איזה דיסק של הלהקה אתם יותר אוהבים?

KaRnAf ReShAtOt

New member
איזה דיסק של הלהקה אתם יותר אוהבים?

נתקלתי בכאלה שאהבו יותר את הראשון ולהפך. אני אישית אוהב יותר את הראשון. ואתם?

itoosh2

New member
אני אוהב יותר הראשון בגלל...

בטקסטים המצחיקים ושיגועים... אבל אני אוהב את השני אם אני רוצה לשמוע משהו עדיין מצחיק רק בצורה אחרת ויותר נורמלי

Skicker

New member
ככה מפנקים

הרבה יותר עצבני וטקסטים יותר מטורפים השני הוא רגוע ואלקטרוני יותר ומוריד הרבה מהיופי שהיה ללהקה בהתחלה

Vrock

New member
היי! מגניב שאתה פה.

הראשון לטעמי חזק יותר מבחינת הטקסטים המטורפים, אבל המוזיקה בשני טובה יותר. אני באמת לא יודע.

Slim Jim

New member
יושב על הגדר...רגל פה,רגל שם.

כי ככה מפנקים מראה צד יותר "אותנטי" של הלהקה ובאמת השירים יותר משוגעים. לעומת זאת, בבכיף יש שירים חזקים וזה בעצם האבולוציה של האלבום הקודם (אפשר לשמוע התבגרות*) וגם ההפקה של האלבום טובה מאוד. אני אישית מעדיף הופעות על פני האלבומים כי שם מרגישים את התחושה של ה"לייב" שלא קיימת בשום אלבום אולפן. וגם מדובר באינפקציה, שהם הכי טובים על הבמה ולא בדיסקים. וגם בהופעה הם עושים קטעים משני האלבומים ככה שזה להינות משני העולמות. * למרות שהם יותר "בוגרים" באלבומם השני, הוא לא מאוזן. דבר דומה גם בככה מפנקים כי לצד שירים כמו מסעדות דגים יש את פירמידות שמראה פן אחר לגמרי משאר השירים. באלבום השני יש גם כן יציאות כמו שק"ם וקיפוד קרח, שנבדלים משירים כמו פולנים ושלי. בגלל שהאלבומים לא מאוזנים וגם כל אחד מראה צד אחר של הלהקה, זה כבר עניין של טעם: להעדיף את ה'אותנטיות' או את ה'בגרות' שלהם. קשה לי להחליט. אני יושב על הגדר.

sandy17

New member
דווקא לא נבדלים מפולנים במיוחד

אולי משלי כן, הייתי אומרת 'יציאות כמו שקם וקיפוד, שנבדלים משירים כמו ולמרות הכל ושלי.' וגם 'לצד שירים כמו מסעדות, יש את טניס וקרובים קרובים'. =)

Slim Jim

New member
אולי ולמרות הכל יותר מתאים.

בואי נגיד ככה, מה שהתכוונתי זה שפירמידות מהאלבום ככה מפנקים מקביל לקיפוד קרח ושקם מבכיף, וטניס ושוקי מככה מפנקים מקבילים לשלי ולולמרות הכל. הבנת?

RAmitos

New member
בכיף

לפי דעתי הרבה יותר טוב מבחינת המוזיקה.. זה יותר מדבר אליי ממילים..

למעלה