איזה דרך נפלאה להתחיל בוקר

טל עדתו

New member
איזה דרך נפלאה להתחיל בוקר

אז זה התחיל אתמול בלילה כשראיתי טירונות ואז שמעתי פיצוץ ע-נ-ק שגם העיר את ההורים שלי מהשינה שלהם... היום בבוקר התברר שזה היה מטען נפץ בחדר מדרגות ברחוב האצ"ל (רחוב המקביל לרחוב בו אני גרה) בגבעה הצרפתית. היום בבוקר קפצתי מהמיטה כשמה שהעיר אותי היה פיצוץ הרבה יותר גדול וחזק מזה שהיה אתמול בלילה...וגם הפיצוץ הזה נשמע יותר קרוב... יצאתי להסתכל בחלון - מכונית תופת שהתפוצצה!!! מול הבית שלי!!! ואז מלא נייידת משטרה...אמבולנס אחד - 2 פצועים קל...בשלב זה הצלמים כבר הגיעו והתחילו לרוץ ולנסות לחדור ל"זירה" כמו משוגעים...כמובן שהם חטפו צעקות מהחיילים ועפו אחורה... עכשיו גם יש כמה מסוקים שחגים מעל הבית שלי... כנראה שהאוטו של אבא שלי בטח נפגע כי הוא חנה בנתיב שהיה ממול למכונית תופת... אז...זהו...רק רציתי להגיד שזאת דרך בעעעעע להתחיל בוקר. אני מקווה שיהיה לנו המשך יום טוב
בניגוד לכל מה שקרה עד עכשיו. טל.

טל עדתו

New member
הלוואי, עכשיו הייתי למטה...חצי אוטו

שלנו הלך טוטלית!!! אנחנו חנינו מול המכונית שהתפוצצה...המכונית שלנו טפה את כל ההדף...ובכלל חלקים מהמכונית שהתפוצצה עפו לתןך המכונית שלנו...ממש חצי מכונית הלכה...אין אוטו. חוצמיזה גם השמשות של הכניסה הקדמית של הביניין שלנו נופצו כליל. אז...לשאלתך...לא, אני לא מרגישה יותר טוב. טל.

palmino

New member
לטל

אני מקווה שאת מרגישה טוב עכשיו, זה פשוט מרתק לשמוע שיש מישהו שזה ממש מול הבית שלו, ולא שאומרים את זה בחדשות וזה נישמע רחוק. אני גר בגליל, קרוב לצומת גולני, אחותי התאומה התגייסה כבר והיא משרתת עכשיו בחרמון, אז אספתי אותה מצומת גולני כדי לקחת אותה הביתה ויום אח"כ באותה השעה באותה תחנה היתפוץ מטען חבלה, ומזל שהיה שםחייל ערני שהזיז את כולם. אני אומר לעצמי אני גר בגליל ראבאק זה בכל מקום היום, שעתיים לפני הפיגוע בקריית מוצקין אכלתי עם אמא שלי במסעדה ליד. אפילו הצפון כבר לא בטוח. תשמרי על עצמך שם בירושלים אמיר

Iron-Maiden

New member
לא נורא - נעשה בהם שפטים!!

והיה לך מזל אלוהים שלא הייתם שם באותו זמן..... וגם ביש מזל שכל הדבר הזה קרה.. מה לעשות

למעלה