איזה דיסק?

שי מאיל

New member
איזה דיסק?

שאלה פשוטה, אני לא מכיר כ"כ את קווין, ואני רוצה לקנות דיסק שלהם, משהו עם כמה שירים שאני אכיר. איזה דיסק לקנות?

16 מרי לו

New member
Greatest Hits

מן הסתם, זה כל השירים הכי מוכרים והכי מוצלחים שלהם. אפשר גם לקנות את הפלטינום, שזה Greatest Hits 1 2 3... יש לי אותו
שווה ביותר

mysterious V

New member
ממש לא

יש את queen 2 שהוא לא מוכר והוא דיסק ברמה הרבה גבוהה ויש בו שירים מעולים ואיכותיים.

vitamin P

New member
לא הבנת.....

כשאתה לא מכיר את השירים של הלהקה ואתה רוצה לקנות דיסק אז לכולם יותר קל להתחבר לרוב אם לא כל הלהיטים המוכרים והגדולים

B a m B a m

New member
אבל מצד שני אם אתה קונה דיסק

שהם הוציאו לא בתור אוסף ויש בו גם שירים פחות טובים, יחסית לקווין, "שטוחים" מוזיקלית, אז אתה מפתח את היכולת להשוות בינהם,לדעת מה נחשב לשיר באמת טוב או רק מוכר, ולא לשמוע רק את ההכי הכי טובים.

vitamin P

New member
מהשקעה כספית עדיף להפיק את

מיטב ההנאה מהעניין ובתור דיסק ראשון לאוסף לדעתי מדובר בלהיטים הגדולים.... (דעתי
)

B a m B a m

New member
אבל......

את רוב השירים בגרייטסט מכירים לא בדיוק במילים, אבל בכל זאת מכירים... אם כבר אז את 2 או 3 .

FreddieMercury

New member
תשובה.

אתה יכול להתחיל עם אחד מהאוספים. ככה אני התחלתי. העניין הוא שכשתעבור לאלבומים רגילים האוסף יהיה הרבה פחות מספק ןמעניין (ככה לפחות קרה לי). מצד שני, להתחיל עם אוסף זה בכל זאת רעיון טוב. אם אתה רוצה להתחיל עם אלבום רגיל (למרות שאצל קווין אין "אלבום רגיל") אז הכי טוב להתחיל עם לילה באופרה. גם מוכר מאוד (לאב אוב מיי לייף, בוהימיאן ראפסודי), וגם מעולה.

בטוח שהשירים שאתה מכיר../images/Emo42.gif

הם הלהיטים שלהם, לכן הייתי ממליצה לך על ה greatest hits ויש גם דיוידי אם ממש בא לך...

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifלדעתי-

A night in the opera הוא אחד הכי טובים. אני התחלתי עם קווין כששמעתי את זה בבית של דודים שלי.. שמעתי את רפסודיה בוהמית ברדיו פעם, וזיהיתי את זה בדיסק- ואז פשוט המשכתי ושמעתי שירים.. [אני מודעת ליכולתי העלגת בשרשור, אנא קבלי את התנצלותי..
חשבתי שיש לי מה להגיד גם בקשר להודעה שלך, ואז שכחתי מה רציתי.. :-\
] אממ.. גם greatest hits הוא טוב, כמובן- אבל קשה להעריך את כל השירים בזכות עצמם כשהם בתור אוסף, והאלבום המקורי הוא יותר נחמד. וחוץ מזה שיש להם יותר מידיי הרבה אוספים, אתה לא תמצא את עצמך..
אוה, ורפסודיה בוהמית שולט.

שפנפן

New member
ה-greatest hits ממש גרוע

יחסית ל-A night in the opera. כדי להתחיל עם דיסק קווין קלאסי. באוסף יש המון דברים משנות השמונים שמיצגים פחות בכבוד את קווין.

B E N 14

New member
לך על Gratests Hits מס' 1 ו-2

כי ב- Gratests Hits היחיד יש הרבה שירים טובים שלא כלולים בו, כגון: בוהימיאן ראפסודי, Love of my life, Under Pressure ועוד רבים וטובים. עוד משהו, מישהו יודע לאן Love of my life נעלם מ- Greatest Hits 1 & 2?

mia01

New member
אני אישית חושבת שהדיסקים הפחות

מוכרים, הרבה יותר טובים ומשקפים הרבה יותר טוב את המוסיקה של קווין. דיסק כמו a night at the opera ו- "קווין" הראשון הם must לכל חובב קווין.

שפנפן

New member
אולי בשביל אנשים שמכירים

כאן רק את האוסף האומלל של קווין, לילה באופרה זה אלבום לא מוכר. אבל אני אל כועס עליהם או משהו, שיתחילו ממשהו וימשיכו להכיר ולאהוב את הלהקה :).

למעלה