איזה דיכי..

Rotem Lisa

New member
איזה דיכי.. ../images/Emo7.gif

טלי! תמר! חן! רוני! כולם! שמישו יעזור לי.. לא צה שהעונה תגמררר!!! לא רוצה מעון חדש, לא רוצה ילדים חדשים (חוץ מנאצ´ו- מיי דיר~דיר לאב, נדיה, פטו
, ז´אגו וכ´ו..), לא רוצה עונה חדשה!!! רוצה להמשיך עם העונה הרביעית!!! עונה יפה שכמותך.. אל תלכייייי
.. טוב, מה-לעשות.. לא נורא, לפחות קמילה וסבס נשארים... זה הדבר היחיד שמנחם אותי
.. אבבל!! אני ת´ר לא אראה את הקוצים של סבס!!! מה עשיתי, מהההההההההההההההה (מה לא ? השתגעתי, הגזמתי, התחרפנתי, התאהבתי.. מה לא?! הא ?! מה לא?!) ???$$^$%&&$%&$%*^))(^+^23-946^*)&(&CBCVB..
אני מקווה שאני לא היחידה שבדיכי.. טלי! את אתי, נכוןן ??..
תגידו, זה לא מבאס אותכם ? כי אותי כן- מאד (למי אכפת בכלל ?..)!!!!! אהה.. בלן.. סוף-כל-סוף א´ן לא אראה אותך.. לפחות זה משו
<<< חיוך מזוייף.. >>> עונה 4 לנצח! כמו שסבס ורועי שלי לנצח..
טוב, ת´אמת ? אני שמחה להפרד מבלן. אפעם לא אהבתי אותה. אפילו משו -רע- אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אין לה. ותסלחו לי.. פשוט לא. לא סובלת אותה. אבל, אל תעלבו! כבר בפורום "טלנובלות" חטפתי על הראש
(סתם, סתם..) חחחח..
אל תתייחסו... טוב, אני רגועה.. אהאהא.. אזזזזז.. היום אמא ראתה אתי! כן..
דלפי המפגרת. נכון, טלי ? נכון שאת מסכימה אתי ? הא ? נכון ? נכון! ומרטינה..
ררר.. בא לי לחנוק אותה (כמעט כתבתי- לחמוק.. חבל שלא למחוק!)!!!!!!!!
טוב, נראה לי ששיגעתי אותכם מספיק. משפט אחרון -
מוות לפדיחות. פדיחה זה מגעיל, פדיחה זה דוחה, פדיחה זה מבחיל (בדיוק כמו הפרצוף הזה -
), פדיחה זה מפחיד, פדיחה זה לא לחיים שלי!!!! מובןןן ????.. צ´יקיטיטאס ביילה סי..
יופיייי.. *-* אני כבר מסיימת לשגע אותכם. טופפפפפפפפפי.. בעע-בייו´ששששששששששששששששששש
צ´יקיטיטה
אין לי כח להפוך לאנגלית, ואין לי כח להתחיל הדגש ולסיים הדגש! אין לי כח! אני .. מעוצבנת!!!!!
אל צ´ופה צ´ה.. >.< בעע-ביי, ופליז אל תגידו שאני משוגעת. כי אני כבר יודעת את זה. ואני יודעת שאני משגעת אותכם, אני חייבת להגיד את זה.. בעע-ביי ):

ברור שאני איתך אחותי!

בלב ובנפש! בלן- כמה שהיא מנסה ומצליחה להיות טובה ואוהבת וכל האדר שיט, זה כל כך טוב ונחמד ויפה שזה מחליא! מרטינה- אף פעם לא סבלתי אותה ובחיים אני לא אסבול אותה! "הסיוט האחרון היה בוא אני רואה שבלן מאמצת אותי! בבקשה אל תתני לה להיות אמא שלי בבקשה
" אאאאארג! פטרסיו- הוא די חמוד, והוא באמת נשמה טובה אני לא מבינה למה לכעוס עליו או לשנוא אותו! דלפי- יו איזה סנובית!!!!!! עונה 4- I LOVE U!!!!!!!!!!! אל תלכי! אל תגמרי! פלייייייז! עוד שמונה ימים מסכנים
TaLi

Rotem Lisa

New member
We ../images/Emo23.gif עונה 4 ~../images/Emo99.gif~

סי סוו פייןן, יה יה יההההה
...... עוד.. אממ.. 7 ימים ? כאילו, הלוו! לא צה שהעונה תגמרררר!!!
ואני מגיבה על מה שאמרת על הילדים, טוייף ? גראס (יס.. יש לי שיגעון לקצר שמות. רופרט גרינט- רופרט גרין, מה קרוני <
>- מה קרון, קה פאסה- קה פאס, ועוד..).. בלן- אוי, את כ"כ צודקת! אין לי יותר מה להגיד (לומר זו מלה רעה *-*). סיי סוו בעעעעעע
~! מרטינה- אני אפעם לא אוהב אותה, כמוך! לא אכפת לי שעכשיו היא מתחרטת (כן, ממש.. העיקר מקללת את כל הילדים. ואת נאצ´י!!!
), אני תמיד אשנא אותה!!! וב"הפיתוי" היא חמודה.. יאכס
הייט יו, מרטינה!!! *-* פטריסיו- אהבתי אותו היום..
נחמד היום.. *נזכרת בפעם האלף שאהבתי אותו פעם..*
חמווודדדד!! @.@ דלפינה- *-* *מנסה להזכר בשיר הסנובית..* רגע!! אוי, לא זוכרת! רק את זה : ס´תכלו על הלק, ס´תכלו על הבגדים, **מווואאההה*
כפרה על התחתונים..
הבנתם ת´עיקרון ? ו.. עונה 4- את צודקת גם בזה. בהכל, למעשה.
עונה יפה.. *_* בעע-ביי..
Chiquitita
אוף..

למעלה