איזה דרך יש "לקדימה"

בני ברק

New member
איזה דרך יש "לקדימה"

מה הדרך המדינית של קדימה? לתת 90 אחוז שטחי ארץ ישראל למחבלים ללא הסכם שלום כפי שאמר מי שאמר, או מה שאמר ראש הממשלה אריאל שרון שהדברים אינם נכונים, אבל "שכח" לעדכן אותנו מה עמדת "קדימה" בנושא. מה הדרך הכלכלית של מפלגת "קדימה"? האם כפי שהיה ב5 שנים האחרונות ששרון ניהל את המדינה? אבל אריאל שרון אמר שיש עוני וזה הוזנח בשנים האחרונות, והוא יטפל בזה בעתיד. אבל הוא "שכח" לעדכן אותנו איך? מה הדרך של "קדימה" בנושא דת? האם נגד דיחוי תלמידי הישיבה לצה"ל? יש לי עוד שאלות....

bhnadav

New member
בקשר לדברים הספציפיים - צריך לחכות.

אנחנו יותר מ-3 חודשים לפני הבחירות, המפלגות עדיין לא פירסמו מצע מסודר, וזאת גם בגלל שלא לכולן יש הנהגה ולאף אחת מהן אין רשימה לכנסת הבאה. גם מועד ההרשמה של המפלגות לא נפתח עדיין. אז סבלנות, יש זמן, תהיה תעמולת בחירות ענפה שלאחריה אני בטוח שכל אחד ממי שכותב בפורום הזה ומתעניין בנושא יוכל לדקלם את המצע של כל אחת מהמפלגות, בתוספת השיר הססגוני שיהיה בתשדיר הבחירות של כל מפלגה
את הדברים העיקריים אמרה ציפי לבני במסיבת העיתונאים שהתקיימה לפני מספר שבועות.

בני ברק

New member
אבל צריך "קווי יסוד" למצע המפלגה

אני לא שמעתי מה אמרה חברת הכנסת ציפי ליבני. ות'אמת לא מעניין אותי השירים של התעמולה. אני מתכוון לדברים מאוד בסיסים לכל מפלגה שהיא שצריך לדעת גם לפני חצי שנה מיום הבחירות. לדוגמה: אני יודע את הקווים הבסיסיים בנושא מדיני של מפלגת העבודה או מפלגת הליכוד או מפלגת עלי ירוק...אבל אין לי מושג מה מדיניות מפלגת קדימה. אני לא מחפש סיסמאות,אני מחפש מהות ודרך חיים.

בני ברק

New member
המון כתוב...אבל לא לעניין

הקישורים שהבאת הם דיווחים להקמת המפלגה, גם אתר הבית של מפלגת קדימה זה עמוד אחד שרוצה לגייס פעילים למפלגה. אני מחפש להבין את המצע בנושא דת ומדינה,כדוגמה...

bhnadav

New member
אז חכה לפרסום המסודר.

אני מאמין שבבוא הזמן המפלגה תרכיב את מצעה לגבי כל הנושאים שחשובים כעת.

בני ברק

New member
אם כל הכבוד...

אדם שכיהן בממשלה מס' שנים ניכבדות במעשיו הוא הראה את מה שיש לו להציע. אי לכך-אריאל שרון הוכיח שהוא פוגע בעניים ובשיכבות המצוקה, הוא בעצמו מודה שהעוני הלך והעמיק, הוא לא יכול להאשים אלא רק את עצמו. בנושא דת-אריאל שרון הוכיח שהוא מעדיף מדיניות כמו של מפלגת שינוי ולא ש"ס ויהדות התורה. למעשה אריאל שרון עויין את המסורת והדת באשר היא. אריאל שרון...

bhnadav

New member
ציפי לבני הצהירה בהצגת המצע,

שקדימה תחתור לחיזוק אופיה היהודי של המדינה, גישור בין חילוניים לדתיים וטיפוח אופיה הדמוקרטי.

EvilFlame

New member
זה נשמע טוב :)

אני רק מקווה שהם באמת הולכים לעשות את זה.. ובזמן שהם עוד מדברים על לעשות את זה יש אנשים ברשת בכל מיני מקומות שמנסים קצת לחזק קשרים כאלה.. אני מקווה שההצהרה הזאתי תתקיים.

EvilFlame

New member
תגובה

אבל אריאל שרון אמר שיש עוני וזה הוזנח בשנים האחרונות, והוא יטפל בזה בעתיד. אבל הוא "שכח" לעדכן אותנו איך? מה הדרך של "קדימה" בנושא דת? ---------------- גם אני מעוניין לקבל תשובות לשאלות הללו..

dudik5

New member
כן מר בני ברק

לתת 90% משטח המדינה ,זה נראה לך ראוי לתגובה ? כתוב עיניינית.

למעלה