איזה הגזמות לגבי רנין וליאון - נסחפתם

מאיה116

New member
איזה הגזמות לגבי רנין וליאון - נסחפתם ../images/Emo46.gif

גם אם היו מביאים לעינב את אשר, או באבי, או אמא שלה - היא היתה עושה פסילה וגם אמרה את זה. מדובר באנשים, רגשות ו..........זה כולה משחק. אז יאכלו אורז שבוע - אז מה? לא ימותו! באמת רק משחק, לא יותר.
והמיליון אפילו לא הולך אליכם - אז יאללה, להרגיע!

eli7r

New member
עושה פסילה בכוונה או בטעות?

זו השאלה אני לא יודעת מה היא אמרה ככה שאני לא יכולה להגיב אז זו שאלה חשובה. ולגבי המיליון את צודקת במיליון (טוב הייתי חייבת) אחוז... אבל ככה זה ישראלים אוהבים להכנס לבית של האחר וכשנותנים לנו את זה על מגש הכסף....

ברור שבטעות...למה שיעשו בכוונה פתאום

אחרי כל המשימות בהם עמדו בהצלחה ועשו את כל מה שאפשר מכל הלב? זה מגוחך... מה, עינב עשתה בכוונה כשהיא טעתה במשימה של ונסה? יוסי עשה בכוונה כשנכשל במשימת החשמל? עינב טעתה בכוונה אתמול כשהתייחסה ל"מים" שהיו על הרצפה?עינב "בכוונה" הסתכלה אתמול על הדמויות הנכנסות לבית וחייכה? נו, באמת, אנשים, פרו-פור-ציות...
כולה משימה ששי רצה להכשיל כדי להתנקם וכנראה הצליח...אף אחד לא היה עומד בזה... ואתם יודעים מה? אני לא בטוחה שההפקה תבחר להראות את זה, אבל בטוח שלכולם היו מלא פדיחות שהכשילו - שחר צחק מיליון פעם, יוני ...יוסי...עינב...רנין...חגית...זה נורא קשה, נראה לי שזו המשימה הכי קשה שהייתה אי פעם... מי מאיתנו היה עומד בה???

jaycom

New member
חרטא ברטא

לאון ורנין שני מגעילים.. על רנין אין מה לדבר, פשוט תראי את הקטע שסאבלימינל נכנס להם למטבח וההיא מתחילה להסתובב אחריו ולשיר בערבית, כי הוא הרי "ראפר ציוני" עם מגן דוד על הצוואר... לאון ילד קטן ומעפן שאוהב להזריע רוע אצל אחרים. איך את משווה פגישה של עינב עם חבר שלה או עם אמא שלה בין פגישה של רנין ולאון עם שי?? אז אפשר להסתכל ולהתפעל כי וואלה זה וואחד הפתעה.. אבל לשבת ולדבר איתו? זה לשים זין על כל המשימה.. זה גועל נפש!

eli7r

New member
שני דברים

א- היא דיברה גם על אשר ובמקרה הזה (בלבד) אשר=שי ב- אתה בטוח ש "על רנין אין מה לדבר, פשוט תראי את הקטע שסאבלימינל נכנס להם למטבח וההיא מתחילה להסתובב אחריו ולשיר בערבית, כי הוא הרי "ראפר ציוני" עם מגן דוד על הצוואר..." (ציטוט שלך) או שסתם היא ניסתה לעשות רושם עליו(לא שזה משנה להריסת המשימה)

jaycom

New member
כל פעם שקורה איזה משהו לאומני

היא ישר קופצת.. ושמגיע ראפר ציוני זה מספיק לאומני בשבילה.. היא לא קולטת שהיא בתוכנית ישראלית.. שהרוב המוחלט של הצופים הם יהודים.. וככה היא מדגישה את הלאומיות הערבית שבה זה לא לעניין.. הקטע עם סאבלימינל זה רק דוגמא.. כל פעם שמדברים על משהו בנושא היא ישר נותנת את הדעות שלה בהקשר הסיכסוך ישראלי-פלסטיני. אם תראי את הפרק הראשון הראשון או סתם את הקטע שהיא נכנסה לבית, אז ארז טל אמר שם שהיא רוצה להקים איזה גוף לתרומות לילדים פלסטיניים או משהו כזה.. אז היא מאלה שפועלות בנושא.. כל ויכוח שיש היא יוצאת נגד הצבא שלנו (אני לא ממציא, תנסו להיזכר בויכוח שלה עם מיקי).. מקפידה לקרוא ל"עזה" בשם הערבי "ראזה" וכו... אין לי בעיה עם אנשים כאלה, הבעיה שהיא נמצאת בתוכנית טלויזיה ישראלית.. זה כמו שישראלי ישתתף בתוכנית ריאלטי בירדן או מצרים וידבר נגד הצבא של מצרים או משהו כזה.. זה פשוט מטומטם שיש אנשים שמתחברים אליה. וזה כמובן לפני כל הגועל שנמצא אצלה גם ככה.. לא סתם היא ולאון עוד לא היו בגריל.. הם צבועים עם כולם. אבל את הקולות סופרים בקלפי, ובשביל להיבחר צריך להצביע בשבילך. הם לא יכולים לנצח מבלי שיצביעו להם..

