איזה דיסק לקנות לחברה

metalhead

New member
איזה דיסק לקנות לחברה

כאילו של זפלין היא חולה אליהם חבל הלהזמן אז עם יש לכם הצאות בבקשה...תודה....

metalhead

New member
אני אגיד לך מה אין לה...

יש לה הכול גם את כול הופעות והדיסקים חוץ מ-Presensce,Houses of the holy

אז תקנה לה את- Houses

מבין שני הדיסקים הוא יותר טוב, ויש בו הרבה קטעים גרוביים במקצת...

AeroTom

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אם אלו ה-2 היחידים שחסרים לה (מציע לבדוק בטוח אם יש לה גם את אלבום הלייב How The West Was Won. להרבה ששמעתי אין אותו, בגלל מחירו הדי יקר בארץ). אבל אם בטוח אלו ה-2 החסרים, אז אני מצטרף לאיתמר ואומר לקנות את Houses Of The Holy ללא ספק. אלבום נהדר ויצירה משובחת. Presence הוא גם אלבום טוב, ודי Under-Rated. אבל Houses הוא אלבום חובה.

IamAR

New member
תקנה הופעה

את "דה סונג רמיינס דה סיים" אין מצב שהיא לא תוהב את זה (אלא אם כן יש לה אותה כבר) ד"א חדשה =]

AeroTom

New member
דווקא אם אלבום לייב אני הייתי הולך

על How The West Was Won. לדעתי The Song Remains The Same הוא אלבום לייב די ירוד מבחינת לד זפלין. הוא ממש לא תופס אותם בדרגות לייב הגבוהות שלהם, שזה מה שהיה הכי חזק אצל הלהקה. מה גם שהוא יצא יותר בתור פסקול לסרט, ולא בתור "אלבום לייב". ככה שאם לייב, יש את How The West שהוא אלבום לייב מדהים. ויש גם את ה-BBC Sessions, שגם מאגד בתוכו דברים טובים.

AeroTom

New member
זה נוגע גם ל-DVD...

אם כבר DVD, אז אין כל ספק שצריך ללכת על ה-DVD הכפול והמשובח מ-2003. הבדל שנות אור. ה-DVD הכפול זה חובה בבית של כל חובב זפלין.

Jagged chaos

New member
שני דיסקים באריזת DVD אחת...

זה עולה 150 שקל... קניתי אותו לפני כמה חודשים למרות שהייתי ממש בהתחלה שלשמוע לד זפלין... הכרתי רק את הראשון ואת האוסף Early days & Later days ולמרות זאת, ממש נהנתי. לשבת עם חברים באיזה בית, במצב משעמם תחת... למאנצ'ס ולשתות בירות וברקע ה-DVD הזה זו אחת ה-אווירות...

IamAR

New member
זה לא במקרה ה "נו קוורטר"

של פייג' ופלאנט? בהודו\תאילנד או משו?

AeroTom

New member
ממש לא...

זה מה שבתמונה המצורפת. DVD כפול שיצא ב-2003 (יחד עם אלבום הלייב How The West). מאגד בתוכו קטעים מ-4 הופעות מסויימות, ביחד עם תוספות של ראיונות, פרומואים, הופעות בתחילת הדרך ועוד. זהו DVD ענק שבאמת חובה לראות. הוצאה ממש ממש גדולה, שבהחלט מביאה המון כבוד לזפלין ולהופעות המדהימות שלה בין השנים. ביחד עם How The West שיצא באותו היום, אלו 2 הוצאות לייב משובחות ביותר של הלהקה. ה-DVD הזה הוא מוצר חובה. ובקשר ל-Page/Plant. את מתכוונת להופעה שלהם מ-94, שזה משהו אחר לגמרי כמובן...No Quarter: Jimmy Page & Robert Plant Unledded. שיצא גם ב-DVD וגם על דיסק רגיל (ושודר ב-MTV במסגרת תוכניות ה-Unplugged שלהם). הנה קישור למוצר הזה גם: http://www.amazon.com/No-Quarter-Jimmy-Page-/dp/B0002MGY5G/ref=sr_11_1/104-8423048-3926328?ie=UTF8 והנגנים שהקליטו איתם היו מרוקאים. זהו פרוייקט שרוברט וג'ימי עוד התעניינו בתקופה עם זפלין.

AeroTom

New member
ממש לא אמרתי עלוב...

אמרתי די ירוד ולא תופס אותם בדרגות לייב הגבוהות שלהם...יש הבדל. זה בהחלט מוצר ראוי לצפיה, אבל כל מי שמכיר את זפלין ושמע הופעות טובות שלהם, יוכל לשים לב לטיב\איכות הביצועים שם. שהם בסדר, אבל ממש לא ברמות הגבוהות של זפלין. אם הולכים על DVD של הלהקה, ה-DVD הכפול הוא בחירה די ברורה. זה הבדל של שמים וארץ. הן באיכות הביצועים, והן בכמות החומר המשובח והתפיסה של הלהקה בגדולתה במה שידעה לעשות הכי טוב.

למעלה