איזה דיכאון.......

איזה דיכאון.......

אוף....אני מבואסת יש לנו באולפנה כולה 2 מגמות (כן כן) פיזיקה וביולוגיה....... ושתיהם משעממים רצח.....והמנהחל לא מסכים לפתוח מגמה חדשה......איזה מגנות אתם הייתים (או תהיו7)?

noooga

New member
אממ..

אני במגמות פסיכולוגיה סוציולוגיה וקלונוע.. מקולנוע אני רוצה לעבור לאומנות.. ואצלנו יש לא מעט מגמות ככה שזה טוב.. החסרון היחיד זה שאין לי תאטרון
וזה באמת חרא שיש רק שתי מגמות.. כ"כ לא פייר מצדם.

MK respect

New member
דוגרי!!!

ועוד 2 מגמות מחורבנותת!!! תקשיבו אצלנו בבצפר אז באו 10 בנות בערך וביקשו לפתוח מגמה מסויימת ופתחו בגלל שברגע שיש לכם מספיק בנות כדי לפתוח מגמה חדשה אז אתן יכולות לפתוח!!! אז תלכו גם אתן איזה 10 בנות למנהל/ת ותדברו איתה שאתן רוצות לפתוח מגמה חדשה..

לא עוזר.......

רצו לפתוח מגמת -פסיכולויגיה והיו 10 בנות והוא לא הסכים....מבאס בקיצור נראה לי שאני יאלץ ללכת לפיזיקה...פשוט כי אין יל בררה

מה זה סוציולוגיה??

אני כבר החלטתי לעוד שנתיים באיזה מגמה אני רוצה להיות חחח==> או תאטרון או אמנות או רכיבה.......חחח

noooga

New member
סוציולוגיה? לא ממש הבנתי בעצמי..

אבל משהו מעניין.. רכיבה?! יש לכם מגמת רכיבה?! וואוו..

יש לנו מגמה

לכל דבר לא הגיוני חחח יש רכיבה יש כלבנות,כל מני........ועוד אנשים בוחרים מגמות משעממות כמו ביולוגיה!!! חחח

איזה כייףף לך!!!

חחה אם יש לכם כ"כ הרבה מגמות זה בטח ביה"ס גדול ועשיר שלא כמוש לנו קן (180 תלמידים) ועני.....אווווו מאוד ענייי

ענק......

בדיוק יש לנו קמפוס חדש ענקי.....וצריך להיות משהו כמו 1,300 תלמידים.......ו130 מורים.....

RAMI TA

New member
סוציולוגיה = מדעי החברה...

אתם חוקרים את מבנה החברה ועוקבים אחרי התפתחותה...או משהו כזה, לא
רמי

ה ו ד י ש

New member
מדעי החברה זה הגדרה גם לפסיכולוגיה

וגם לסוציולוגיה אבל כעיקרון זה מקצועות שונים, זה לא שאין להם קשר בכלל אחד לשני אבל הם דיי שונים.

ה ו ד י ש

New member
סוציולוגיה זה כל מה שקשור באדם

ובחברה ובתרבות. זה דווקא יכול להיות מעניין. אבל לא כמו פסיכולוגיה.

chagiti

New member
לנו יש מגמת ביולוגיה וא"י-אני בחרתי

בארץ ישראל כי לא רציתי ביולוגיה! היה אמור ליהיות לנו גם תיקשורת אבל לא השיגו מורה וציוד וגם זה מאוד יקר אז בסופו של דבר בחרתי בא"י-אני מציעה לך לבחור פיזיקה כי זה יותר מעניין מביולוגיה!

ה ו ד י ש

New member
אני במדעי החברה

(פסיכולוגיה סוציולוגיה) ואצלינו בבצפר יש 4 מגמות חובה: ביולוגיה, מדעי החברה, כימיה ואומנות ועוד שתי מגמות רשות: תקשורת וערבית.

ה ו ד י ש

New member
חח תופתעי יש כאלה אצלנו שלומדות

ערבית וגם אני למדתי כשהייתי בכיתות ז' וח' אבל תודה לא-ל עכשיו אני לא חייבת

למעלה