DanaBlanc

New member
איך אתה יודע שהם ישבו ודיברו איתו?

לא ראית את זה אתה לא יכול להגיד את זה גם אם זה נכון, אין לך הוכחות ברגע זה.. לאון אוהב לזרוע רוע? טוב שהוא לא מרקיד את כל הבית על בסיס קבוע.. איזה בנאדם בבית היה מדוכא בגלל לאון?

jaycom

New member
עוד חירטוטים

מה הקשר בין זה שהוא שר ורוקד לבין זה שהוא בנאדם רע? הוא רוקד ושר עם עינב ואינה ובלילה הולך ומלכלך עליהן.. מה זה אומר עליו? שהוא סופר צבוע! כל היום מתחבק ומתנשק איתה ומצד שני מרכל עליה.. איך אפשר להתחבר לבנאדם כל כך רע? זה שהם ישבו ודיברו איתו זה ברור כי אחרת מה הסיבה שיוסי כועס עליו? אחרי ששי הלך שפרה ורנין דיברו על זה שרנין קיבלה את התרופה שלה ופתאם היו לה הגיגים על התוכנית... ואז שהם דיברו על זה שפרה אמרה שהיא שלמה עם הכל.. אז וואלה צריך להיות טיפש לא להבין שהם דיברו.. ברור שאין לי הוכחות כי צינזרו לנו את הקטעים האלה, ואני כבר אומר לך, לא יראו לנו מזה ביום ראשון כי רע להפקה שידעו ששי גילה להם כל מיני סודות.. שי אמר להם להישאר ביחד.. (לאון ושפרה דיברו על זה יותר מאוחר). אף אחד לא מדוכא מלאון כי הוא מתנהג אליהם בצביעות!! זה הקטע!! בגלל זה לא מעמידים אותו להדחה! הבנאדם הצביע נגד החבר הכי טוב שלו - שי. אז ברור שהוא לא מדכא אותם, הוא עושה הכל מאחורי הגב שלא ידעו.. ושוב, תבחרי לראות מה שבא לך... את לא היחידה שלוקה בראייה סלקטיבית פה בפורום... אבל זה כנראה לא ישתנה, אז חוץ מההודעה הזאת אין לי כל כך הרבה מה להגיד לך. את תמשיכי להגיד שלאון הוא מלאך כזה ושמגיע לו לזכות.. אז וואלה תפאדל..

DanaBlanc

New member
אמרתי שלאון מלאך ומגיע לו לזכות?

כולם במשחק הזה צבועים ולא הייתי מגדירה את זה כצביעות.. שם זאת לא סביבה גלובאלית ופתוחה כמו שאנחנו חיים בה. שם הם צריכים להסתדר עם כולם ולהיות במצב נחמד עם כולם.. למה מה אינה לא קירקרה מסביב צבר ואז העמידה אותו להדחה? בבקשה. את םלא יכולים להיות 100 ימים בבית אחד ולאהוב את כולם ולהסתובב רק עם מי שאתם אוהבים .. צריך להסתובב עם כולם ולהיות בקשר טוב עם כולם אחרת זה יהיה בלתי אפשרי לשרוד שם [מבחינת המשחק ומבחינת השעמום]

jaycom

New member
זה לא נכון

קודם כל אני אמרתי על אינה שהיא לא צבועה? היא ילדה מעפנה חולת פרסום, שלא נגיד פוסטמה.. אמרת שלאון לא מזריע רוע.. והוא כן.. זה העניין, הבנאדם תככן וסכסכן. באמת שלא בא לי לכתוב עוד פעם את הדוגמא של הסויטה עם עינב.. זה שאת אומרת שהוא לא עושה את זה, אז את משקרת את עצמך.. כי זה עובדה שאי אפשר להתווכח איתה. מה הוא סתם אמר לשפרה את מה שאמר על עינב? סתם ככה כי בא לו? זה נקרא רוע! הוא החבר הכי טוב שלה, הם אשכרה חיברו את המיטות וישנים ביחד.. אז מה הסיבה שהוא עשה את זה? הוא מחמם את החבורה שלו כל לילה על כל השאר.. רק אתמול שמעתי ליכלוכים שלו על חגית ואיתי.. סתם כי בא לו לחמם את כולם נגדם כי הוא בנאדם רע! מה חגית עשתה לו? מה איתי שהוא בנאדם הכי טוב שם, מה הוא עשה לו? כולם שם צבועים, שוב.. לא אמרתי שלא.. אבל יש הבדל בין הגועל של רנין ולאון לבין הגועל של יוסי ועינב או של איתי ושחר..

