כן זה קצת ישן. אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר
ל לעומק New member היום ב- 05:54 #1 כן זה קצת ישן. אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר
D DANIAVNI Well-known member היום ב- 08:35 #2 נכתב ע"י לעומק: כן זה קצת ישן. אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר לחץ כדי להרחיב... ג'והן סנואו ( בלי מה-שמו קטן ) נערך לאחרונה ב: היום ב- 10:43
נכתב ע"י לעומק: כן זה קצת ישן. אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר לחץ כדי להרחיב... ג'והן סנואו ( בלי מה-שמו קטן )
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member היום ב- 10:14 #3 נכתב ע"י לעומק: כן זה קצת ישן. אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר לחץ כדי להרחיב... התוכנית האהובה על האילומינטי,לא התחברתי משום מה ולכן ראיתי רק 20 דקות.
נכתב ע"י לעומק: כן זה קצת ישן. אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר לחץ כדי להרחיב... התוכנית האהובה על האילומינטי,לא התחברתי משום מה ולכן ראיתי רק 20 דקות.