איזה דיסק של גרין דיי הכי טוב?

HuRLeY GiRLY

New member
איזה דיסק של גרין דיי הכי טוב?

אין לי בכלל דיסקים שלהם.. חוץ מאיזומניאק (כי יש לי אותו) פשוט הורדתי את הרוב... ובא לי לקנות עכשיו תודה מור

בהחלט את דוקי

אבל כל הדיסקים שלהם מעולים אם אתה לא קונה את דוקי אני ימליץ לך על הראשון(אני שונא להגיד או לכתוב תשם שלו) או את נימרוד

BrickWall

New member
אל תקני את נימרוד, זה בטוח

אני אומר לך אני לא יכול להגיד שהדיסק גרוע, אבל...הורדתי את השירים ממנו, ו...אני לר הייתי ממש מרוצה ממנו... הואי נגיד שבקיצור אני ממליץ על "יוניברסל היטס" זה אובף של השירים הכי אובים שיצרו להם עד עכשיו.גררררררררר אבל אם לא, אז אני הכי ממליף על WARNING חח, תהני (גם נשיא וארנינג ממש טוב)

דוקי

דיסק מעולה..ואמממ נימרוד דיסק טוב... אני אישית לא מבינה למה התאכזבת ממנו...

HuRLeY GiRLY

New member
אני?

אני דווקא חשבתי שהוא די טוב.. יש לי אותו צרוב.. (לצערי...)

Superunknown1

New member
dookie

אם זה הדיסק הראשון של גרין דיי שאת קונה- אז בהחלט דוקי. זה הדיסק הכי מומלץ להתחיל איתו, דוקי או קרפלונק- אבל עדיף דוקי. מה גם שקרפלונק לא ניתן להשגה בכל חנות דיסקים.... לדעתי אלו גם השתיים הכי טובים שלהם, נימרוד פחות אהבתי- עדיף אינסומניאק.

HuRLeY GiRLY

New member
קניתי:

את דוקי.. והוא מצויין ולא זה לא הדיסק הראשון שיש לי שלהם.. יש לי גם את אינזומניאק ואת נימרוד (נימרוד צרוב) היה בחנות גם את קרפלפנק... אבל החלטתי לקנות את דוקי (לא יודעת למה.. אבל חרשתי עכשיו על welcome to paradise... והקטע הוא שכבר יש לי את השיר במחשב... בכל מקרה זה שיר מצויין) תודה לכולם על העצות מור

הדיסק הבא שתקני, או תנסי להשיג

זה הראשון. smoothed out slappy hours יש בו שירים מאוד מאוד יפים.. וגם בקרפלנק... זה הכל תלוי איזה תקופה את מעדיפה.

נכ ון ואחרי זה את וורנינג

אני קניתי את הדיסקים שלהם בסדר הזה ומשום מה זה טוב(דוקי-וורנינג-נימרוד-אינסומניאק-הראשון-קרפלנק)

Superunknown1

New member
הסדר שלי:

דוקי+אינסומניאק (באותה קנייה) >> וורנינג (מאכזב
) >> קרפלונק (מצויין
) >> סמוסד אאווט סלפי אוורס (ממש דומה לקרפלאנק) >> צרבתי את האוסף מחבר >> את החדש אין לי, אבל הייתי שמח לשמוע אותו.

למעלה