איזה דיסקים של מתי יש ברשותכם?

HaraRa

New member
איזה דיסקים של מתי יש ברשותכם?

לי יש אוסף די נאה(את חלק מהאלבומים קניתי וחלק הורדתי בתשלום מהאינטרנט): מתי כספי הראשון מתי כספי עם הפעמון צד א' צד ב' סוף היום מתי כספי שר סשה ארגוב ילדותי השנייה מאחורי הצלילים 84' מתיתיהו ואלכסנדר ארץ טרופית משגעת ריקי גל 87' זה הדיסק עם הנערת רוק שמתי הלחין את כולו אחד לאחד שטויות במיץ עגבניות מתי מ-93' אוהבת אותך יותר של ריקי גל שמתי הלחין את כולו יש לי מזל שיש לי הורים שגם כן אוהבים את מתי ומוכנים לממן לי את הדיסקים שלו
 

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי כמעט כולם

אין לי "שירים במיץ עגבניות" ו"דואטים", ואין לי אוספים (למעט האוסף משירי אהוד מנור). כמו כן אין לי את האלבומים של ריקי גל. פרט לאלה אני חושבת שאני מכוסה.
 

navto

New member
כמעט את כולם

למזלי, אמי גם כן מאוד אוהבת את מתי, כך שמה שאין לי בדיסק יש לי בתקליט (יש גם כמה שיש לי גם וגם). חסר לי רק: שני הדיסקים של "לא אכפת להם", ארץ טרופית משגעת, הדואטים, וכל האוספים (מהאוספים יש לי רק את האוסף של מדיה דיירקט).
 

HaraRa

New member
אני האמת באופן אישי מתעב אוספים

סתם נסיון להרוויח עוד כסף על הגב של המלחין בלי שיהיה לזה את הערך של קונספט של אלבום. בכל מקרה הדיסקים שחסרים לך הם הדיסקים הפחות מוצלחים של מתי לפי דעתי(גם שטויות במיץ עגבניות די חלש, וגם ילדותי השנייה) לעומת כל השאר שהם מפעימים
 

navto

New member
מסכים ולא מסכים

מסכים איתך לגבי האוספים- אין להם שום ערך אומנותי נוסף, והם משרתים בעיקר את החברות הגדולות. לגבי הדיסקים אני לא מסכים בכלל. שטויות במיץ אלבום נפלא, ומצחיק מאוד. ילדותי השנייה אלבום מאוד אנדרייטד, לדעתי. רוב השירים בו נהדרים, גם המוכרים וגם הפחות מוכרים. מן המוכרים: שיר עם נקי, ילדותי השנייה, נערתי. פחות מוכרים: מי ישיר?, ישנתי!, כי מחר נמות, מי מקשיב למילים, עוד שיר קטן- שירים נפלאים!
 

HaraRa

New member
אני אסביר את טענותיי

בשני האלבומים האלה אני מרגיש שהשירים הם די חיוורים ולא באו כתוצאה מפרץ יצירתי כמו הרבה אלבומים אחרים, והשירים נשמעים לי טיפה מאולצים, וכשאני אומר שהשירים חיוורים אני מתכוון בעיקר לאלבום ילדותי השנייה שזו האלבום הכי -פחות טוב של מתי לפי דעתי..
 

Shykedmi

New member
ותרשה לפנאט לחלוק עלייך -

"ילדותי השניה" של מתי היה האלבום הראשון שלו שקניתי, ועד היום אני מתענג על כל שניה ממנו. בעיקר על "נערתי", שאני לא יודע את נפשי מרוב אושר כל פעם שאני שומע אותו. "כי מחר נמות" גם לא פראייר, ובכלל, אלבום נפלא. שווה, ומומלץ!
 

Jen74

New member
לי יש

קלטת (כן, אני לא יודעת אם אתם מכירים את זה - אבל זה היה לפני הדיסקים) של "שירים במיץ עגבניות" ובדיסקים יש לי את "בובה מתי" שקניתי לילדות שלי ועוד אחד שכרגע לא זוכרת את השם.
 

Shykedmi

New member
את כל הדיסקים, וכמה אוצרות נדירים -

כמובן שאין לי אוספים. אויש... למעשה חסר לי באופן נואש את "עולם אחר" שאני לא מצליח להשיג בשום מקום. איכשהוא הצלחתי להשיג גם את האלבום של RAQUEL. גם את האלבום של ארז הלוי יש לי. חוץ מזה, יש לי בתקליטים את: להקת פיקוד דרום (שמתי שר ומעבד קצת. אולי אפילו יש לו לחן שם) להקת חילות השדה (עיבודים, לחנים, וסביר להניח גם נגינה בכל הכלים) דודו זכאי (רוב העיבודים) אריק סיני (חלק מן העיבודים) שלמה גרוניך - צמר גפן מתוק (בדיסק ובתקליט) אריק איינשטיין - שירי א"י ב' (שגם באתר של כספית לא רשום שמתי כספי ניגן שם גיטרות בחלק מהשירים. אולי זה זוטר פשוט) חווה אלברשטיין - הלילה הוא שירים (רוב העיבודים, וחלק מהלחנים) חווה אלברשטיין - כמו צמח בר (חלק מן העיבודים ולחן) חווה אלברשטיין - לו יהי (חלק מן העיבודים והלחנים) הנשמות הטהורות - (שניים או שלושה עיבודים ולחנים) בועז שרעבי - נע ונד (עיבוד והפקה מוסיקלית, ולחן) ריקי גל - ריקי גל (עיבודים, הפקה מוסיקלית ולחנים) גלי עטרי - ממריאה ברוח (בתקליט!!! לחנים, עיבודים והפקה מוסיקלית) יהודית רביץ - יהודית רביץ (לחנים ועיבודים בודדים) ירדנה ארזי - נשמה צוענית (עיבוד והפקה מוסיקלית) שוקולד מנטה מסטיק - (עיבודים והפקה מוסיקלית, ורוב הלחנים) שירי הבלקן (עיבודים והפקה מוסיקלית) קווים (3 לחנים ועיבודים) עמק הנהר האדום (עיבודים והפקה מוסיקלית) נתנאלה (עיבודים, הפקה מוסיקלית ורוב הלחנים) סוזן ופראן (עיבודים, הפקה מוסיקלית ורוב הלחנים) אריאל זילבר ולהקת ברוש (לחן אחד) נורית גלרון - שירים באמצע הלילה (חלק מן העיבודים והלחנים) מה שמטורף בכל הסיטואציה הזו זה כמה עוד נשאר להשיג. חלקם קלים (דוד ד'אור, דני רובס) חלקם קשים (אדם), וחלקם קשים מאוד (אושיק לוי, הלהקות הצבאיות, יהורם גאון). "שלישיית לא אכפת להם" אני לא מצליח להשיג לדוגמא. בקיצור, הדרך עוד ארוכה.
 

caspit

New member
../images/Emo45.gifסחתיין על האוסף ועל האמביציה!

יש לך אפשרות להעביר תקליט לדיסק? אם כן, הייתי שמחה אם הייתי מקבלת ממך את דודו זכאי..
 
למעלה