איזה דמות הכי אהובה?
M McDreamy New member 27/3/06 #2 אוי, יש הרבה McDreamy - כמובן. טוב, גם את איזי אני מחבב. ואת קריסטינה. בעצם, התחלתי לחבב את אדיסון גם.
אוי, יש הרבה McDreamy - כמובן. טוב, גם את איזי אני מחבב. ואת קריסטינה. בעצם, התחלתי לחבב את אדיסון גם.
B buffgirl New member 27/3/06 #3 אני רק התחלתי לראות את הסידרה כשהיא הגיעה ליס [וזו היתה התאהבות ממבט ראשון ] אז קשה לי עדיין לגבש רגשות חיבה עזים לדמויות מסויימות כששודרו רק שלושה פרקים.
אני רק התחלתי לראות את הסידרה כשהיא הגיעה ליס [וזו היתה התאהבות ממבט ראשון ] אז קשה לי עדיין לגבש רגשות חיבה עזים לדמויות מסויימות כששודרו רק שלושה פרקים.
C Christina C New member 27/3/06 #4 הדמות שאני הכי אוהבת היא... ג'ורג! הוא ממש חמוד! למרות שבפרקים האחרונים אני מתחילה לחבב את אלכס יותר ויותר..
הדמות שאני הכי אוהבת היא... ג'ורג! הוא ממש חמוד! למרות שבפרקים האחרונים אני מתחילה לחבב את אלכס יותר ויותר..
ק קובי221 New member 27/3/06 #6 אני לא יודע להגיד בדיוק- כי רק התחלתי לראות את הסדרה בקצב של יס. מה שכן התחבבו עליי הרבה שחקנים, אבל יש לי זיכרון דיי גרוע אז אני זוכר רק שניים: מרדית, ואיזי.
אני לא יודע להגיד בדיוק- כי רק התחלתי לראות את הסדרה בקצב של יס. מה שכן התחבבו עליי הרבה שחקנים, אבל יש לי זיכרון דיי גרוע אז אני זוכר רק שניים: מרדית, ואיזי.
W westlife is my life New member 27/3/06 #8 טוב כולם ענו אבל אני לא אז לפי דעתי כולם דמויות טובות אבל אני הכי אוהבת את מרדית ודרק