איזה דרכים יש לבישול איטי של מאכלי
קדירה (קטניות עם בשר)? אני מחפשת דרך לבשל את התבשילים הללו, כמה שיותר לאט וכמה שיותר זמן ( 8 שעות ומעלה). הבעיה בסירים מסוג slow cooker היא שהפנים שלהם עשוי קרמיקה, ואני חוששת שבקרמיקה (שהיא חרס צבוע) יש עופרת בצבע/זיגוג שלה. האם מישהו יודע על פירמה מסוימת, וגם היכן אפשר לקנות, של סיר לבישול איטי, שעשוי רק מחרס, בלי צבע? או, כאמור, דרכים אחרות לבישול איטי? תודה מראש
קדירה (קטניות עם בשר)? אני מחפשת דרך לבשל את התבשילים הללו, כמה שיותר לאט וכמה שיותר זמן ( 8 שעות ומעלה). הבעיה בסירים מסוג slow cooker היא שהפנים שלהם עשוי קרמיקה, ואני חוששת שבקרמיקה (שהיא חרס צבוע) יש עופרת בצבע/זיגוג שלה. האם מישהו יודע על פירמה מסוימת, וגם היכן אפשר לקנות, של סיר לבישול איטי, שעשוי רק מחרס, בלי צבע? או, כאמור, דרכים אחרות לבישול איטי? תודה מראש