איזה דימום היה לי היום בכדורגל

Crazyellow

New member
איזה דימום היה לי היום בכדורגל

הלכתי היום ב10 אחרי הלימודים לשחק כדורגל קיצר שיחקנו ואז עשיתי טעות ואיזה אחד לקח לי תכדור רצתי אחריו, הוא בדיוק בא לבעוט אני הגעתי אליו ואז אני בא להעיף לבחוץ תכדור מצליח להעיף והוא בדיוק עם כל הכוח שלו בועט בדיוק ברגל שלי (והוא ילד ממש חזק וענקי כזה), אחרי זה עפתי איזה מטר באוויר ונפלתי על היד והתחיל להיות לי דימום רציני, מתחיל לרדת לי דם רציני לא מפסיק, קיצר בסוף חבר נתן לי תחולצה שלו וקשר לי על המקום אחרי איזה רבע שעה שיורד לי דם רצוף ואני מתחיל לראות מטושטש וזה, אחרי זה קראו לאמא שלי והיא כולה בלחץ לקחה אותי לבית חולים, עכשיו אני מסתובב עם תחבושת ענקית ביד אחד הרגעים המפחידים בחיים שלי חשבתי אני הולך למות

f10

New member
תהיה בריא ../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif

החלמה מהירה. פעם (לפני 3 שנים) כששיחקתי כדורגל, לא היה לקבוצה שלי שוער בשער, ומישהו מהקבוצה השניה הקשית כדור לעבר השער שלנו. אז אני נותן ספרינט לעבר השער כדי להציל גול, וקופץ כדי לבעוט בכדור המוקשת, ותוך כדי קפיצה הסתובבתי תוך כדי בעיטה בכדור כדי שהכדור לא יכנס לשער, ונחתתי ישר עם הגב על הקורה. עד היום כואב לי הגב. עשיתי כל בדיקה קיימת: בדיקת דם, CT, רנטגן, אולטרה-סאונד, מיפוי עצמות וכו'. היו ממצאים, ואני עדיין הולך לאוטופד. אבל אני מקווה שהסיפור לא הפחיד אותך
. כולם נפצעים מספורט. אין מה לעשות. בכל מקרה, החלמה מהירה

POISEN G

New member
לי זה הזכיר ש....

(החלמה מהירה כמובן!!!) לפני שנה וחצי יצאתי עם חברים שלי להסתובב היינו בסרט ואחרי זה הלכנו ברגל לקניון אחר משם אז בדרך התקדמתי קצת קדימה ואז ראיתי בור (מכוסה בברזל) של ביוב כאלו שיש ברחוב תמיד רק אחד ממש גדול אז קפצתי עליו סתם ופתאום הוא נפתח חצי ממנו הוא כזה נעצר ואז הברזלים נתקעו לי ברגליים ממש בעצם של הרגל התחתונה ב2 הגליים וירד לי דם ממש מבפנים אלו היו חתכים ממש עמוקים וזהו ראיתי ממש מטושט והכאב היה בלתי נסבל ויומיים לא יכלתי ללכת ועד היום יש לי שתי נקודות של צלקות ב2 הרגליים לא משהו בולט מדי....... קיצר לכולם יש את התאונות המפחידות האלו כמה פעמים בחיים... ושתפו תפו תפו לא יהיו עוד כאלו

f10

New member
אייי

פעם בעטו אצלנו בבית ספר באמצע משחק כדורגל כדור לביצים של מישהו. זה ממש כאב לו אבל הוא התגבר ואף אחד לא חשב שיש בעיה. ואז באמצע הלילה הוא מתעורר עם כאבי תופת בביצים, ולקחו אותו לבית חולים, ומסתבר שהתהפכו לו הביצים (הימני במקום של השמאלית, והשמאלית במקום של הימנית).

POISEN G

New member
מצד אחד מסכן מצד אחד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Tinty

New member
WTF?! נשמע הזוי

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

f10

New member
אני

בכיתי מרוב צחוק
זה פשוט קורע
אז מה אם זה אכזרי

מכל הסיפורים עד עכשיו

זה הסיפור הכי מפחיד. צל"ש
. ד"א ראיתם את הסמיילי הזה
? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

f10

New member
../images/Emo41.gifFUCK../images/Emo41.gif

הרגע היה בjackass אחד מהדברים הכי מצחיקים: מישהו לבש מגן ביצים, ואז הם עשו לזה מבחנים מבחן מס' 1: הם נתנו לילדים לבעוט לו בביצים מבחן מס' 2: מכונת כדורי טניס (!) ירתה עליו כדורים לביצים מבחן מס' 3: נתנו לפטיש "ליפול" בעזרת מכונה לביצים שלו מבחן מס' 4: חבטו כדורי קרוקט (!) לביצים שלו!!! כדורי קרוקט זה מין כדורי ביליארד (קצת יותר גדולים) שחובטים בהם בעזרת מחבטי עז בצורת פטיש! מבחן מס' 5: ירו כדורי פיינטבול לביצים שלו מבחן מס' 6 ואחרון: עלו לגג של בניין (של 2 קומות בערך), והפילו משם כדור ביליארד(!!!) על הביצים שלו. זה היה פשוט קורע!!! פשוט לשבת מול הטלויזיה ולהתפקע מצחוק!!!

Tinty

New member
ROFLOLMAO

יש לך שמץ של מושג באיזה פרק כללו את הקטע הזה?

f10

New member
לא. ודרך אגב - מה זה ה MAO?

אני יודע מה זה ROFL ומה זה LOL. מה זה ה MAO הזה?

Danielushhhh

New member
זה הפך לשרשור כאבים?!../images/Emo3.gif

תרגיש טוב
לפני כמה שנים אח שלי עשה תחרות עם חבר שלו בבית, הושיט את הידיים קדימה בכדי לעצור את עצמו ונתקע בזכוכית
הוא התחיל ממש לדמם ואז לקחו אותו למיון, נקרעו לו 7 גידים ו2 עצבים מרכזיים, הוא עבר 2 ניתוחים והיד שלו עד עכשיו לא יכולה להסגר עד הסוך אבל לא נורא, הוא מסתדר

למעלה