איזה דמות מתארת אתכם הכי טוב ממשחקי הכס?

לעומק

Active member
כן זה קצת ישן.
אבל בתור אחד שחובב אקטואליה ותככים פוליטים. אני מאוד מזדהה עם טירון לאניסטר

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאיפה אתה יודע,רק הגעת לפורום.
כנראה אחד מהאנשים האלו עם תפיסה אינטואיטיבית של הדברים וחוש טבעי לאנשים.
הוא רק משיג מהמשפחה שלו דברים.

אני לא מכיר דברים שהוא התמיד ובסוף הצליח.
😂

לעומק

Active member
לפי איך שאני תופס אותו. זה לא 100%
אנשים מגבשים דעה על אנשים תוך 2 שניות
זה מצאטGPT
מחקרים בפסיכולוגיה מראים שאנשים מגבשים רושם ראשוני על אחרים בתוך פחות משנייה אחת. למעשה, מחקרים מצביעים על כך שרושם ראשוני מבוסס על מראה חיצוני, שפת גוף והבעות פנים נוצר תוך כ-100 אלפיות שנייה (0.1 שנייה) בלבד.

מחקרי מפתח:

1. מחקר של אלכס טודורוב (Princeton University) מצא שאנשים יכולים לגבש דעה על מהימנות, משיכה ואינטליגנציה של אדם תוך 100–200 אלפיות שנייה בלבד.

2. מחקרים הראו כי דעות על תכונות כמו כוח, אמינות ודומיננטיות מתגבשות תוך פחות משנייה אחת.

3. כאשר יש יותר אינטראקציה, אנשים עדיין מגבשים רושם ראשוני חזק תוך כ-30 שניות – זמן שמספיק כדי להעריך לא רק מראה אלא גם טון דיבור, שפת גוף ותוכן הדברים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יוואוו, מתאים לך בול
אכן :)

הרבה פעמים, אם תשאל גברים איזו דמות מתארת אותם הכי טוב מתוך סדרה מסוימת, ואם הם במקרה יחשבו שזאת אישה, הם יתביישו להגיד את זה, ויבחרו בגבר, אבל אני הייתי רוצה להאמין שאני יותר חכם ובוגר מזה, אז אין לי בעיה, ולדעתי סרסיי מתארת אותי הכי טוב.

ועכשיו, ואחרי שהזזנו את המובן מאליו מהדרך, אפשר באמת להיכנס לזה.

למה סרסיי מתארת אותי הכי טוב והיא הדמות שהכי דומה לי?

צריך להתחיל מהבסיס. צריך להתחיל ממי שאני.

כעיקרון, בן-אדם לא אמור להעיד על עצמו, אז אני מקווה שהחברים יסלחו לי, אבל אני באופן אישי חושב שאני אדם של תכונות טובות, ואיכויות גבוהות.

אני חושב שאני חכם, מוכשר, חזק, יפה.

המחשבות האלו גם מגובות בהוכחות, אבל לא ניכנס לזה.

עכשיו, אין תכונה אחת בסרסיי, שאני מסתכל על סרסיי ואני חושב שאני בדיוק ככה וזהו זה וזה למה בחרתי בה.

אם זה היה עניין של תכונה אחת, אז למרות שסרסיי היא חכמה, מוכשרת, חזקה, יפה ומה שלא יהיה, יש דמויות שהן יותר ממנה, ברגע שאנחנו מפצלים את המכלול הזה לכדי חלקיו.

הבן-אדם הכי חכם במשחקי הכס זאת לא סרסיי, זה טיווין.

הבן-אדם הכי מוכשר במשחקי זאת לא סרסיי, זה...טוב, האמת שקשה לי לקבוע במדויק, אבל יש יותר מוכשרים.

הבן-אדם הכי חזק במשחקי הכס זאת לא סרסיי, זאת אריה, שעברה שבעת מדורי גיהינום, רק בשביל לצאת חזקה יותר בצד השני, במקום שבר כלי.

הבן-אדם הכי יפה במשחקי הכס זאת לא סרסיי, זאת דאיניריז.

אז העניין הוא, שבשבילי, כשאנחנו מדברים על סרסיי, זאת לא תכונה אחת שמאוד בולטת בה ושלי יש גם כן את אותה תכונה וגם בי היא מאוד בולטת, כמו מה שסרסיי היא הדמות האחת שמכילה בתוכה את מכלול התכונות הגדול ביותר, השלם ביותר והטוב ביותר בשביל לתאר אותי.

חכמה, מוכשרת, חזקה, יפה, ואולי גם עוד כמה דברים שלי ולה יש במשותף.

אבל אם בכל זאת יש הבדל גדול אחד שחשוב לעשות ביני לבין סרסיי, זה שבסדרה, היא הייתה אחת מהחבר'ה הרעים, ואני, במציאות, אחד מהחבר'ה הטובים :)

בכל מקרה, ולסיכום, סרסיי-דמות שמאוד דומה לי יחסית, ושאני מאוד מכבד ומעריך.

סרסיי 1.jpg

למעלה