אני מבינה שאתה ממש שם את שחר

כאחד מהחבר'ה כבר... יחד עם הצד של הדורבנים והראויים יותר (לפחות ממה שמתשתמע מדבריך)..הוא .רק שבוע שם וכבר הצליח לעבוד עליך שהוא אחד מה"חבורה" הטובה? אני לא חושבת. בעיניי זה די שקוף שהוא נכנס ומייד התחיל להיצמד לבובליל לא כי הוא אוהב אותו, אלא כי הוא רוצה לזכות. לי נראה שיוסי צריך להיזהר ממנו...הוא לא נראה אמין. הלוואי שאתבדה ואגלה שהוא לא, אבל ככה נראה לי. הוא גם קצת מפחיד.

jaycom

New member
איך לעזאזל הבנת מהדברים שלי ששחר אחד מהחבר'ה?

כולה אמרתי שיש הבדל בין הגועל של רנין ולאון לבין הגועל של השאר... שחר הוא אחד מהשאר לא? את לא ממש חכמה אה? מה הקשר עכשיו ששחר לא נראה אמין ושהוא קצת מפחיד ושהוא רוצה לזכות? מה הקשר בין מחת לתחת?

kinga10

New member
אל תשווי אמא או קרוב לחבר נחש של חודש מתוכנית

ובכלל ליאון הצביע נגדו

ady18

Well-known member
צודקת לגמרי

הם לא הרסו גם יוסי גם עינב כולם הרסו אז מה הקטע בלבוא ולהאשים את רנין... ותמיד רנין שרה שירים בערבית בכול הזדמנות וזה הדבר האחרון שצריך להפריע וונסה שרה דברה בצרפתית

צודקת...בדיוק מה שאני אמרתי...

אנשים פה לוקים בעוורון היסטרי בכל הנוגע לדיירים החביבים עליהם... אנשים שוכחים שעינב ממש שיקרה לכולם בפרצוף במשימה ונסה כשאמרה שהיא שרה בחדר של האח הגדול, ואח"כ כשהראו את כולם בפלזמה קלטו שהיא שיקרה . וגם אז לא ירדו עליה... והיא מרשה לעצמה להגיד עכשיו ש"המשימה הייתה קלה" והיא לא מבינה למה אנשים לא ידעו להתאפק...באמת נראה מה היה קורה אם היו שולחים פנימה את אשר...היא הייתה מייבבת כמו ילדה קטנה... ויוסי היה מתפתל מאי נעימות כמו לאון כשהוא רואה את חבר שלו מולו אחרי שהדיח אותו... ואיך אפשר לומר שאנשים נכשלו בכוונה? דוווקא השבוע, פתאום, משום מקום??? תמיד הם עושים את המקסימום. כנראה שפשוט לא יכלו להתאפק ונפלו. דבר אחד בטוח, חברים: המנייאק הכי גדול של הסיפור - זה שי - היה ברור שאם הוא היה חבר אמיתי הוא היה מסרב לבצע את המשימה...זה הרי היה כל כך ברור לו שהם יפלו מההלםכשהוא יכנס...הוא עשה את זה כי אותו רק עניין להתנקם בלאון ובדורבנים ולהטריף אותם בנוכחות שלו וללטף לעצמו את האגו שכולם שמחים (או פוחדים) מנוכחותו...

DanaBlanc

New member
באותה מידה אפשר גם להגיד

ששי עשה את זה מגעגועים או מרצון להחדיר בהם מוטיבציה ולעזור להם בדברים מעבר לתקציב שבועי.. לא אומרת שאתה טועה אבל בחייאת, אתה לא יודע מה עובר לאדם בראש..

SG12

New member
צודקת..רנין תרמה בהרבה משימות קודמות לזו

אז פעם אחת היא בזבזה פסילה.. לא צריך להגזים.. בכלל לפי דעתי ניסחפים בכל הקטע של רנין..

למעלה