איזה דיסק אתם מצטערים שלא קניתם ?_

dsol

New member
איזה דיסק אתם מצטערים שלא קניתם ?_../images/Emo189.gif

לא מזמן היה לנו שירשור "איזה דיסק הייתם מחזירים לחנות" אז עכשיו נעשה את אותו הדבר אבל הפוך
איזה דיסק.. וכאן הקטע שהופך את זה ליותר מסתם שירשור WISHLIST איזה דיסק שכבר לא ניתן להשיג בחנויות אתם הכי רוצים ? גם אם הייתה לכם אפשרות לקנות אותו וויתרתם באותה תקופה וגם אם הכרתם את הדיסק רק כשאר הוא כבר היה בלתי ניתן להשגה... כלומר, דיסקים שיצאו במהדורה מוגבלת או נעלמו מעל פני האדמה וניתנים למציאה אצל אספנים בלבד וכו'... אז יאללה... תתחילו

AvtipuS

New member
EP של FeelAbouT

טוב לא ממש "לא קניתי",זה יותר "לא לקחתי". בפורים האחרון היו הופעות בהאנגר 11,אחת ההופעות הייתה של FeelAbouT והם חילקו שם EP שלהם בכמויות ואני לא לקחתי כי הייתי קצת שקוע בדיכון בגלל שהמצלמה שלי נהרסה בכניסה למקום. בכל מקרה,מאז לא יצא לי להיות בהופעה שלהם ולקנות\לקבל את ה EP ואני מאוד מצטער על זה. [אני יודע שמוכרים אותו באייטונס,אבל זה לא מוחשי.]

Zaccardor

New member
אחלהזאורים של ארקדי ומיכה

אמנם אני שם את ידיי עליו בשבוע הקרוב אבל חבל שלא שמתי עליו את ידיי בגיל 3 :( טוב נו, לפחות היה את הכבש ה16.

TziMHoNoa

New member
אלונה דניאל-מסיבה במרתף הארמון

והקלטות אחרונות של ענבל פרלמוטר שאני מניחה שעוד נמצא בכמה חנויות

bleeding guitar

New member
ה- EP של תמר אייזנמן ../images/Emo168.gif

ראיתי אותו פעם בטאוור (כן כן) של מגדל האופרה, והאמת לא היה כסף לקנות את זה (משהו בסביבות 15 ש"ח ואין לי, בושה) מאז לא ראיתי אותו שוב. מה שכן ידיד שלי מצא באינטרנט הזמין 2 EPיים קיבל רק אחד כי זה מה שהיה במלאי
מה שכן תמר הבטיחה לי לא אחת שתצא מהדורה שנייה של ה- EP הזה

היה איזה דיסק שרצינו שתביאי לי..

אז אם אכן נעשה זאת יום 1 באיזשהי הופעה, אביא לך בתמורה את תמר :) לא שיש לי משהו נגדה, ועובדה שהיא לא עלתה לי לראש בדיסקים שרציתי להיפטר מהם, אבל אם את כל כך רוצה אותו, ממש אין לי בעיה לוותר עליו.

מה אני צריכה לעשות בשביל שתביא אותו לי? ../images/Emo10.gif

באתי לכתוב בדיוק את אותו הדבר. סעמק. וכאילו, אפילו לה כבר אין אותו להביא
היא אמרה לי שאין הרבה תקווה, אבל לחפש אותו. וחפשתי

תלוי אם הוא יצא שוב או לא..

אם כן- אז תרכשי אותו..עדיף, לא? ואם לא- ויפית לא רצתה, אז הוא שלך.

בעקרון, יש הרבה

המגיפה - ערב שקט. אלוהים יודע כמה שאני מצטער שלא נולדתי איזה עשור קודם כדי להשיג את האלבום הזה מקורי. אם מישהו יודע על מישהו שמוכר את זה, אני מעוניין לדעת מזה בהקדם. תמר אייזנמן 5feet4, סתם כי עוד לא נתתי לה הזדמנות שי נובלמן הראשון. מנועים שקטים the stupid years של הווקי טוקיז האיש שראה הכל וזה מה שאני מסוגל לזכור כרגע

ועוד

אלגנט ונעליים למי שיש אחד מהם ומעוניין להיפטר מהם, אני אשמח לקנות. =]

SV Design

New member
2 קלטות ישנות של הדג הנחש

בהופעה בירושלים ובהופעה בת"א.. הקלטות האלה ממש ממש נדירות חלקו אותם בהופעות לפני הרבה שנים של הדג נחש..או מכרו אני לא בטוח... בכל מקרה אני נראה לי הייתי ממש קטן כשהקלטות יצאו אז לא היה לי סיכוי להשיג אותם.. טוב בכל מקרה אם כבר אז אם למישהו יש אחת מהקלטות או שתיהן ולא צריך אותן או מעוניין למכור,לתת אני מוכן לקנות אותן בהרבה..אז שלחו מסר..

Funky Giraffe

New member
אתה יודע שנאבדה לי הקופסה של ת"א?

כל ה#@! אבל יש לי במגירה פה שמור טוב טוב עותק מקורי של הקלטת ההיא...

למעלה