנראה את המקור לא נהנה מהחיקוי. אני נוטה להאמין. וזה גם הזמן להגיד לג´רי קבל עם ועדה תודה שעדכן אותי על המעבר של לחיות לYES ובכך הוסיף להם עוד לקוח.

למעלה