תשקיע שתי שניות בלקרוא את הפרופיל של הבחורה לפני שאתה פונה אליה ותתייחס למשהו ממה שהיא כתבה.
אלא אם אתה מכוון לסוג מאוד מסויים של בחורות ואז גם "היי, מה את עושה חחחח" מספיק טוב.
בכתיבה אין טונים, אולי בגלל זה אתה הרבה פעמים נותן לדברים שלי משמעויות שלא היו שם במקור...
התכוונתי לבחורות שהן פחות "מילוליות";
כאלה שלא מסוגלות לכתוב על עצמן יותר מארבע מילים וגם לא מעניין אותן אם קראת מה הן כתבו.
יותר חשוב להן אם שמת תמונה שלך מאיזו מסיבת חוף מאגניבה ואם תחמיא להן על התמונות שלהן בביקיני.
זה לא טוב או רע לעומת בחורות אחרות - רק שבשביל בחורות כאלה אין שום סיבה לחשוב על משפטי התחלה.
הן פשוט לא מקבלות החלטה על סמך המילים שלך...
אם ב"בחורה מינית" אתה מכוון למה שכונה בשנות השמונים "נותנת" - צר לי, לזה אין פרופיל ברור.
אשה שבוחרת להכנס איתך ועם יוגב למיטה יכולה לעשות את זה מתוך שעמום, הערכה מנטלית או סתם חרמנות רגעית.
זה לא מעיד שום דבר על האופי שלה או על הסיכויים שלך להכניס אותה למיטה פעם שניה.
בחורה שנכנסת איתי למיטה נכנסת איתי מתוך סקרנות ויצר הרפתקנות, ספונטניות ומשיכה מינית

ודבר שני
את באמת רוצה להגיד לי שב "אלא אם אתה מכוון לסוג מאוד מסויים של בחורות "
התכוונת ל ...
"התכוונתי לבחורות שהן פחות "מילוליות";
כאלה שלא מסוגלות לכתוב על עצמן יותר מארבע מילים וגם לא מעניין אותן אם קראת מה הן כתבו.
יותר חשוב להן אם שמת תמונה שלך מאיזו מסיבת חוף מאגניבה ואם תחמיא להן על התמונות שלהן בביקיני.
זה לא טוב או רע לעומת בחורות אחרות - רק שבשביל בחורות כאלה אין שום סיבה לחשוב על משפטי התחלה.
הן פשוט לא מקבלות החלטה על סמך המילים שלך..."