איזה דיסקים של קורין יש לכם?
C clyps New member 5/2/06 #2 ../images/Emo6.gif נלך לפי סדר כרונולוגי: קורין אלאל פירות אסורים אנטארקטיקה שפת אימי זן נדיר חברים שרים קורין תנינענק הכחול של השמיים המיטב מה שמזכיר לי - רפאל! דבר איתי מאן! שיר .
../images/Emo6.gif נלך לפי סדר כרונולוגי: קורין אלאל פירות אסורים אנטארקטיקה שפת אימי זן נדיר חברים שרים קורין תנינענק הכחול של השמיים המיטב מה שמזכיר לי - רפאל! דבר איתי מאן! שיר .
B BlackMagicSprite New member 5/2/06 #4 ../images/Emo122.gifלי? קורין אלאל פירות אסורים האוסף הכחול של השמיים אמור להיות עוד איזה אחד או משהו שמסתובבים םה וכמובן, חברים שרים קורין
../images/Emo122.gifלי? קורין אלאל פירות אסורים האוסף הכחול של השמיים אמור להיות עוד איזה אחד או משהו שמסתובבים םה וכמובן, חברים שרים קורין
ד דו מינו 14 New member 5/2/06 #5 לי יש את.. שפת אימי,כשזה עמוק,הכחול של השמיים,המיטב (אצל דודה שלי השאלתי לה)ואת חברים שרים קורין.
S shlook New member 8/2/06 #9 מה, לי יש הכי הרבה?? --> קורין אלאל, פירות אסורים, שפת אימי, אנטארטיקה, זן נדיר, חברים שרים, כשזה עמוק, תנינענק, הכחול של השמיים, המיטב נו, מה אתם אומרים? נ.ב: מחכה בקוצר רוח לאלבום הבא!!!!
מה, לי יש הכי הרבה?? --> קורין אלאל, פירות אסורים, שפת אימי, אנטארטיקה, זן נדיר, חברים שרים, כשזה עמוק, תנינענק, הכחול של השמיים, המיטב נו, מה אתם אומרים? נ.ב: מחכה בקוצר רוח לאלבום הבא!!!!
C clyps New member 8/2/06 #10 אני כל כך מחכה לאלבום הבא! ברגע שהוא יוצא אני אהיה הראשונה שתקנה אותו! (אמן ואמן) ועל הדיסקורפיה המכובדת של קורין= כל הכבוד! אבל אתה, אתה כבר חבר שלה אה? מדבר איתה בטלפון עיניינים... שיר .
אני כל כך מחכה לאלבום הבא! ברגע שהוא יוצא אני אהיה הראשונה שתקנה אותו! (אמן ואמן) ועל הדיסקורפיה המכובדת של קורין= כל הכבוד! אבל אתה, אתה כבר חבר שלה אה? מדבר איתה בטלפון עיניינים... שיר .
מ מיציפיצי1 New member 9/2/06 #16 עד זן נדיר אצלי הם עדיין בתקליטים... אחר כך הדודים מחו"ל הביאו לי דיסק מן אז עברתי לדיסקים.