איזה דרגה החתיכת בשר שבתמונה

avi5199

New member
זה רוסטביף וככה עושים אותו

זה לא סטייק אלא זה גוש בשר גדול ששמים בתנור על חום גבוה. הוא צריך להיות קצת שרוף מבחוץ ואדום מבפנים. המהדרים תוקעים בתוך הגוש מד חום ומפסיקים את הצליה כשהחום מגיע ל... ( לא זוכר בדיוק)
 

avi5199

New member
נב. בתמונה זה חתך בבשר , כשמוציאים מהתנור

הוא גוש גדול שנראה צלוי עד שרוף מבחוץ.
 

חMודי

New member
אם יש לי מד טמפרטורה

איך אני עובד איתו על בשר ובמה אני יכול להשתמש בו באפייה ,נניח?
 

uriler

New member
אם זה היה סטייק, זה היה איפשהוא בין

מדיום ל medium well. במדיום/רייר אתה יכול לראות בשר שלא התחיל אפילו להתבשל במרכז הנתח.
 
בשביל מה אני בפורום הזה תגידו

חתיכת הבשר הזו ניקראת כַּף או אם תרצו אגוז תחילה היה לי קשה לזהות ..אני בא מהשטח הכשר ושם חיבים להפריד את שני חלקי הכף. החלק השטוח התחתון והחלק המעוגל העליון היות ובין שני החלקים יש חֵלֵב שאסור לאוכלי כשר. צ'י
 
לדעתי תלוי מה אתה אוהב

החלק הזה מעט יותר יבש.מהסינטה .אבל פרוס דק דק .עשרים פרוסות.בתוך לחמניה חרדל וקטשאפ, ושני על חסה אין טוב מזה ...אנחנו קוראים לזה "סנדוויץ ניו-יורקר" צ'י
 
נראה מעולה :)

הייתי אומרת - מדיום מושלם. כל הפנים שלו ורוד ומקסים.
 
למעלה